10 / 05 / 2024

Sedat Kemal Karadağ

Sedat Kemal Karadağ

Güzelevim Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Kemal Karadağ, Serkan User tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Şubat'ta kuruldu.

Metalden İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Metalden İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kemal Karadağ tarafından 1 milyon TL sermaye ile 5 Ağustos 2015 tarihinde Eyüp'te kuruldu.

Sancaktepe Kemal Türkler'e yeraltı otopark iptal! İmar planı askıda!

Sancaktepe Kemal Türkler Mahallesi 196 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı. Plan üzerinde zeminaltı katlı otopark hükümlerinin üzerine iptal anlamına gelen çarpı atıldı.

Kemal Gani Bayraktar: Güneş panellerinden yıllık 1,2 milyar kWh elektrik üretilebilecek!

Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü (GÜNDER) Başkanı Dr. Kemal Gani Bayraktar yaptığı açıklamada "Türkiye'de fotovoltaik güneş panellerinden yıllık 1,2 milyar kWh elektrik üretilebilecek" dedi.

Sedat Bakıcı kimdir?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Harita Dairesi Başkanı Sedat Bakıcı kimdir? Sedat Bakıcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sedat Bakıcı, ne zamandan beri, Harita Dairesi Başkanı olarak hizmet veriyor?

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na yapılacak 5 iskele için ihale 13 Kasım'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na yapılacak 5 ahşap iskele için 13 Kasım 2014 tarihinde ihaleye çıkacak. Proje 6 ayda tamamlanarak, İzmirliler'in kullanımına açılacak...

Servotel Corporation, Sedat Nemli’nin ekibine kattı!

Gayrimenkul ve turizm sektörlerine proje geliştirme, konsept yaratımı, pazarlama, fizibilite ve değerleme danışmanlığı ile yön veren Servotel Corporation, Sedat Nemli’nin ekibe katılması ile turizm operasyonlarında daha güçlü hale geldi.

Kemal Madenoğlu kimdir?

Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Madenoğlu, 17 Ekim 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Başbakanlık Müsteşarlığına atandı. Peki, Kemal Madenoğlu kimdir? İşte Yeni Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu..

Başbakanlık Müsteşarlığına Kemal Madenoğlu atandı!

Başbakanlık Müsteşarlığına, Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Madenoğlu atandı. Kemal Madenoğlu ile ilgili atama kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu kimdir?

Kemal Korkmaz: Yükselen faizler inşaatı vurdu!

Korkmaz Beton Grup'un sahiplerinden Kemal Korkmaz yaptığı açıklamada yükselen faizlerin inşaat sektörünü sekteye uğrattığını söyledi. Korkmaz, " 2014 yılında hiçbir inşaat firması aradığını bulamadı " dedi

Kemal Erdoğan: Kamil Koç 900 bin kişiyi ulaştıracak!

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Kemal Erdoğan, "Kurban Bayramı nedeniyle yaklaşık 8 milyon kişi otobüsle seyahat edecek ve her on kişiden birine Kamil Koç hizmet verecek" dedi.

Ali Kemal Şeremet kimdir?

Mimar Ali Kemal Şeremet kimdir? Mimar Ali Kemal Şeremet, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Mimar Ali Kemal Şeremet, çalışmalarına hangi mimarlık ofisinde devam ediyor?

Müteahhit Kemal Aydın eski evleri yıkarak kentsel dönüşüme katkı sağlıyor!

Körfez' de Ağadere ve Tuğrul Caddesi'nde yer alan eski ve görüntüyü bozan binalarla ilgili yapılan yenileme çalışmalarına, ilçenin tanınmış müteahhitlerinden Kemal Aydın da katkıda bulundu.

Kemal Demir kimdir?

Mimar Kemal Demir kimdir? Mimar Kemal Demir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Kemal Demir, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Kemal Demir...

Sedat Kemal Karadağ Haberi

Sedat Kemal Karadağ

Güzelevim Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Kemal Karadağ, Serkan User tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Şubat'ta kuruldu. 


Güzelevim Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Mimarlık inşaat işleri banyo mutfak işleri ile bunlarla ilgili her türlü malzemenin ithali ve ihracatı toptan perakende satış ve uygulamasıdır.


Güzelevim Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Caddebostan, Bağdat Caddesi, Şimşek Sokak, Namık Bey Apartmanı,...