02 / 05 / 2024

Şehr-i Manzara

Şehr-i Manzara

ADS ve Fenomen"in Genel Müdürlük görevlerine atama yapıldı. Alp Beyce ve şžebnem Akalın yönetimdeki yeni isimler oldu

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem'in Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı devam ediyor. 

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da ocak ayına özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde ocak ayna özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı devam ediyor.

İBF Şehr-i Yaşam 60 aya varan vade fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

İBF Şehr-i Yaşam projesi, Kayseri’nin değerli semti İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yükseliyor. İBF Doğan İnşaat tarafından inşa edilen İBF Şehr-i Yaşam projesi 60 aya varan vade fırsatı ile satışa çıktı. İşte detaylar...

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 1201 daire ve 22 ticari alanı satıyor!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından hayata geçirilen Şehr-i Bağcılar projesi Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap tarafından satılıyor. Projede 60 aya varan vade fırsatı sunuluyor.

Beykoz Tokatköy Şehr-i Sitare projesi İBB'den geçti!

Beykoz’un ilk kentsel yenileme projesi Tokatköy Şehr-i Sitare projesine yönelik hazırlanan ortak hizmet protokolü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden geçti. 

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 3+1'leri satıyor!

Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap Bağcılar’da inşa edilen Şehr-i Bağcılar projesinin satışını yapacak. Projede ev fiyatları 417 bin TL'den başlıyor.

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Şehr-i Bağcılar'da 60 ay sıfır vade fırsatı!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da inşa edilen Şehr-i Bağcılar projesinin satış yetkisini Turyap aldı. Turyap, proje kapsamında 60 aya kadar sıfır vade farkıyla ödeme imkanı sunuyor.

Beykoz Tokatköy Şehr-i Sitare projesinin detayları belli oldu!

Beykoz Tokatköy Şehr-i Sitare projesi tanıtıldı. 63 dönümlük bir alanda uygulanacak olan proje az katlı olarak tasarlandı...

Beykoz Tokatköy Şehr-i Sitare projesi tanıtıldı!

Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi "Şehr-i Sitare"nin ilk etabının tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Şehr-i Sefa Konakları ne zaman teslim?

Şehr-i Sefa Konakları İstanbul'da Anadolu Yakası'nda Çamlıca’da mevkiinde hayata geçiriliyor. Peki Şehr-i Sefa Konakları ne zaman teslim edilecek?

Şehr-i Sefa Konakları fiyat listesi!

Şehr-i Sefa Konakları fiyat listesi daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Toplamda 80 daireden meydana gelen Şehr-i Sefa Konakları Çamlıca Tepesi manzarasına hakim konumda yükseliyor. 

Şehr-i Sefa Konakları'nda 960 bin TL’ye! Yeni Proje!

80 daireden meydana gelen Şehr-i Sefa Konakları projesi  Çamlıca Tepesi manzarasına hakim konumda yer alıyor...

Şehr-i Manzara Haberi

Şehr-i Manzara

Kurumlara ve çalışanlarına kişisel gelişim, farkındalık ve kalıcı öğrenme yetisi kazandırmak üzere kurulan iki kardeş şirket ADS ve Fenomen"in Genel Müdürlük görevlerine atama yapıldı. Alp Beyce ortağı olduğu ADS Yönetim Danışmanlık"ın, şžebnem Akalın ise Fenomen Prodüksiyon ve Organizasyon"un Genel Müdürlük görevini üstlendi.

Yaklaşık 12 yıldır Türkiye"nin önde gelen kurumlarına eğitim ve yönetim danışmanlığı hizmeti veren ADS Eğitim ve Danışmanlık şirketi Genel Müdürlüğü"ne Alp Beyce getirildi. ADS Eğitim ve Danışmanlık"ın kardeş şirketi olan Prodüksiyon ve Organizasyon şirketi Fenomen"in Genel Müdürlük görevini ise şžebnem Akalın üstlendi. Beyce ve Akalın, 1 Ocak itibarıyla Genel Müdürlük görevlerini yürütmeye başladı.
Ortağı olduğu ve eğitmen olarak görev yaptığı ADS Yönetim Danışmanlık"ta Genel Müdürlüğe getirilen Alp Beyce, ODTÜ İnşaat Bölümü mezunu.