05 / 05 / 2024

Şehri İstanbul Mimari Tasarım Dekorasyon İnşaat iletişim

Şehri İstanbul Mimari Tasarım Dekorasyon İnşaat iletişim

Şehri İstanbul Mimari Tasarım Dekorasyon İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Selim Türkmen tarafından kuruldu.

Beklenen İstanbul depremi 11 şehri etkileyecek! Deprem Bilimci tek tek açıkladı: Bu bir bölge depremi olacak!

Prof. Dr. Haluk Eyidoğan, beklenen İstanbul depreminin 11 şehri etkileyeceğini açıkladı. Peki bu iller hangileri? İşte deprem uzmanının o son dakika açıklaması...

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren kuruluşa göre İstanbul dünyanın en iyi 19’ncu şehri!

Kentsel uzmanlık kuruluşu Resonance Consultancy’nin yaşanabilirlik, sevilebilirlik ve refah düzeyini kriter alarak gerçekleştirdiği araştırmaya göre, Londra dünyanın en iyi şehri oldu. İstanbul ise listede 19’ncu sırada yer aldı.

TOKİ İstanbul sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ İstanbul ucuz konut hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan TOKİ’ye dair detayları bugün açıkladı. Bu açıklamanın ardından ise Türkiye’nin en çok nüfusa sahip şehri İstanbul’da inşa edilecek konutların sayısı ortaya çıktı.

Kanal İstanbul şehri nasıl etkileyecek?

İklim krizinden etkilenen illerin ilk sırasında İstanbul yer alıyor. Kentteki beton yoğunluğu nefes almayı dahi zor hale getiriyor. Peki Kanal İstanbul şehri nasıl etkileyecek?

Ekrem İmamoğlu: İstanbul, dünyanın aynı anda en çok metro yapılan şehri oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı İmamoğlu, Ataköy-İkitelli Metro Hattı test sürüşü videosunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak "İstanbul, dünyanın aynı anda en çok metro yapılan şehri oldu" dedi. 

Şehri İstanbul Mimari Tasarım Dekorasyon İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Şehri İstanbul Mimari Tasarım Dekorasyon İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Selim Türkmen tarafından kuruldu.

İBB Sosyal Merkezler Mimari Proje Yarışması düzenliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı, Sosyal Merkezler Mimari Proje Yarışması düzenleyeceğini açıkladı. 

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın kazananları belli oldu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması” sonuçlandı.  Bu yıl dokuzuncusu gerçekleşen yarışma sonucunda kazananlara 74 bin TL’lik para ödülü verildi.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'nın jüri üyeleri açıklandı!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'nin (İMİB) gerçekleştireceği 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın jüri üyeleri açıklandı. 

Şehri İstanbul Travel Turizm Otomotiv ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şehri İstanbul Travel Turizm Otomotiv ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Taneri ve Hilal Aydın tarafından kuruldu.

Ahşabın sürdürülebilir mimari üzerindeki etkisi!

The Circle, İsveç Enstitüsü, İsveç İstanbul Başkonsolosluğu ve In-Between Tasarım Platformu işbirliğiyle, kentsel sorunları Türkiye ve İsveç arasında diyalog oluşturulup konuşan Equal Spaces / Kentsel Araştırmalar etkinlik serisi, ahşabın sürdürülebilir mimari üzerinde bulunan etkisi konuşuldu.

İstanbul'daki keşmekeşliğin nedeni yanlış mimari!

Yeni Şafak gazetesi yazarı Hasan Öztürk, bugünkü yazısında İstanbul'daki keşmekeşliğin nedeni yanlış mimari ve yanlış imar olduğunu söyledi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimari ısrarımız devam edecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya yatay mimari anlayışıyla yeşilin ve toprağın şehri olmaya devam edecek. Sakarya; yatay mimarinin en güzel şehridir” dedi.

Şehri İstanbul Mimari Tasarım Dekorasyon İnşaat iletişim Haberi

Şehri İstanbul Mimari Tasarım Dekorasyon İnşaat iletişim

Şehri İstanbul Mimari Tasarım Dekorasyon İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Selim Türkmen tarafından kuruldu.

Şehri İstanbul Mimari Tasarım Dekorasyon İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
A) . İnşaat I .Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, İşyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt İçinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait İnşaat taahhüt ve montaj İşleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göl etler park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3 Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...