02 / 05 / 2024

Şehr-i Manzara nerede

Şehr-i Manzara nerede

Karacanlar inşaat imzasıyla hayata geçirilen Şehr-i Manzara projesi 6 blokta 154 daireden meydana geliyor. 18 bin metrekarelik yeşil alana sahip olan Şehr-i Manzara projesi Çanakkale Kepez'de hayata geçiriliyor.

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem'in Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı devam ediyor. 

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da ocak ayına özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde ocak ayna özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı devam ediyor.

İBF Şehr-i Yaşam 60 aya varan vade fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

İBF Şehr-i Yaşam projesi, Kayseri’nin değerli semti İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yükseliyor. İBF Doğan İnşaat tarafından inşa edilen İBF Şehr-i Yaşam projesi 60 aya varan vade fırsatı ile satışa çıktı. İşte detaylar...

Deprem anında evin içinde nerede durmalıyız? Depremde binanın ilk neresi çöker?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük ölçekli depremin ardından vatandaşlar, deprem anında heyecan yapmamak ya da bilinçli olmak adına araştırmalar yapmaktadır. İşte bu konudaki detaylar!

En ucuz haliyle PHILIPS Marathon Ultimate süpürge! İşte o adresler! Philips  21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Philips Marathon Ultimate, en ucuz nerede diye soruyorsanız işte bu haber sizin için. Nerede en uygun fiyatlı Philips Marathon Ultimate bulabilirim diyenler için fiyatları araştırdık ve listeledik. Sizde acele edin ve indirimli fiyatlardan Philips Marathon Ultimate toz torbasız süpürgeyi satın alın.

Tapusuz yerin satışı nasıl ve nereden yapılır?

Tapulu tüm gayrimenkullerin alım satım işlemleri tapu dairelerinde gerçekleşiyor. Tapusu olmayan bir gayrimenkulü satmak ya da almak isteyenler ise işlemleri nerede yapacaklarını merak ediyor...

OYAK Çiğli nerede? Lokasyon bilgisi!

OYAK Çiğli nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte OYAK Çiğli nerede sorusunun yanıtı ve Oyak Çiğli lokasyon bilgisi...

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 1201 daire ve 22 ticari alanı satıyor!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından hayata geçirilen Şehr-i Bağcılar projesi Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap tarafından satılıyor. Projede 60 aya varan vade fırsatı sunuluyor.

Mehmet Özhaseki: Ankara'nın planlarını ben hazırladım!

AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki, "Ankara'nın planlarını ben hazırladım. Ankara nereye gelişecek, konutlar ve iş merkezleri nerede olacak, bağlantı nasıl sağlanacak, ilçelerde neler yapılacak diye tek tek çalışarak imza atmış tek kardeşiniz benim" dedi...

Beykoz Tokatköy Şehr-i Sitare projesi İBB'den geçti!

Beykoz’un ilk kentsel yenileme projesi Tokatköy Şehr-i Sitare projesine yönelik hazırlanan ortak hizmet protokolü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden geçti. 

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 3+1'leri satıyor!

Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap Bağcılar’da inşa edilen Şehr-i Bağcılar projesinin satışını yapacak. Projede ev fiyatları 417 bin TL'den başlıyor.

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Şehr-i Bağcılar'da 60 ay sıfır vade fırsatı!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da inşa edilen Şehr-i Bağcılar projesinin satış yetkisini Turyap aldı. Turyap, proje kapsamında 60 aya kadar sıfır vade farkıyla ödeme imkanı sunuyor.

Şehr-i Manzara nerede Haberi

Şehr-i Manzara nerede

Karacanlar inşaat imzasıyla hayata geçirilen Şehr-i Manzara projesi 6 blokta 154 daireden meydana geliyor. 18 bin metrekarelik yeşil alana sahip olan Şehr-i Manzara projesi Çanakkale Kepez'de hayata geçiriliyor. 


Estetikle tasarımı buluşturan projede sosyal alanların kira getirişi daire sahiplerinin aidatlarını karşılaşayacak. 1+1 dairelerin tükendiği projede örnek daire hazır. 21 bin 500 metrekarelik Şehr-i Manzara projesinde daireler deniz...