05 / 05 / 2024

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray imar planı değişikliği

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray imar planı değişikliği

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı 13 Ekim 2017 tarihine kadar askıda kalacak..

Emlak Konut GYO Çekmeköy ile Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalelerini erteledi! İşte yeni tarihler...

Emlak Konut GYO İstanbul Çekmeköy ve Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalelerinin ertelendiğini duyurdu. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Çekmeköy ve Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesi ne zaman yapılacak? İşte ayrıntılar...

Başakşehir İkitelli imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi, İkitelli-1 Mahallesinde 2125 ve 3637 Parsellere İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Başakşehir Hoşdere'deki imar değişikliğine mahkemeden dur kararı!

Kanal İstanbul projesinin çevresinde inşa edilecek olan "Yenişehir"in komşusu Başakşehir Hoşdere'deki 8.3 hektar büyüklüğündeki alanın imar planlarının yürütmesinin durdurulmasına karar verildi. Açıkça hukuka aykırı olduğu tespit edilen işlemin, telafisi güç hasarlar oluşturabileceği vurgulandı.

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da satışta!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yükselen Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da açık artırma usulü ile satışa sunuluyor...

Başakşehir Şahintepe'nin imar sorunu çözüldü!

Başakşehir’de yıllardır çözülemeyen imar sorunu çözüldü. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Başakşehir Belediyesi’nin, Şahintepe Mahallesi için sürdürdüğü imar ve uygulama çalışmaları bitirildi. Düzenlemeyle birlikte bölge imara açılacak.

Sefaköy-Halkalı Caddesi çevresi nazım imar planı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Sefaköy - Halkalı Caddesi Çevresi Nazım İmar Planı'na ilişkin 1/5000 ölçekli plan bugün askıya çıkarıldı... 

Başakşehir İkitelli imar planı askıya çıktı!

Başakşehir İlçesi, İkitelli - 1. Mahallesi'ne ilişkin bir parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Başakşehir Kayabaşı imar planı askıya çıktı!

Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesi'ndeki bir parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Sefaköy-Başakşehir Metro hattı hangi hatlarla entegre olacak?

Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı’nı iptal edip yerine metro yaptıklarını söyleyen İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "Bu hattı Aksaray–İkitelli Hattıyla Mimar Sinan İstasyonu’nda, Kirazlı–Halkalı hattıyla Halkalı Merkez’de Mecidiyeköy-Mahmutbey Hattıyla Mehmet Akif İstasyonu’nda birleştiriyoruz." dedi

Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı neden iptal edildi?

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Sefaköy-Başakşehir Havaray projesini neden iptal ettiklerini açıkladı....

Sefaköy-Başakşehir Havaray Sistemi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Sefaköy-Başakşehir Havaray Sistemi'nin iptal edildiğini, yerine metro ve hafif raylı sistemin hayata geçirileceğini açıkladı.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı imar planı tadilatı askıda!

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı 13 Ekim 2017 tarihine kadar askıda kalacak..

İstanbul’un ilk havarayı yeniden ihaleye çıkacak!

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı projesi iki ayrı proje ile çakıştığı için revize edilip tekrar ihaleye çıkacak. En düşük teklifi veren Alarko Holding, konu ile ilgili açıklama yaptı.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray imar planı değişikliği Haberi

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray imar planı değişikliği

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Küçükçekmece İlçesi, Sefaköy - Halkalı - Başakşehir Havaray Hattına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 13 Mayıs 2016 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı. İmar planı 13 Ekim 2017 tarihinde askıdan indirilecek.



İmar planı için...