29 / 04 / 2024

Sefaköy Babacan İnşaat projesi son durum

Sefaköy Babacan İnşaat projesi son durum

Babacan Yapı Küçükçekmece Sefaköy'de yeni projeye hazırlanıyor. Projede konut, ofis ve ticaret alanları olacak. 16 bin 527 metrekare alanda yükselecek olan Babacan Yapı Sefaköy projesi nerede?

Sinpaş Boulevard Sefaköy ön satışta! Yeni proje!

Sinpaş GYO'nun Boulevard Sefaköy projesinde ön satışlar başladı. Projede 390 adet konut ve ticari alanlar yer alıyor.

Sefaköy Boulevard'ın değeri belli oldu!

Servet GYO tarafından Sefaköy Boulevard projesine ilişkin 2021 yılsonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. Peki Sefaköy Boulevard'ın değeri ne kadar oldu?

F Babacan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

F Babacan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Babacan tarafından kuruldu.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Sinpaş Boulevard Sefaköy ön talep!

Sinpaş Boulevard Sefaköy projesinde ön talep toplanıyor. Projedeki konutların yakın zamanda satışa çıkması bekleniyor...

Kuyaş Büyükartı İnşaat'ın adı Kuyaş Ekgrup İnşaat oldu!

Kuyaş Büyükartı İnşaat Ve Yatırım A.Ş.'nin ünvanı Kuyaş Ekgrup İnşaat Ve Yatırım A.Ş. olarak değişti...

Brn Bina Yönetimi İnşaat Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn Bina Yönetimi İnşaat Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Buket Baran, Cihan Baran, Emirberki Baran ve Can Baran ortaklığında kuruldu. 

Büyüme İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyüme İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Ahmed Abdelmaksoud tarafından kuruldu. 

Başbar Yılmaz İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başbar Yılmaz İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Akyüz ve Murat Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Port Royal Sefaköy Babacan fiyatları!

Babacan Port Royal projesi İstanbul Sefaköy'de Babacan Yapı tarafından inşa ediliyor. Port Royal Sefaköy Babacan fiyatları minimum 279 bin TL'den başlıyor...

Kuyaş Büyükartı İnşaat'ın ortaklık oranları!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.,Kuyaş Büyükartı İnşaat ve Yatırım A.Ş.'nin ortaklık oranlarını yayınladı. 

Korhan Emlak Yönetim İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi kuruldu!

Korhan Emlak Yönetim İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Abdulkadir Koraz tarafından kuruldu. 

Sefaköy Babacan İnşaat projesi son durum Haberi

Sefaköy Babacan İnşaat projesi son durum


Babacan Yapı Sefaköy projesinin çalışmaları devam ediyor. Babacan Yapı Sefaköy projesinin bu yıl yaz alarında başlaması hedefleniyor. Babacan Yapı Sefaköy projesinde rezidans, ofis ve ticari birimler olacak.


Babacan Yapı Sefaköy projesi arazisi 2013 yılında 70 milyon TL teklifle Özelleştirme İdaresi ihalesinden satın alınmıştı. 16 bin 527 metrekare alanda yükselecek olan Babacan Yapı Sefaköy projesinde plan proje çalışmaları devam ediyor.


Babacan Yapı Sefaköy projesi Atatürk Havalimanı'na 900 metre, Kuyumcukent'e 750 metre, Fatih Koleji'ne yaklaşık 400 metre, E-5 otoyoluna 650 metre yakınlıkta hayata geçirilecek.



Babacan Yapı Sefaköy projesi nerede?




Tel: 0212 876 18 08

Web: www.babacanyapi.com

Gülcihan...