12 / 05 / 2024

Şehitkamil Meydanı nerede

Şehitkamil Meydanı nerede

Şehitkamil Belediyesi tarafından Kurtuluş Savaşı’ nda Gaziantep’ te direnişin ilk kıvılcımı olan çocuk kahraman Mehmet Kamil’in anısına yaptırılan Şehitkamil Meydanı ve korusunun açılışı için hazırlıklar tamamlandı...

Gamador Meydan nerede? Gamador Meydan fiyat listesi!

Gamador Meydan nerede sorusunun yanıtı ve Gamador Meydan fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte vade farksız 36 ay taksit imkanı sunulan Gamador Meydan detayları...

Meydan Başakşehir nerede?

Meydan Başakşehir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Meydan Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Manisa Meydan nerede?

Manisa Meydan nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Manisa Meydan projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

EON Meydan nerede?

Sultanbeyli'de Eon İnşaat imzası ile hayata geçirilen Eon Meydan projesi yarın resmen satışa çıkacak. 2020 yılında teslim edilecek projede 220 adet daire ile 54 dükkan yer alıyor. Peki Eon Meydan nerede yer alıyor?

Iconova Gaziantep nerede?

Dairelerin ve dükkanların yer aldığı Iconova Gaziantep projesinde daire fiyatları 837 bin TL'den başlıyor. Şehitkamil'de yer alan Iconova Gaziantep nerede?

E5 Meydan Sefaköy projesi nerede?

"Şehrin Kalbine Dokun" sloganıyla basına tanıtılan E5 Meydan Sefaköy projesi Torkam İnşaat ve Nar iş ortaklığı tarafından hayata geçirilecek. Peki E5 Meydan Sefaköy projesi nerede?

Meydan Halkalı nerede?

Meydan Halkalı Konutları için 12 ay vade imkanı sağlanıyor. Toplamda 287 konut ve 56 ticari birimin yer aldığı proje 8 bin 800 metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Meydan Halkalı nerede?

Gültaş Meydan Halkalı Rezidans nerede?

Meydan Halkalı'da teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje 287 daire ve 56 ticari birimden oluşuyor. Peki Gültaş Meydan Halkalı Rezidans nerede?

Gültaş Meydan Halkalı Evleri nerede?

Gültaş Meydan Halkalı Evleri nerede? Gültaş İnşaat imzasını taşıyan Meydan Halkalı Evleri projesi, Halkalı Çamlığı'nı geçince Halkalı Meydanı'nda, Çamlıküstü mevkiinde İkitelli Caddesi üzerinde yer alıyor.

Meydan Halkalı Konutları nerede?

Meydan Halkalı'da satış fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Konut ve ticari birimlerin bulunduğu projede çeşitli sosyal yaşam alanları da yer alıyor. Peki Meydan Halkalı Konutları nerede?

Şehitkamil Gaziantep TOKİ kurası nerede çekilecek?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de 3+1 daireler satışa sunuluyor. Daire fiyatları 100 bin 204 TL'den başlangıç gösteren projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki Şehitkamil Gaziantep TOKİ kurası nerede çekilecek?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil alt gelir kura çekilişi nerede?

Kura çekilişi bugün gerçekleşecek olan TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de yer alan daireler 69 bin 756 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki TOKİ Gaziantep Şehitkamil alt gelir kura çekilişi nerede?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil kura çekilişi nerede?

Kura çekilişi yarın gerçekleşecek olan TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de 10 bin 20 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunuluyor. Peki TOKİ Gaziantep Şehitkamil kura çekilişi nerede?

Şehitkamil Meydanı nerede Haberi

Şehitkamil Meydanı nerede


Şehitkamil Belediyesi tarafından Kurtuluş Savaşı’nda Gaziantep’te direnişin ilk kıvılcımı olan çocuk kahraman Mehmet Kamil’in anısına yaptırılan Şehitkamil Meydanı ve korusu, içerisindeki bin yıllık tarihleriyle Gazianteplilerin hizmetine sunulacak. 11 ton ağırlığındaki bin yıllık zeytin ağacını içinde bulunduran meydanın açılışı için hazırlıklar tamamlandı.


BİN YILLIK ZEYTİN AĞACI ŞEHİTKAMİL MEYDANI’NINA IŞIK TUTACAK


Abdulkadir Aksu Bulvarında yaptırılan Şehitkamil Meydanı ve korusu toplamda 24 bin 111 metrekarelik alanda yapılan meydan çalışmasının 10 bin 197 metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. Meydanın en önemli özelliğini taşıyacak ve bin yıllık tarihe sahip olan 11 ton ağırlığındaki zeytin ağacı, en yaşlı ağaç olarak, meydana ışık tutacak. Ayrıca, yine burada dikilen ağaçlar 20 ila 90 yaş aralığında yer alırken, Gaziantep iklimine uygun ve Anadolu’da yetişen, çınar, fındık, akça ağaç, ıhlamur, gürgen, sığla,...