13 / 05 / 2024

Şehit Osman Yumuk Kemerburgaz Spor Kompleksi ne zaman açılacak

Şehit Osman Yumuk Kemerburgaz Spor Kompleksi ne zaman açılacak

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Belediyesi tarafından yapılan Şehit Osman Yumuk Kemerburgaz Spor Kompleksi’nin açılışını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da katıldığı bir törenle gerçekleştirdi.

Vera City'de peşin ödemelerde yüzde 9 indirim fırsatı!

Çelikoğlu Yapı tarafından Ankara Eryaman Şehit Osman Mahallesi'nde yükselen Vera City projesinde peşin ödemelerde yüzde 9 indirim fırsatı başladı. Peki Vera City konut fiyatları ne kadar? İşte Vera City ile ilgili detaylar...

Antalya'daki Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu kapanacak mı?

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya Serik Dorumlar'da bulunan Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu'nun kapatılmasına ilişkin olarak 4 soru hazırladı..

Tekirdağ Şehit Osman Caddesi yenileniyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Çınarlı Mahallesi Şehit Osman Caddesinde devam eden kilit taş yapım çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Eryaman Akın 688 Evleri ne zaman teslim?

Ankara Eryaman'da, Şehit Osman Avcı Mahallesi'nde, Göksu ve Beğendik'e yürüme mesafesinde inşa edilen Eryaman Akın 688 Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri mevcut. İşte ayrıntılar...

Gaziantep Meclisi, Kilis'teki Şehit Astsubay'ın ailesi için ev alacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak başkanlığında toplanan meclisten, Kilis'te yitirdiğimiz Şehit Astsubay Mehmet Yalçın Nane'nin eşi ve çocuğu için ev alınması kararı çıktı.

Şehit Osman Yumuk Kemerburgaz Spor Kompleksi açıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Belediyesi tarafından yapılan Şehit Osman Yumuk Kemerburgaz Spor Kompleksi’nin açılışını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da katıldığı bir törenle gerçekleştirdi.

Osman Yıldırım: İmar planı yapılırsa ev fiyatları düşecek!

Osman Yıldırım arsa olmaması, ev fiyatlarını yüzde yüz arınıyor" dedi. Manisa DHA Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği (MAGİD) Başkam Osman Yıldırım, büyükşehir olan kentte imar sıkıntısının had safhaya ulaştığını belirtti.

Osman Yıldırım: Manisa'daki imar sorunu çözülürse ev fiyatları düşer!

Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği (MAGİD) Başkanı Osman Yıldırım, büyükşehir olan kentte imar sıkıntısının had safhaya ulaştığını belirterek, müteahhitlerin isyan ettiğini söyledi. Yıldırım, "İnşaat sektörü sıkıntıya girdi" dedi

TOKİ'den şehit ailelerine, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimlerine tapu harcı muafiyeti!

TOKİ şehit ailelerine, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimlerine tapu harcı muafiyeti ile ilgili esaslar, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından 19 Haziran 2014 tarihinde bir sirküler ile yayımlandı...

Osman Zolan: Acıpayam'a su arıtma tesisi kazandıracağız!

Denizli Büyükşehir Belediyesi olan Osman Zolan Acıpayam'ı ziyaret etti. Zolan, ziyaretinden sonra yaptığı açıklamada Acıpayam'ı dış etkilerden korumak adına bölgeye yeni bir su arıtma tesisi kazandıracaklarını dile getirdi.

Osman Özgüven, Ege Köy Çiftliği adıyla şarküteri dükkanı açtı!

Dikili’nin önceki dönem Belediye Başkanı Osman Özgüven ‘Ege Köy Çiftliği’ adıyla şarküteri dükkânı açtı. Özgüven’in açılış sırasında çok neşeli olduğu çocuklarıyla ve özellikle de torunlarıyla bolca vakit geçirdiği gözlendi.

Osman Nuri Dilek: İzmir'deki hastaneler birleşince hizmet kalitesi artacak!

Prof. Dr. Osman Nuri Dilek İzmir'deki hastanelerin birleşmesi ile ilgili yaptığı açıklamada “Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Tepecik Hastaneleri’nin birleşmesi ile sağlıkta hizmet kalitesi daha da artacak” dedi

Osman Ulukaya kimdir?

Yalova Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Ulukaya kimdir? Osman Ulukaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Ulukaya, ne zamandan beri bu görevde?

Şehit Osman Yumuk Kemerburgaz Spor Kompleksi ne zaman açılacak Haberi

Şehit Osman Yumuk Kemerburgaz Spor Kompleksi ne zaman açılacak


Eyüp Belediyesi'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle stadyum bölümünde yapımı tamamlanan Şehit Osman Yumuk Kemerburgaz Spor Kompleksi düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine Başkan Remzi Aydın'ın yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Haydar Ali Yıldız, Kemerburgaz Spor Kulübü Başkanı Adem Koçyiğit, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış töreni öncesi Belediye Başkanı Remzi Aydın ile Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş vatandaşları selamladılar.

Törende protokol konuşmaları öncesi profesyonel basketbolcuların sahada yaptıkları gösteriler seyredildi. Nefes kesen hareketlerle izleyenleri coşturan basketbol grubunun ardından ise konuşmalara geçildi.

"PROJEMİZDE SPOR SALONU VE YÜZME HAVUZU VAR"

Kürsüye gelerek bir konuşma yapan Başkan Remzi Aydın “Tesisin bu gün sadece stadyum kısmını açıyoruz. Projelerimiz içerisinde spor salonumuz...