05 / 05 / 2024

Şehit Mustafa Sarı Alt Geçidi adana

Şehit Mustafa Sarı Alt Geçidi adana

Adana Demirspor Kulübü eski binası başta olmak üzere birçok binanın kamulaştırılarak yıkılmasının ardından başlayan alt geçit çalışması tamamlandı. Şehit Komiser Mustafa Sarı’nın adının verildiği alt geçit trafiğe açıldı...

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

Evsar Grup İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evsar Grup İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Sarıkaya tarafından kuruldu.

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

O ilde 16 adet arsa satılıyor! İhalesi 12 Eylül'de!

Bingöl Belediyesi, Bingöl ili, Merkez ilçesi, Yenişehir, Bahçelievler, Şehit Mustafa Gündoğdu ve Kültür mahallelerinde yer alan 16 adet arsayı satıyor...

Yüksel Ve Sarıtoprak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Ve Sarıtoprak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Sarıtoprak ve Mustafa Yüksel ortaklığında kuruldu.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den siyasi partilere kira çağrısı!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında siyasi partilere kira çağrısı yaptı. İşte detaylar...

Innature İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Innature İthalat İhracat Limited Şirketi Ataşehir'de Mustafa Sarıçoğlu ve Recai Üçok ortaklığında kuruldu.

Kiralık ev krizine AVM önerisi: AVM'ler daireye dönüştürülsün!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, konut krizine ilişkin 6 başlıktan meydana gelen bir çözüm önerisi açıkladı. Sarıgül, AVM'lerin daire yapılmasını tavsiye etti. 

Çiftçiye gübre yerine mermer tozu satan TAHAP Başkanı Mustafa Sarıoğlu'ndan pes dedirten açıklama: Bu da bir gübre

Rize'de çay üreticilerine ucuz gübre diyerek satış yapılacağı duyuruldu. Çiftçiler ucuz gübreden satın alabilmek için kuyruk oldu. Gübrenin mermer tozu olduğu ortaya çıkınca 'kıyamet koptu' Çiftçiye mermer tozu satmaya çalışan Mustafa Sarıoğlu, 'O da bir gübre' diyerek kendini savundu.

Mustafa Sarıgül: Deprem ve afet bakanlığı kurulmalı!

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Derhal deprem ve afet bakanlığı kurulmalıdır. İktidara sesleniyorum; lütfen beklemeyin, deprem ve doğal afetler bakanlığını kurun" diye konuştu.

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Yes Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yes Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Sarı tarafından kuruldu.

Şehit Mustafa Sarı Alt Geçidi adana Haberi

Şehit Mustafa Sarı Alt Geçidi adana


Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Sular’da yaptırılan ve Şehit Komiser Mustafa Sarı’nın adının verildiği alt geçit trafiğe açıldı.


Adana Demirspor Kulübü eski binası başta olmak üzere birçok binanın kamulaştırılarak yıkılmasının ardından başlayan alt geçit çalışması tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’ni Kenan Evren Bulvarı’na bağlayacak büyük projesinin en önemli ayağını oluşturan ve Şehit Komiser Mustafa Sarı’nın adının verildiği alt geçitten ilk olarak Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz geçti. Restorasyon çalışmaları süren Ali Münif Yeğenağa Caddesi’nde kullanılmak üzere hazırlanan lastik tekerlekli tramvaya binen Zihni Aldırmaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Nermin Akray ve diğer belediye yöneticileri alkışlar eşliğinde Mustafa Sarı Alt Geçidi’nden geçti. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Şehit Polis Mustafa Sarı Alt Geçidinin açılmasıyla Atatürk Caddesi’nin Kenan Evren’e bağlandığını ve Adana’nın...