29 / 04 / 2024

Sedat Meşe VIALAND PALACE OTEL direktörü

Sedat Meşe VIALAND PALACE OTEL direktörü

100 futbol sahası büyüklüğünde bir alana yayılmış olan VIALAND’de yeni atamalar belli oldu. Şubat ayında Kemal Arslan VIALAND AVM’nin Direktörü olarak göreve başlarken, VIALAND PALACE OTEL’in Direktörü ise Sedat Meşe oldu...

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Meşe tarafından kuruldu.

Stanpoli Kurumsal Tedarik Otomotiv Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stanpoli Kurumsal Tedarik Otomotiv Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Meşe tarafından kuruldu.

Stanpoli Kurumsal Tedarik Otomotiv Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stanpoli Kurumsal Tedarik Otomotiv Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Meşe tarafından kuruldu.

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Alper Meşe tarafından kuruldu.

2027’ye kadar iş alanlarında en yüksek büyüme eğitim, tarım ve ticarette olacak!

Dünya Ekonomik Forumu’nun hazırladığı, ‘2023 İşlerin Geleceği Raporu’na göre, iş alanlarında 2027 yılına kadar en yüksek mutlak büyümenin eğitim, tarım ve dijital ticarette olacağı öngörülüyor.

Kimlik kartlarında yeni gelişme! E-Devlet’ten verilecek! Aile Bakanlığı resmen açıkladı!

Engelli bireylere kimlik kartı verilmesine ve ulusal engelli bilgi sistemi oluşturulması ile ilgili yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararla birlikte engelli bireylere tanınan hak ve hizmetlerden faydalanmalarını öngören Engelli Kimlik Kartı Verilmesine dair ilişkin usul ve esaslar belirlendi.

Meshe Grup Mimarlık İnşaat Güzellik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meshe Grup Mimarlık İnşaat Güzellik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Enes Meşe tarafından kuruldu.

Gratis’te yüzde 50  indirim başladı! İhtiyacınız olanları stoklayın! 19 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Yaptığı indirimlerle yakından takip edilen kozmetik ve kişisel bakım marketlerinden Gratis’te Ocak ayı büyük indirim günleri başladı.   Makyaj ürünlerinden, cilt bakım ürünlerine, şampuandan parfüme çeşitli ürün grupları, Gratis’te  net yüzde 50 indirimle satın alınabiliyor.

Gratis’te Neutrogena 75 ml el kremi 34 TL’ye indi! 8 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Gratis’in yeni yılın ilk fırsatları  başladı.  Kişisel bakım, güzellik ve  kozmetik ürünlerinde kremden parfüme çeşitli ürün gruplarında Gratis Kart sahiplerine özel yüzde 50’ye varan indirimli ürünler yer alıyor.

MÜSİAD'dan ekonomi açıklaması! Büyümeye devam edeceğiz

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Dünya Korona şokuyla sarsılıp yüzde 3 küçülürken, yüzde 1,9 büyüyen, 2021 yılında yüzde 11,4'lük büyüme performansıyla, 2022 yılında da güçlü büyüme eğilimini sürdürmüş ve 3 yılın yıldızı olmuştur. dedi.

 Milyonlarca ücretli nefesini tuttu, yarını bekliyor! Ekonomistler ne diyor?

TÜİK’in yarın (3 Ocak Salı günü) açıklayacağı Aralık ayı enflasyon verileri milyonlarca kişinin cebini ilgilendiriyor. Emekli maaşlarına yapılacak zam oranını da belirleyecek enflasyon kaç olacak? Düşme eğilimi var mı? Ekonomistler beklentilerini açıkladı.

Kartepe Belediyesi 3 gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe Sarımeşe, Arslanbey ve Derbent mahallelerinde yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Kartepe Belediyesi turizm, konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derbent, Arslanbey ve Sarımeşe'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış fiyatları 2 milyon 955 bin TL'den başlıyor. 

Sedat Meşe VIALAND PALACE OTEL direktörü Haberi

Sedat Meşe VIALAND PALACE OTEL direktörü

100 futbol sahası büyüklüğünde bir alana yayılmış olan VIALAND’de yeni atamalar belli oldu. Şubat ayında Kemal Arslan VIALAND AVM’nin Direktörü olarak göreve başlarken, VIALAND PALACE OTEL’in Direktörü ise Sedat Meşe oldu.


Tecrübeli AVM yöneticisi


VIALAND AVM’nin Direktörü olan Kemal Arslan, bugüne kadar yurtiçi ve yurtdışındaki birçok AVM’de yöneticilik yapmış, tecrübeli bir isim. Arslan Metro Group, Gaziantep, Kartal ve Bursa illerindeki AVM’lerin yanı sıra; Fiba Holding bünyesindeki Moldova ve Romaya’da bulunan 3 AVM’de de Yönetim Direktörü olarak görev aldı. Kemal Arslan VIALAND AVM’den hemen önce ise yönetimi Jones Lang Lasalle tarafından yapılan MalatyaPark AVM’de Genel Müdür pozisyonundaydı.


21 yıldır sektörde


VIALAND PALACE OTEL’in Direktörü Sedat Meşe ise 21 yıldır sektörde bulunan bir başka deneyimli isim. Çukurova Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nden mezun olan

Sedat...