21 / 05 / 2024

şehirlerin itibarı

şehirlerin itibarı

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Abdullah Değer, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın himayesinde düzenleyecekleri şehirlerin itibarı" temalı Yeşil Şehirler Zirvesi'nin 19 Eylül Perşembe günü başlayacağı bilgisini verdi...

Bakan Özhaseki açıkladı! Güvenli şehirlerin inşası için sıkı denetim şart!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yapı denetim mevzuatının dışına çıkılmasına asla müsaade etmiyoruz. Türkiye Yüzyılı’na yakışır sağlam ve güvenli şehirlerin inşası için titiz bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz.

Beyaz yakalılar 2020 itibarıyla arsa yatırımcısı olmaya başladı!

Türkiye'de yılda 750 milyon dolar değerinde ve minimum 5 milyon metrekare büyüklüğünde arazi satışı yapmak istediklerini söyleyen arsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk, 2020 yılı itibarıyla beyaz yakalıların arsa yatırımcısı olduğunu söyledi.

GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi 25-26 Ekim'de gerçekleştirilecek! Şehirlerin eksiklikleri masaya yatırılacak! 

25-26 Ekim'de gerçekleştirilecek GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ‘vicdanlı ve merhametli şehirler’ teması ile şehirlerin eksiklikleri masaya yatırılacak. İşte ayrıntılar...

2023 Temmuz itibarıyla emekli maaşlarına yüzde 25 zam: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşına ek zam gelecek mi?

2023 Temmuz itibarıyla SSK ve Bağkur emeklileri, en düşük emekli maaşı olarak 7 bin 500 TL almaktadır. Bu düzenleme sonrasında "Emekli maaşı ne kadar arttı?" ve "En düşük emekli maaşına zam geldi mi?" gibi soruların gündeme gelmesine neden oldu. 

Kredi kartı ve ticari kredi faizlerinde üst limitler yükseldi! 1 Ağustos itibarıyla geçerli olacak!

Politika faizinde yaşanan artışın ardından kredi kartı ve KMH faiz tavanı da yükseldi. İşte 1 Ağustos 2023 tarihi itibarıyla geçerli olacak yeni oranlar...

Ev sahipleri ve kiracılar aman dikkat! 1 Eylül itibarıyla resmen zorunlu olacak! Hemen bakın!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Ev sahibi-kiracı uyuşmazlıklarına çözüm için davadan önce arabuluculuğa başvurmak 1 Eylül 2024 tarihi itibarıyla zorunlu olacak. 

Şehirlerin yeniden inşası için Cumhurbaşkanı'ndan flaş açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesindeki şehirlerin yeniden inşası için bahar ve yaz aylarını en verimli şekilde kullanmayı hedeflediklerini belirtti.

Murat Kurum açıkladı! Deprem bölgesinde yarın itibarıyla 21 bin 244 konutun yapımı başlıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada depremden etkilenen şehirlerde yarın itibarıyla 21 bin 244 konutun yapımına başlanacağını dile getirdi.

Evim Yuvan Olsun kampanyasına bugün itibarıyla 5 binden fazla başvuru geldi!

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ev sahiplerinin kampanyaya bugün itibarıyla 5 binden fazla başvuru yaptığı kaydedildi.

Yeni şehirlerin detayları peş peşe açıklandı! Altı dükkan, üstü daire dönemi bitiyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan son dakika açıklaması geldi. Yeni şehirlerin detayları peş peşe açıklandı! Altı dükkan, üstü daire dönemi bitiyor! 

10 yılda şehirlerin yapısal dönüşümü tamamlanacak! Türkiye Mekansal Strateji Planı geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye Mekansal Strateji Planı ile ilgili konuştu. 10 yılda şehirlerin yapısal dönüşümü tamamlanacak! İşte ayrıntılar...

TOKİ'den vatandaşlara uyarı: Sakın itibar etmeyin, suç duyurusunda bulunun!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı. Size TOKİ kurasından konut çıktığını söyleyip, ödeme talep eden kişi veya kişilere itibar etmemeniz hayati önem taşıyor.

Murat Özdemir: Şehirlerin güvenilir ve sürdürülebilir konutlara ihtiyacı var!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, Dünya Şehircilik Günü kapsamında yaptığı açıklamada şehirlerin güvenilir ve sürdürülebilir konutlara ihtiyacı olduğunu söyledi. 

şehirlerin itibarı Haberi

şehirlerin itibarı
Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Abdullah Değer, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın himayesinde düzenleyecekleri Yeşil Şehirler Zirvesi'nin 19 Eylül Perşembe günü başlayacağını bildirdi. Değer, "şehirlerin itibarı" temalı zirvede iki gün boyunca ele alınacak konuların tüm kentleri yakından ilgilendirdiğini ifade etti. Değer, "Ankara'da ilk kez yapılacak olan Yeşil Şehirler Zirvesi'ne yerel yöneticiler, iş dünyası, akademisyenler ve kamu yöneticileri katılacak. îki gün sürecek olan zirvede, 'yenilenebilir enerji, yeşil bina teknolojileri, enerji verimliliği, sürdürülebilir şehircilik, kentsel dönüşüm modelleri, itibarlı şehirler' konularına yer verilecek. Hem Ankara, hem de ülkemiz için büyük önem taşıyan zirvede ele alınacak konular, geleceğimize de ışık tutacak." dedi.


Ankara Haber Vaktim...