18 / 05 / 2024

şehitin evi yapıldı

şehitin evi yapıldı

Şehit Adanalı Jandarma Komando Çavuş Serdar Yeşilyurt, izne geldiğinde annesine, askerden döndüğünde ev alacağının sözünü vermişti..

Malatya'da evi hasar gören veya yıkılanlara nakdi yardım ödemesi yapıldı!

Malatya Valiliği tarafından depremde evi ağır hasar alan veya yıkılan ev sahiplerine 11 bin lira, kiracılara ise 5 bin lira acil yardım ödemesi yapıldığı açıklandı.

Gümüşhane Kazıkbeli Yaylası'na DOKAP tarafından örnek yayla evi yapılacak!

Gümüşhane İl Genel Meclisi'nin geçtiğimiz Perşembe günü başlayan Aralık ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıda ilk olarak DOKAP tarafından Gümüşhane'nin turizm değeri taşıyan yaylalarından birisine örnek yayla evi yapılması için arsa tahsisi konusu görüşüldü.

Batman'nın Yeni Mahallesi'ne taziye evi yapılacak!

Taziye evinin olmadığı Batman'ın Yeni Mahalle bölgesinde bir hayırsever yurttaş, arsa bağışında bulundu. Arsa bağışıyla taziye evi bulunmayan mahalleye yeni taziye evi yapılması kararlaştırıldı.

Muş Konakkuran Beldesi'e taziye evi ve düğün salonu yapıldı!

Muş’un Malazgirt ilçesine bağlı Konakkuran beldesinde, taziye evi ve düğün salonu yapıldı. Belde sakinlerinin talepleri doğrultusunda Mayıs 2015’te yapımına başlanılan taziye evi ve düğün salonu tamamlanarak, hizmet vermeye hazır hale getirildi.

Mahmut Şevket Paşa Kreş ve Gündüz Bakım Evi açıldı!

Şişli Belediyesi tarafından yaptırılan Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Mahmut Şevket Paşa Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin açılışına Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü de katıldı...

Çekmeköy'e kadın sığınma evi yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde Çekmeköy'de kadın sığınma evi yapılmasına ilişkin imar plan teklifi oy çokluğuyla kabul edildi. İBB Meclisi'nin aralık ayı toplantısının 2. birleşimi, Saraçhane'deki belediye binasında yapıldı.

Adıyaman Perre Antik Kentteki mozağin üzerine koruma evi yapıldı!

Kommagene Uygarlığı’nın büyük kentlerinden biri olan Adıyaman'da ki Perre Antik Kentte ortaya çıkartılan fakat daha sonra üzeri kapatılan, mozaiğin üzerine koruma evi yapıldı.

Sivas Yıldız Dağı'na 40 yamaç evi yapılacak!

Sivas İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kalkınma Bakanlığı tarafından yürütülen "Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı" kapsamında, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ne 40 yamaç evi yapılacağını bildirildi.

Antalya Kepez'e 2’nci taziye evi yapıldı!

Kepez Belediyesi tarafından ilçe’de 2’nci taziye evi Çankaya Mahallesi’ne yapıldı. Yakınlarını kaybeden vatandaşların taziye dileklerini kabul edeceği ve mevlidi şerifin okutulacağı taziye evinin yapımı tamamlandı.

Frida Kahlo'nun Mavi Evi'nin kopyası New York'ta yapıldı!

Meksikalı ressam Frida Kahlo'nun yaşamı ve eserlerini konu alan "Frida Kahlo: Sanat, Bahçe, Yaşam" sergisi çerçevesinde sanatçının Meksika'da yaşadığı "Casa Azul"un (Mavi Ev) bir kopyası ABD'nin New York kentinde yapıldı.

Adilcevaz'da otopark ve dinlenme evi açılışı yapıldı!

Bitlis’ in Adilcevaz Belediyesi tarafından çarşı içi trafiğini rahatlatmak için köy dolmuşları için yapılan oto park ve köylü kadınlar için yapılan dinlenme yerlerinin açılışı yapıldı...

Nuripazarbaşı’nda zemin etüdü yapıldı!

Gündem maddelerinin oylanması ardından Başkan Tahmazoğlu, CHP Meclis Üyesi Nihat Bencan’ın ‘Nuripazarbaşı bölgesinde zemin etütleri yapıldı mı, evi yıkılan kaç vatandaş buralarda ev alabildi’ sorularına cevap verdi.

Atatürk’ün baba evi aslına uygun olarak yeniden yapıldı!

Ali Rıza Efendi’ nin Makedonya’ da doğduğu ev, Kültür ve Turizm Bakanlığı’ nın girişimleriyle aslına uygun olarak yeniden yapıldı ve önümüzdeki günlerde ziyarete açılacak...

şehitin evi yapıldı Haberi

şehitin evi yapıldı
Van'ın Gürpınar İlçesi'nde şehit olan Adanalı Jandarma Komando Çavuş Serdar Yeşilyurt, izne geldiğinde annesine, askerden döndüğünde ev alacağının sözünü vermişti. Şehidin ailesi Adana'nın Kozan İlçesi'nin Bucak Köyü'nde pencereleri bile olmayan bir evde yaşıyordu. Adana Valiliği, Kozan Kaymakamlığı ve belediye, şehidin verdiği yerine...