29 / 04 / 2024

Seferoğlu İnşaat Malzemeleri adres

Seferoğlu İnşaat Malzemeleri adres

Seferoğlu İnşaat Malzemeleri Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Bağrıyanık tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 14 Mart'ta Ümraniye, Yukarı Dudullu Mahallesi, Mazlum Sokak'ta kuruldu.

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yağcı tarafından kuruldu.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

Efendioğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Emlak İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu! 

Efendioğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Emlak İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yağar tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri sanayi 2022 yılında 33,74 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, inşaat malzemeleri sanayinin 2022 yılında 33,74 milyar dolar değerinde 57,65 milyon ton ihracat gerçekleştirdiğini kaydetti.

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi kuruldu!

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 410 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut İşleyen tarafından kuruldu.

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Cüneyt Aracı tarafından kuruldu. 

Axı Color İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Boya Matbaa Ekipmanları İth.Ve İhr.Tic.Ve San.Ltd.Şti. kuruldu!

Axı Color İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Boya Matbaa Ekipmanları İth.Ve İhr.Tic.Ve San.Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de Cüneyt Uğurluoğlu tarafından kuruldu.

Xpresside İnşaat Malzemeleri Tekstil Dekorasyon Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Xpresside İnşaat Malzemeleri Tekstil Dekorasyon Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi Sarıyer’de Meral Yakupoğlu  tarafından kuruldu.

Koskar 78 İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parçaları Hırdavat Elektrik Temizlik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Koskar 78 İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parçaları Hırdavat Elektrik Temizlik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda İlker Yıldırım tarafından kuruldu.

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Kadıköy'de Serkan Aynacı tarafından kuruldu.

Dydk Yalıtım Danışmanlık İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dydk Yalıtım Danışmanlık İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Osman Duydukoğlu tarafından kuruldu.

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli yapıldı!

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli gerçekleştirildi. Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Seferoğlu İnşaat Malzemeleri adres Haberi

Seferoğlu İnşaat Malzemeleri adres

Seferoğlu İnşaat Malzemeleri Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Bağrıyanık tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 14 Mart'ta kuruldu. 


Seferoğlu İnşaat Malzemeleri Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a.)    Her türlü inşaat  ve yapı işleri yapmak,inşaat yapmak için taahhütlerde bulunmak, inşaat yapmak üzere arsa ve arazi temin etmek,temin edilen arsa ve araziler üzerine inşaatlar yaparak satmak.Kat karşılığı inşaatlar yapmak.Temin edilen arsa ve arazilerde,imar işlemlerini, parselasyon işlemlerini,ifraz işlemlerini, projelendirme işlemlerini yürütmek,sonuçlandırmak, bu arsalar üzerinde  kat karşılığı inşaatlar yaptırmak üzere başka firma ve şahıslarla anlaşmalar yapmak, ortaklıklar kurmak.Her türlü inşaatlarla ilgili müteahhitlik faaliyetlerinde bulunmak. Her türlü inşaatların sökümü,yıkımı,hafriyat işlerini yapmak.  Her türlü inşaat, bina yada yapıların kaba inşaat işlerini yapmak,ince inşaat işlerini yapmak,her türlü tesisat ve teçhizat işlerini yapmak,tamir,...