04 / 05 / 2024

sefaköy yeni proje

sefaköy yeni proje

1 ay sonra ön satışa çıkacak olan Babacan Yapı Sefaköy projesi 4 blok halinde yükselecek. 16 bin 527 metrekare alanda inşa edilecek olan projede residence, otel, apart otel ve alışveriş merkezi yer alacak.

KİPTAŞ 3 yeni proje için resmen düğmeye bastı! İstanbullulara büyük müjde!

İnşa ettiği yeni projelerle İstanbullu vatandaşların yüzünü güldüren KİPTAŞ 3 yeni proje için start verdi. KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projeleri mega kentin Kartal, Beykoz ve Sarıyer ilçelerinde yükselecek.

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

Çamlıca’da hayata geçirdikleri projeyi mayıs ayında tamamlayacaklarını söyleyen Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yaptığı açıklamada, Beykoz ve Göktürk'te iki yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

Bakırköy Gayrimenkul'den Maltepe'ye 528 konutluk yeni proje geliyor!

Bakırköy Gayrimenkul'ün İstanbul Maltepe’de inşa edeceği yeni konut ve ticari alan projesi resmen başlıyor. 528 konut ve 32 dükkan kapasiteli yeni proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Maia Marine lansmana özel yüzde 30 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Aydın ili, Kuşadası'nın Türkmen Mahallesi'nde yükselen Maia Marine, Maia Yapı tarafından inşa ediliyor. Maia Marine lansmana özel yüzde 30 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Teraskale Çanakkale birinci etap yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Maksi İstanbul İnşaat tarafından Çanakkale ili, Lapseki ilçesi Umurbey'de yükselen Teraskale Çanakkale birinci etabı yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Polat Life 2, yüzde 35 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Nap Yapı İnşaat tarafından Kocaeli ili Kandıra ilçesi Kefken Mahallesi'nde yükselen Polat Life 2, yüzde 35 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje, işte detaylar...

AP Univercity yüzde 30 peşin 20 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje!

AP Univercity, Şani İnşaat imzasıyla Kırıkkale Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi'nin sadece 30 metre ilerisinde yükseliyor. AP Univercity yüzde 30 peşin 20 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje, işte ayrıntılar..

Radius Sefaköy satışta! Yeni proje!

Mutlu İnşaat tarafından inşa edilen Radius Sefaköy projesi Uğur Okullarının hemen yanı başında yükseliyor. Projenin satışları başlamış olup fiyatları belli oldu. Peki Radius Sefaköy'de konut fiyatları ne kadar? İşte Radius Sefaköy projesi ile ilgili ayrıntılar...

Nef Çekmeköy Koruköy satışta! Yeni proje!

Nef tarafından hayata geçirilen ve satış rekoru kıran Çekmeköy projesinin 77 bin metrekarelik yeni alanında yer alan Nef Koruköy satışta. Yeni Proje!

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın! 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı!

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın... Tam 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı...

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin Alpkökin, İstanbullulara son dakika müjdesi verdi. Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı!

Nivak Florya'da yüzde 40 peşin ve 12 ay vade fırsatı! Yeni proje!

Nivak Group tarafından Florya'ya toplamda 96 konutluk yeni proje inşa ediliyor. Nivak Florya'da konutlar yüzde 40  peşin ve 12 ay vade fırsatı ile satılıyor. Peki Nivak Florya konut fiyatları ne kadar? Nivak Florya fiyat listesi...

TOKİ'den İstanbullulara yeni yıl müjdesi! 779 konutluk iki yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

TOKİ'den İstanbullulara resmen yeni yıl müjdesi geldi. Mega kent İstanbul'a tam 779 konutluk iki yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

sefaköy yeni proje Haberi

sefaköy yeni proje


Crown Residence, Crown Park, Crown Tower ve Güneşli Ekpress gibi projeleri hayata geçiren Babacan Yapı Sefaköy projesini 1 ay sonra satışa çıkaracak. Proje 16 bin 527 metrekare alan üzerinde yükselecek.


Residence, otel, apart otel ve alışveriş merkezinin yer alacağı Babacan Yapı Sefaköy projesi 

4 blok halinde inşa edilecek projede yüzme havuzu, spor salonu, otopark ve güvenlik bulunacak.


Teslimleri 2017 yılının sonunda gerçekleşecek olan Babacan Yapı Sefaköy projesi Atatürk Havalimanı'na 900 metre, Kuyumcukent'e 750 metre, E-5 otoyoluna 650 metre mesafede yer alıyor.


Babacan yapı Sefaköy projesinin arsasını 2013 yılı sonunda Özelleştirme İdaresi'nden 70 milyon TL'ye satın almıştı. İhaleye Zirve İnşaat, Gül İnşaat, Tören Gıda, Hacı Zambur, Bayburt Grup ve Toya Yapı da katılmıştı.



Tel: 0212 876 18 08

Web: www.babacanyapi.com

Ceren...