04 / 05 / 2024

Seferihisar Orhanlı izsu şebekesi

Seferihisar Orhanlı izsu şebekesi

Seferihisar ilçesine bağlı Orhanlı köyünde, İZSU tarafından doğal kaynak suları kesilen ve yerine artezyen suyu bağlanan köylüler, eylem yaptı. Eyleme, Orhanlı Köyü Kültür Doğa ve Gençlik Derneği Başkanı Galip Ener de katıldı...

Seferihisar Orhanlı'da İZSU'nun yeni şebekesi protesto edildi!

Seferihisar Orhanlı köylüleri, İZSU 'nun yeni şebeke projesine isyan etti. Projeyle kendi elleriyle getirdikleri içme suyu hattının kapandığını söyleyen köylüler dün köy meydanında eylem yaptı.

İzmir Seferihisar Doğanbey Termal Turizm Merkezi imar planı askıda!

İzmir Seferihisar Doğanbey Termal Turizm Merkezi Gümüldür Kesimine ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği askıda...

Kiler GYO, Seferihisar'daki arsasını 10.6 milyon dolara sattı!

Kiler GYO, İzmir Seferihisar'da yer alan 49 bin 949 metrekarelik arsasını KDV dahil 10 milyon 620 bin dolar Turaçlar Yatırım'a sattı.

İzmir Seferihisar’ın 6 mahallesine yeni şebeke geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 3.8 milyon liralık yatırımla Seferihisar’ın Turgut, İhsaniye, Çamtepe, Beyler, Gölcük ve Gödence mahallelerini sağlıklı ve kesintisiz suya kavuşturacak.

İzmir Seferihisar'da 2200 yıllık kira sözleşmesi bulundu!

İzmir'in Seferihisar İlçesi'ndeki Teos antik kentinde sürdürülen çalışmalarda günışığına çıkarılan 2200 yıllık yazıt, Anadolu'daki en kapsamlı 'kira sözleşmesi'ni ortaya koydu.

İzmir Seferihisar'ın 20 yıllık yol sorunu çözüldü!

Özel mülkiyet arazisinde kamulaştırma yapmadan yol geçiren İzmir Seferihisar Belediyesi’nin neden olduğu sorunu AK Parti İlçe Başkanı Hamit Nişancı çözdü.

İzmir Seferihisar'da 3 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Seferihisar Belediye Başkanlığı, Seferihisar'da bulunan arsanın 1181/1200 hissesini satışa çıkardı. İhalesi 21 Eylül 2016 tarihinde gerçekleşecek arsanın satış bedeli 3 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Seferihisar'da 3 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Seferihisar Belediye Başkanlığı, İzmir İli, Seferihisar İlçesi, Doğanbey Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 21 Eylül Çarşamba günü yapılacak gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Seferihisar emlak yatırımcısını sevindirdi!

Fiyat artışlarında İstanbul ile yarışan İzmir'de konut fiyatları bu yıl yüzde 22,8 yükseldi. İzmir'de emlak yatırımcısına en büyük getiriyi getiren ilçe ise Seferihisar oldu.

İzmir Seferihisar'da 13 milyon TL'ye satılık arsa!

Seferihisar Belediye Başkanlığı'ndan İzmir Seferihisar'da bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 31 Ağustos'ta yapılacak arsanın satış bedeli 13 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Seferihisar'da mahalleli evlerini butik otele dönüştürdü!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde yaklaşık 500 yıllık tarihe sahip Sığacık'ta evlerini restore ederek butik otele dönüştüren mahalleli, turizme hizmet etmeye başladı.

Seferihisar Güzelkent Konutları fiyatlar!

Seferihisar Güzelkent Konutları fiyatları 495 bin TL'den başlıyor. İzmir'de yükselen Güzelkent Konutları projesi önümüzdeki yıl tamamlanacak...

Tuzla Orhanlı Mahalle Muhtarlığı restore edilerek hizmete açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ''Tuzla'mızın güzide yerlerinden olan Orhanlı'da kalbe bir bıçak saplanır gibi merkeze belediye binası oturtulan o park alanını andıracak ve onun yerine konulabilecek bir meydan yapmalıydık. Ve bunu da planladık. Allah'ıma şükürler olsun ki bugün açılışını yapıyoru

Güzelkent Konutları Seferihisar ev fiyatları!

Güzelkent Konutları Seferihisar ev fiyatları 545 bin liradan başlayarak değişiyor. Sönmezoğlu Yapı'nın projesi Güzelkent Konutları, 2017'nin ikinci yarısında tamamlanacak...

Seferihisar Orhanlı izsu şebekesi Haberi

Seferihisar Orhanlı izsu şebekesi


Seferihisar ilçesine bağlı Orhanlı köyünde, İZSU tarafından doğal kaynak suları kesilen ve yerine artezyen suyu bağlanan köylüler, eylem yaptı.


Eyleme, Orhanlı Köyü Kültür Doğa ve Gençlik Derneği Başkanı Galip Ener, Köy-Koop üst birlik başkanı Muhittin Akbulut ve doğa ile ilgili eylemlerde gönüllü olan Avukat Şehrazat Mercan da katıldı. Yaklaşık 500 kişinin pankart açması ile başlayan eylemde, basın açıklamasını Orhanlı Köyü Kültür Doğa ve Gençlik Derneği Başkanı Galip Ener okudu. Ener, yıllardan beri dedelerimizin köye getirdiği içme suyunu kullandıklarını belirterek şöyle konuştu: "Ne var ki İZSU köyümüze gelip bir alt yapı projesi yaptı. Bizim suyumuzu kesip yerine artezyen kuyu açarak bize kullanamadığımız suyu bağladılar. Eski suyumuzu kestiler. Kaş yaparken göz çıkarttılar. İZSU iki gün önce de haber vermeden bahçe sularımızı kesti....