02 / 05 / 2024

Şehristan Konutları açık adres

Şehristan Konutları açık adres

Erzurum Şehristan Konutları fiyatları 170 bin TL'den başlıyor. Şehristan Konutları Erzurum projesinde 620 daire yer alıyor...

770 dolar kira bedeli olan iki farklı ülkedeki evler görenlerin ağzını açık bıraktı!

Ülke genelinde kira bedelleri rekor seviyelere ulaştı. Kira bedelleri yükselirken yurt dışındaki konutlar ile karşılaştırılmaya başlandı. Öyle bir kıyaslama örneği geldi ki görenlerin adeta ağzı açık kaldı.

TOKİ'den 'Osmaniye'deki konutların açık artırma ile satıldığı' iddiaları için açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 05 Şubat 2024 tarihinde bazı yayın organlarında yayınlanan “TOKİ, Osmaniye'de konutları açık artırma ile sattı!" başlıklı haber ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Depremzedeler ev beklerken konutlar açık artırma ile satılmış!

6 Şubat'ın yıl dönümünde aradan bir yıl geçmesine rağmen başta barınma olmak üzere bölgede temel sorunlar hala daha sürüyor. Depremzedelerin çadır ve konteynerlarda kaldığı Osmaniye'de TOKİ'nin yaptırdığı evleri açık artırmada sattığı ve bazı kişilerin 3-4 ev aldığı kaydedildi.

Yurttaş konut derdine düşmüşken, Millet Ormanı Projesi görenleri şaşkına çevirdi!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 10 ay geçti. Depremzedeler konutlarına yerleşecekleri günü beklerken, Kahramanmaraş' a yapılan Millet Bahçesi görenleri şaşkına çevirdi.

Yatırım araçları içinde gayrimenkul yatırımı açık ara önde: Konut yüzde 150 prim yaptı!

İnsanların barınma ihtiyacını gideren konutlar aynı zamanda yatırım aracı olarak da tercih ediliyor. Son bir yılda konut yatırımı yüzde 150 kazanç sağlayarak diğer yatırım araçlarına karşın açık ara öne geçti. 

Kiralık dairelerde açık artırma dönemi başladı! Ev sahipleri, konutlarını  ‘açık artırma’ usulüyle kiraya çıkarıyor!

Antalya’ya yerli ve yabancı göçü tüm hızıyla sürerken, fahiş kira yükselişlerinin önü kesilemiyor. Kent merkezindeki pek çok semtte kiralık konut sıkıntısı yaşanırken, bazı mülk sahipleri de konutlarını ‘açık artırma’ usulüyle kiraya çıkartmaya başladı.

Kiralık evlerde açık artırma dönemi başladı!

Kiralık ev sorunu git gide büyüyor, bazı emlakçılar, konutları açık artırma usulüne göre kiralarken, kiracılardan SGK dökümü, bankalardaki kredi puan durumunu gösteren findeks raporu bile talep ediliyor...

TOKİ Kırıkkale Delice projesi 21 Mart'ta satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Delice projesinde yer alan konutlar 21 Mart 2022 tarihinde satışa çıkıyor. 

TOKİ Sinop Boyabat projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sinop Boyabat projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Erzincan Kemaliye 3. Etap projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzincan Kemaliye 3. Etap projesinde yer alan konutlar yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Kırıkkale Keskin projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Keskin projesinde yer alan konutlar yarın satışa çıkıyor.

Halk GYO Bizimtepe Aydos ve Erzurum Şehristan Konutları’nda anahtar teslimlerine hazırlanıyor!

2021 senesinin ilk yarısında 17.8 milyon TL kâr elden Halk GYO satışları devam eden Bizimtepe Aydos ve Erzurum Şehristan Konutları’nda yer alan daireleri kısa sürede teslim edecek. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İzmir deprem konutları çağrısı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen 6.9 şiddetindeki depremde konutları yıkılan vatandaşlarla görüştü. Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

Şehristan Konutları açık adres Haberi

Şehristan Konutları açık adres


Halk GYO ve Er Konut Adi Ortaklığı tarafından inşa edilen Şehristan Konutları projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+2 daire tipleri yer alıyor. Şehristan Konutları projesinde 620 daire ve 2 bin 859 metrekare ticari alan olacak.


Erzurum Şehristan Konutları projesi 13 katlı 13 blok olarak planlandı. Şehristan Konutları projesi 23 bin 734 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.



Erzurum Şehristan Konutları fiyatlar!


Erzurum Şehristan Konutları fiyatları 2+1 dairelerde 170 bin TL'den başlıyor. Şehristan Konutları'nda 3+1'lerin fiyatları 270 bin TL ile 290 bin TL, 4+1'lerin fiyatları 310 bin TL ile 340 bin TL aralığında belirlendi.


Şehristan Konutları Erzurum projesinde teslimlerin 18 ay içerisinde yapılması planlanıyor. Şehristan Konutları projesinde yüzme havuzu, sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlar yer alıyor.



Adres: İstanbul Kapı Caddesi Kurt Deresi...