28 / 04 / 2024

Şehit Er Recep Bodur yardım

Şehit Er Recep Bodur yardım

Diyarbakır-Lice yolundaki bombalı saldırıda şehit olan Amasyalı Şehit Er Recep Bodur'un Yolyanı köyünde yaşayan ailesine Amasya İl Özel İdaresi tarafından ev yapılacak.

Bakan Özhaseki açıkladı: İsterlerse rezerv alanda, isterlerse yaşadıkları mahallede şehit ailemizin evi hazır!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki,  şehit olan askerlerden Kahramanmaraşlı Piyade Er Müslüm Özdemir’in ailesi için isterlerse rezerv alanda, isterlerse yaşadıkları mahallede ev verileceğini açıkladı. İşte detaylar...

Recep Gençer kimdir? Daha önce hangi görevelrde bulundu? Kaç yaşında?

Bagfaş Bandırma Gübre Fabirakaları A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Üyesi Recep Gençer kimdir?  Recep Gençerdaha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Recep Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Recep Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Bayrama kadar Hatay hariç diğer illerdeki tüm enkazı kaldırmayı hedefleniyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisi altındaki illerle ilgili olarak, bayramdan önce, Hatay hariç diğer illerdeki tüm enkazları kaldırmayı hedeflediklerini açıkladı.

39 milyon konut için değer takip sistemi kurulacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan 2021 Cumhurbaşkanlığı yıllık planı ile vergi adaletinin sağlanması ve tapudaki fiyatın değer değişimlerinin incelenmesi için 2 birim kuruluyor. Yeni sistem ile vergide adaletin pekiştirilmesi sağlandı.

Şehit Er Salih Altuntaş’ın ailesine ev sözü tutuldu!

Devlet tarafından aziz şehitlerin ailelerine sahip çıkıldı. Şehit Er Salih Altuntaş’ın Ordu’da bulunan derme çatma baba ocağı yenilenip aileye teslimlerini gerçekleştirdi.

Ordu'da şehit evi yeniden inşa edildi!

Ordu'nun Aybastı ilçesinde yaşayan Şehit Piyade Sözleşmeli Er Salih Altuntaş'ın ailesinin evi yeniden inşa edildi!

İdlib'de ve diğer yerlerde onbinlerce briket konut inşa ediyoruz!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "İdlib'de ve diğer yerlerde onbinlerce briket konut inşa ediyoruz" dedi.

Şehit babasının harabe evini valilik sıfırdan yapacak!

Geçtiğimiz yıl şehit olan jandarma er Salih Altuntaş'ın Ordu'nun Aybastı ilçesinde bulunan harabe halindeki baba evini gündeme getiren SÖZCÜ'nün haberi, ses getirdi. Süleyman Soylu, şehir babasını arayarak, "Evinizi sıfırdan yaptıracağız tamirat değil yeni baştan yapılacak" dedi...

'Flamingo cenneti' Erçek Gölü kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van'ın İpekyolu ilçesinde, birçok kuş türüne ev sahipliğinde bulunan Erçek Gölü, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Konut projelerini her yıl 100'er binlik serilerle devam ettirmeyi planlıyoruz!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Konut projelerini her yıl 100'er binlik serilerle devam ettirmeyi planlıyoruz" dedi...

Trabzon'da şehit ailesinin ev mutluluğu!

Trabzon’un Maçka ilçesinde şehit Jandarma Er Hasan Yiğit’in ailesinin evi, Maçka Belediyesi tarafından yenilendi.

Faizsiz konut kredileriyle şehit ailelerinin hayatını kolaylaştırdık!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, faizsiz konut kredileriyle şehit yakınları ve gazilerin hayatını kolaylaştırdıklarını söyledi.

Şahinbey Şehit Samet Kaymakçı Sosyal Tesisi açıldı!

Şahinbey Belediyesi, geçtiğimiz günler içerisinde Hakkari’de yaşanan patlama sonrasında şehit olan Topçu Er Samet Kaymakçı'nın ismini taşıyan sosyal tesisin açılışını yaptı.

Şehit Er Recep Bodur yardım Haberi

Şehit Er Recep Bodur yardım

Şehidin adına köyünde yapılan çeşmenin açılışına katılan Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, talimatları doğrultusunda İl Özel İdaresi tarafından şehidin ailesi için yaptırılacak olan evin arazisinde de incelemelerde bulundu.


Yolyanı köyündeki çeşmenin açılışına şehidin ailesi, Vali İbrahim Halil Çomaktekin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Yılmaz, Belediye Başkan Vekili Mehmet Dümen, Jandarma Komutanı Ünsal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çittır, askeri ve mülki erkan ile köylüler katıldı.


Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından konuşan Vali Çomaktekin, "Bu toprakların vatan olmasını şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz" dedi.


Şehitlik mertebesi herkese nasip olacak bir mertebe olmadığına değinen Çomaktekin, "Peygamberlikten sonra en ulvi ve yüce mertebe şehitlik mertebesidir. Cenabı Allah kul hakları hariç, hiçbir hatalarını ve kusurlarını görmez, onları affeder ve cennetinde...