04 / 05 / 2024

Şehit Onur Tiken

Şehit Onur Tiken

Hakkari Çukurca'da PKK'lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi soncu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Onur Tiken'in inşaat halindeki evini Ordu Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak.

Üsküdar Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Cami açıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Cami ibadete açıldı.

Şehit Onur Tiken'in yarım kalan evini Belediye tamamlayacak!

Hakkari Çukurca'da PKK'lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi soncu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Onur Tiken'in inşaat halindeki evini Ordu Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak.

Ak Onur Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Onur Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adil Tomrukçu, Ercihan Yavuz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Aralık'ta kuruldu.

Sıva ustasından şehit ailesini ağlatan ev bağışı!

Fransa'da sıva ustası olarak çalışan evli ve üç çocuk babası Ali Dal, Eskişehir'de bulunan evini, Diyarbakır'daki silahlı saldırıda şehit olan Astsubay Necdet Aydoğdu'nun ailesine bağışladı.

Onur Market, gayrimenkul sektörüne girdi!

Gıda perakendesinde Onur Marketler ile dikkat çeken Özen Grup, İnaş Yapı markasıyla gayrimenkul sektörüne girdi. Venera Çorlu ile adım attığı gayrimenkul sektöründe, İstanbul'da da yeni yaşam alanlarına imza atmayı hedefliyor.

Nezih Onur: Trabzon için Arap turizmi kaçınılmaz fırsat!

Kruvaziyer turizmi ile ilgili açıklama yapan TÜSİAD Başkanı Nezih Onur; Trabzon'un gelişmesinde turizm sektöründeki beklentimiz ilk sıralarda yer almaktadır. Arap Turizminin şehrimiz için kaçırılmaz bir fırsat olduğunu defalarca seslendirdik, dedi.

Sarıçam'da konut yapmak isteyen şehit ailelerine müjde!

Adana'nın Sarıçam ilçesinde konut yapmak isteyen şehit aileleri ile dar gelirlilere bazı kolaylıklar sağlandı. Konut yapacak şehitlerin eş çocukları ile anne veya babasından, belediyenin belirlediği ücretler alınmayacak...

Sarıçam Belediye Meclisi konut yapacak şehit ailelerine destek olacak!

Sarıçam Belediye Meclisi, aldığı kararla 5 yıldır herhangi bir artış yapılmayan bazı ücret tarifeleri yeniden belirledi. Bu kararla şehit ailelerine ve dar gelirlilere de pozitif ayrıcalıklar getirdi...

Onur Air Avrupa Birliği ülkelerine uçak bakım hizmeti verebilecek!

Onur Air Avrupa Birliği ülkelerine uçak bakım hizmeti verebilecek. Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı (EASA), Türk sivil havacılığının en köklü şirketlerinden olan Onur Air’e Part-145 sertifikası verdi.

Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı hizmete açıldı!

Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı hizmete açıldı. Beykoz Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 6 bin metrekare büyüklüğündeki Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Şehit Ali Paşa Vakfı'na ait ev 35 yıllığına kira ve işletme ihalesine çıkıyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğü; Üsküdar İlçesi, Kuzguncuk Mahallesi, Tufan Caddesi'nde yer alan mülkiyeti Şehit Ali Paşa Vakfı'na ait olan ahşap 2 evi 35 yıllığına kira ve işletme ihalesine çıkarıyor.

Sancaktepe Şehit İbrahim İşcan Parkı ve Ensar Camii hizmete açıldı!

Sancaktepe, yeni bir parka daha kavuştu. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in talimatıyla yaptırılan Şehit İbrahim İşcan Parkı ve Ensar Camii törenle Sancaktepe halkının hizmetine sunuldu.

Onur Karlıdağ kimdir?

Craft312 Studio kurucusu Onur Karlıdağ kimdir? İç mimar Onur Karlıdağ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Onur Karlıdağ, Craft312 Studio'yu ne zaman kurdu? İşte İç Mimar Onur Karlıdağ..

Şehit Onur Tiken Haberi

Şehit Onur Tiken

Ordulu 24 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Onur Tiken, Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde PKK'lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi soncu şehit oldu. Şehir Tiken'in Ordu'nun Çatalpınar İlçesi'ndeki inşaat halindeki yarım kalan evini Ordu Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak.


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, şehit olan Uzman Çavuş Onur Tiken'in Çatalpınar İlçesi'ne bağlı Ortaköy Mahallesi'ndeki ailesini ziyaret ederek taziyede bulundu. Şehit babası Alaattin Tiken'in de rızasını ve onayını alan Başkan Enver Yılmaz, şehidin babasının evininin üstüne başlattığı yarım kalan inşaat halindeki evini inceleyerek, tamamlanması için ilgili birimlere talimat verdi. Yılmaz, evin eşyasının da karşılanacağını...