04 / 05 / 2024

Şehitkamil planlı kentleşiyor

Şehitkamil planlı kentleşiyor

Planlı kentleşmenin önemini dikkate alarak çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, ilçenin dört bir tarafında yürüttüğü yol açma ve asfalt çalışmalarına devam ediyor. İşte Başkan Fadıloğlu'nun açıklamaları...

Emlak Konut GYO Küçükçekmece projesine Dağ Mühendislik imzası!

Planlı kentleşmeye örnek teşkil eden, iz bırakan projelerin mimarı olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Küçükçekmece Gölü kıyısında hayata geçireceği yeni semtin 1. etap 1. kısım ihalesini Dağ Holding aldı.

Kartepe'de kaçak ahır ve kümesler yıkılıyor!

Kartepe Belediyesi,ilçe genelinde bulunan kaçak kümes ve ahırları yıktı. Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı konuya ilişkin, "Çevre ve halk sağlığı ile sağlıklı ve planlı kentleşme önceliklerimizdendir" dedi...

AK Parti'nin hedefi planlı kentleşme!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Ocak tarihinde açıklayacağı AK Parti yerel seçim manifestosunda planlı kentleşme çerçevesinde imar bütünlüğü öne çıkacak. 

Iconova Evleri Şehitkamil fiyat aralığı!

Iconova Evleri Şehitkamil fiyat aralığı 837 bin TL ila 2 milyon TL arasında değişiyor. Proje Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığıyla hayata geçirildi...

6 maddede konut sektöründe neler değişiyor?

3 Temmuz 2017 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan ve bugün yürürlüğe giren "Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği" ile konut sektöründe neler değişiyor?

TOKİ 800 bin 114 konut rakamına ulaştı!

TOKİ, "Planlı Kentleşme ve Konut Üretimi Seferberliği kapsamında 81 ilde, 3 bin 490 şantiyede 800 bin 114 konut rakamına ulaştı.

Adana'da tarım alanları kentleşiyor!

Çukurova'nın bereketli birinci sınıf tarım arazileri Adana'da 50 bin hektar tarımsal alanı kentleşmeye yenik düşürdü.

Gaziantep Şehitkamil planlı kentleşiyor!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçede planlı kentleşme adına önemli çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Başkan Fadıloğlu, “Bizim amacımız; ara boşluk bırakmadan imarın bir bütün halinde devam etmesini sağlamak” dedi.

Körfez Belediyesi çarpık kentleşmenin önüne geçiyor!

Körfez Belediyesi, çarpık kentleşmenin önüne geçmek ve Körfez’de kötü görünümü engellemek adına yapı denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Kayseri Melikgazi kentsel dönüşümle modernleşiyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi planlı ve düzenli bir şekilde büyüyor ve gelişiyor. İlçemizde gecekondu yapılmamaktadır. Kentsel dönüşüm ile şehrimiz, modern yapılarla yaşanabilir mahallelere kavuşmuştur." dedi.

TOKİ'den MIPIM'e proje çıkarması!

Türkiye'de planlı kentleşmenin öncülerinden Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM'e çıkarma yapmaya hazırlanıyor.

Ümraniye çarpık kentleşme sorununun çözülmesiyle finans merkezi oldu!

Çarpık kentleşen, yolları çamurlu, çöplükle anılan İstanbul Ümraniye, bugün finans merkezi haline geldi. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ilçede parselleri ayrı olan yerleri birleştirerek binaların daha planlı yapılmasını sağladıklarını söyledi.

TOKİ Çorum'da 4 bin 743 konut yaptırdı!

ARGE Komisyonu Başkanı Yurdanur Özzehinli, TOKİ öncülüğünde yürütülen planlı kentleşme, konut seferberliği kapsamında 2003 2015 yılları arasında ülke genelinde yapılan 68.3 milyar TL yatırımla 531 bin konutun tamamlandığını bildirdi.

Şehitkamil planlı kentleşiyor Haberi

Şehitkamil planlı kentleşiyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 25 Aralık Sanayi Sitesi’nde devam eden yol açma çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Fadıloğlu, “İnşallah kısa bir sürede buradaki çalışmalar tamamlanacak ve milletimizin hizmetine sunulmuş olacak” dedi.


Planlı kentleşmenin önemini dikkate alarak çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, ilçenin dört bir tarafında yürüttüğü yol açma ve asfalt çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmaları her fırsatta yerinde kontrol eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son olarak 25 Aralık Sanayi Sitesi’ndeki yol açma çalışmalarını inceledi. çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Fadıloğlu, ilçe genelinde yürütülen mevcut çalışmaların biran önce tamamlanması ve vatandaşın hizmetine sunulması çabaladıklarını kaydetti.


"GAZİANTEP ÜRETEREK BÜYÜYECEK"


İncelemelerin ardından son duruma ilişkin açıklamada bulunan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, imara açılan alanların altyapı ve üstyapı çalışmalarının sürdüğünü kaydetti. Başkan Fadıloğlu,...