06 / 05 / 2024

Seher Vuslat Aytemiz İlk ve Ortaokulu açılışı hacılar

Seher Vuslat Aytemiz İlk ve Ortaokulu açılışı hacılar

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde içme suyu temel atma törenine katıldı. Daha sonra Hacılar beldesine geçen Atalay, Seher Vuslat Aytemiz İlk ve Orta Okulu’nun açılışını yaptı...

Aytemiz ve Eşarj, elektrikli araç şarj istasyonu sayısını artıracağını açıkladı...

Akaryakıt alanında ilk kez 2017 yılında istasyonlara elektrikli araç şarj noktası kuran Aytemiz, Türkiye'nin ilk elektrikli araç şarj istasyonu operatörü Eşarj ile beraber 2024 yılında hızlı şarj noktalarının sayısını 40 şehirde 60'a çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı. İşte haberin detayları...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıkladı! Ankara-Konya hattında YHT seferleri artırıldı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hz. Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri dolayısı ile Ankara-Konya ve Konya-Ankara hattında ek yüksek hızlı tren (YHT) seferleri düzenledini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Anja Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anja Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Seher Allar tarafından kuruldu.

Benzin, motorin ve LPG alacaklar dikkat! Az önce açıklandı! Son gün 15 Ağustos!  

Akaryakıt harcamalarına ilişkin bir kampanya düzenleyen Halkbank, Aytemiz istasyonlarından yapılacak harcamalara 90 TL ParafPara hediye edeceğini açıkladı. Halkbank, kampanyanın 15 Ağustos’ta biteceğini duyurdu.

Paycell ve Aytemiz’den sürücülere müjde: Akaryakıtta yüzde 3’e varan indirim fırsatı!

Yaklaşan yaz  mevsimi ve Kurban Bayramı ile birlikte tatil planları da yapılmaya başladı. Çalışanlar yıllık izinlerini bayram tatili ile birleştirip uzun bir tatilin hayallerini kurarken, arabasıyla tatile gitmeyi planları bekleyen güzel haberler var.

Doğan Holding'den dev satış! Akaryakıt firması elden çıkıyor

Doğan Holding, Aytemiz'deki yüzde 50 payını Tatneft'e satacak. Tatneft'in, ayrıca Aytemiz'in diğer yüzde 50 hissesini de satın alacağı açıklandı. Satışın toplam değeri 320 milyon dolar olacağı ifade edildi.

Altın için vuslat yakın! Herkesin beklediği haber geldi! İşte detaylar!

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Bu yükseliş devam ederken gram, çeyrek, yarım altın fiyatları araştırılıyor. İşte detaylar!

İstanbul Aşk Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Aşk Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Bağcılar'da Seher Arslan ve Semira Şarhan ortaklığında kuruldu.

Ars Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Seher Arslan tarafından kuruldu.

Vuslat Grup Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vuslat Grup Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur İbicek ve Serkan Taşar ortaklığında kuruldu.

House Pusula Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

House Pusula Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Beyter, Engin Can ve Seher Selimoğlu ortaklığında kuruldu.

Ezgi Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ezgi Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seher Kiremitçi Bilgin tarafından kuruldu.

Memba Yapı Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memba Yapı Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Leyla İkisivri ve Seher Yüksel ortaklığında kuruldu.

Seher Vuslat Aytemiz İlk ve Ortaokulu açılışı hacılar Haberi

Seher Vuslat Aytemiz İlk ve Ortaokulu açılışı hacılar


Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde içme suyu temel atma törenine katıldı. Daha sonra Hacılar beldesine geçen Atalay, Seher Vuslat Aytemiz İlk ve Orta Okulu’nun açılışını yaptı. 


Yapılan okulun üniversite binalarından farksız olduğunu beyan eden Atalay, “Eğitim bizim için önemlidir. Biz geldiğimizden itibaren bütçede en fazla değer verdiğimiz alan eğitim oldu. 2002 den itibaren en fazla bütçeyi eğitime ayırdık. Halen bu şekilde devam ediyoruz.” dedi. 


Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde yeni yapılan içme suyu alt yapı yenile projesi sayesinde 50 yıllık su sorunu yaşanmayacağını ifade eden Atalay, şöyle devam etti: “Keskin’de ciddi bir sorun ortadan kalkacak. 2016 yılında sona erdirilmesi gereken projeyi ön plana aldık. Bu proje Haziran 2015 yılında sona erdireceğiz.“ 


Başkan olduktan sonra 8 tane projeyi tamamlayacakları sözü verdiklerini açıklayan Hacılar...