05 / 05 / 2024

Şefik Gül gülsan holding

Şefik Gül gülsan holding

Yol, otoyol, yapı, hazır beton, köprü, viyadük ve prekast yapı elemanları yapım sektörlerinde faaliyet gösteren Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Gül kimdir? İşte Şefik Gül...

Gülmez’den kentsel dönüşüm yapacak müteahhitlere çok önemli uyarı!

Gülsan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülmez, kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerden birinin de varis davaları olduğunu hatırlatarak, müteahhitlere çok önemli bir uyarıda bulundu.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gülsan Sanayi Sitesi dönüşüm projesinde çalışmalar başladı. Projeye yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çalışmaların Nisan 2022'de biteceğini dile getirdi. 

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınması için meclis araştırması önergesi verildi!

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınması sebebiyle ortaya çıkabilecek mağduriyetlerin araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni modern yerine taşınıyor!

Samsun'da bulunan Gülsan Sanayi Sitesi, yakın zaman içerisinde kent merkezinde bulunan yeni yerine taşınacak.

Kaşmir Yonca satılık!

Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat imzasıyla Ankara'da yükselen Kaşmir Yonca projesinde son etap satışa çıktı. İşte Kaşmir Yonca satılık ev fiyatları...

Kaşmir Yonca'da son etap satışta!

Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirilen Kaşmir Yonca projesinde son etap satışa çıktı. 815 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkan projede 4+1 fiyatına 5+1 daireler satışta.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni millet bahçesi alanına katılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi'nin 2022'de yeni yapılacak modern sanayi sitesine taşınmasına ilişkin konuştu. Demir, mevcut alanın Millet Bahçesi ve Doğu Park içine katılacağını belirtti.

Şefik Gül vefat etti!

Türkiye inşaat sektörünün duayen ismi yaşamını yitirdi. Sektöre 60 yılı aşkın süre hizmette bulunan Gülsan Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Gül, 79 yaşında Ankara'da hayatını kaybetti. 

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi 2022'nin sonunda tamamlanacak!

Çalışmalarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu. Başkan Demir, 2022 yılının sonunda tüm esnafların kendi dükkanlarına geçeceğini söyledi.

Samsun Atakum için acele kamulaştırma kararı!

Samsun'un Atakum ve İlkadım ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazların ve kent merkezindeki Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınmasına yönelik projenin hayata geçirilmesi için acele kamulaştırma kararı alındı...

Samsun'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile 'Video Konferans' yöntemiyle 'Kentsel Dönüşüm' ve 'Gülsan Sanayi Sitesi' başta olmak üzere birçok projeyi ele aldı.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi sorunu çözülüyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun’da hayata geçirilmesi planlanan konularla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Zihni Şahin'den Gülsan Sanayi Sitesi açıklaması!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Gülsan Sanayi Sitesi'nin dönüşümü ile ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Şefik Gül gülsan holding Haberi

Şefik Gül gülsan holding

Şefik Gül kimdir?

Şefik Gül, 1941 yılı Elazığ doğumlu. Elazığ Lisesinden mezun olan Şefik Gül, lise öğrenciliği sırasında tüm ailelerin sorumluluğunu üstlenerek müteahhitliğe ve Gül Ticaret Firması ile demir ticaretine başladı. 


1971 yılında kardeşleri Refik ve Mehmet Gül ile birlikte Gülsan Koll. Şti.‘ni kurdu. 


1981 yılından itibaren şirket merkezini Ankara’ya taşıdı. Halen Gülsan Kolektif Şirketler Grubu bünyesinde yer alan firmaların yönetim kurulu üyeliğini sürdürmektedir. 


Şefik Gül, evli ve 2 çocuk babasıdır.


Gülsan Holding

Uzmanlaşmayı, farklılaşmayı, yenilik ve sürdürülebilirliği temel ölçüt olarak benimseyen Gülsan Şirketler Grubu, yapı sektöründeki varlığını 1946 yılından bu yana sürdürmektedir. İnşaat sektörüne ilk olarak kamu bina inşaatları ile adım atılmış; ilerleyen yıllarda bünyesine katılan deneyimli insan gücü, gelişmiş makina parkı ve güçlenen mali yapısı ile yol, otoyol, yapı, hazır beton, köprü, viyadük...