05 / 05 / 2024

Şehit Mustafa Eğerci Anadolu İmam Hatip Lisesi açılış

Şehit Mustafa Eğerci Anadolu İmam Hatip Lisesi açılış

Uşak Eşme Konak Köyü'nde tek katlı koltuğu bile olmayan evinde yaşayan Eşe Ana, 17 yıl önce Hakkari'de şehit olan oğlunun tazminatını ve maaşlarını okul yapılması için bağışlayınca haberlere konut olmuştu..

Mustafa Sandal’ın eski eşi Emina Jahovic 30 milyona lüks villa yaptırıyor!

Mustafa Sandal'ın eski eşi ünlü şarkıcı  Emina Jahovic, 30 milyona lüks villa yaptırıyor. Ünlü sanatçının yeni malikanesi, dudak uçuklatan fiyatıyla magazin gündeminde...

Bakan Işıkhan duyurdu: Şehit ve gazi çocuklarına eğitim yardımı ödemeleri yarın yapılıyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, şehit ve gazilerin çocukları ile gazilere yönelik eğitim yardımı ödemelerinin yarın yapılacağını duyurdu.

O ilde 16 adet arsa satılıyor! İhalesi 12 Eylül'de!

Bingöl Belediyesi, Bingöl ili, Merkez ilçesi, Yenişehir, Bahçelievler, Şehit Mustafa Gündoğdu ve Kültür mahallelerinde yer alan 16 adet arsayı satıyor...

Desc İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Desc İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  Mustafa Çeçen tarafından kuruldu.

Çeçen Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Çeçen Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Maltepe’de  Mustafa Çeçen tarafından kuruldu.

Mahfi Eğilmez, Burak Arzova, Mustafa Sönmez... İşte ekonomistlerin yeni paketle ilgili yorumları

Ekonomistler Mahfi Eğilmez, Mustafa Sönmez ve Burak Arzova, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı yeni ekonomi paketini değerlendirdi.

Kentsel dönüşümde akıl almaz santim oyunu!

Riskli yapılarını yenilemek isteyen 56 daireli site sakinleri kentsel dönüşüm için bir müteahhit ile anlaşma sağladı. Müteahhitle anlaşmayan başka müteahhit Mustafa E. akıl almaz bir yola başvurdu. 

Mustafa Varank: Raylı sistemlerde büyük atılımların eşiğindeyiz!

Türkiye'nin Otomobili"nin üretileceği TOGG Mühendislik, Tasarım ve Üretim Tesisleri İnşaatına Başlama Töreni'nde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank "Raylı sistemlerde büyük atılımların eşiğindeyiz" dedi.

Çeşme Mustafa Çelebi Adası sahibinden satılıyor!

Çeşme’de, 160 dönümü Hazine’ye, 400 dönümü ise mirasçılara ait olan Mustafa Çelebi Adası 40 milyon Euro’ya satılıyor. Adaya, Çinli bir yatırım grubu ile Kanadalı bir işadamını talip olduğu iddia edildi.

Mustafa Uslu'nun ev aldığı iddialarını eşi Sinem Öztürk yalanladı!

Geçtiğimiz gün, Ayla ve Müslüm filmlerinin yapımcısı Mustafa Uslu'nun filmlerden elde ettiği kazançla Fethiye'de 4 katlı bir villa aldığı iddia edildi. Eve 3 milyon TL ödediği belirtilen Uslu'nun eşi Sinem Öztürk ise haberi yalanladı...

Kongre Mustafa Cengiz'e Galatasaray Adası konusunda güvenmedi!

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. "Ada Taahhütnamesi"ne rağmen, kongre kulüp başkanı Mustafa Cengiz'e Ada konusunda güvenmedi...

TTK İnşaat Emlak Daire Başkanı Mustafa Küçük'e 5 yıl hapis cezası!

TTK İnşaat Emlak Daire Başkanı Mustafa Küçük'e TTK Karadon Müessese Müdürlüğü’nde 17 Mayıs 2010’da meydana gelen grizu faciasıyla ilgili dava sonucunda 5 yıl hapis cezası verildi.

Öz Mck Turizm Taşımacılık Seyahat Otel İnşaat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mck Turizm Taşımacılık Seyahat Otel İnşaat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Kılbaş, Mustafa Ciğerci ve Murat Kaymaz ortaklığında kuruldu. 

Şehit Mustafa Eğerci Anadolu İmam Hatip Lisesi açılış Haberi

Şehit Mustafa Eğerci Anadolu İmam Hatip Lisesi açılış

UŞAK Eşme'de, 70 yaşındaki Eşe Eğerci 17 Yıl önce Hakkari'de şehit olan oğlu Mustafa Eğerci'nin şehitlik tazminatı ve maaşına 15 yıl hiç dokunmayarak biriktirdi. İki yıl önce toplam 250 bin TL'yi de oğlunun adına okul yapılması için de Eşme İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağışladı. Eşe Ana'nın bu örnek davranışı o dönem VATAN'ın manşeti de oldu. 


Dört çocuğu olan Eşe Ana, Konak Köyü'nde tek katlı evinin yer minderiyle kaplı koltuk olmayan salonunda, sadece ufak bir televizyon ve bir de kömür sobasıyla görüntülendiğinde bu örnek davranışı gözyaşlarına neden oldu. 


Törene katılacak

İşte tam iki yıl sonra Eşe Ana'nın hayali olan okulun tamamlanmak üzere olduğu öğrenildi. Eşe ananın oğlu Kamil Eğerci, okul için Eşme İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileriyle görüştüklerinde, ilçenin bir imam hatip lisesine...