07 / 05 / 2024

Şekerbank konut tamamlama kredisi

Şekerbank konut tamamlama kredisi

Şekerbank Konut Tamamlama Kredisi ile konutu henüz tamamlanmamış olanlar,Şekerbank özel konut kredisi faiz oranları ile konut tamamlama kredisi kullanabiliyor.

Ev hayalleri kuranlara müjde! Şekerbank'tan konut kredisi haberi!

Ev hayalleri kuranlara Şekerbank’tan konut kredisi müjdesi geldi. 120 ay vadede 100 bin TL almak artık mümkün. Esnek ödeme planı ve düşük faiz oranıyla Şekerbank pek çok kişinin ev alma hayalini gerçekleştirmeyi amaçlıyor. Şekerbank’tan gelen yeni konut kredisi detayları işte haberimizde…

Teminat sağlamayan ön ödemeli konut satışlarına ceza geliyor!

Otuz adet ve üzeri konut ve inşaat projelerinde, bina tamamlama sigortası ya da teminat sağlamayan ön ödemeli konut satış sözleşmesiyle konut veya devre tatil satışı gerçekleştiren satıcılara da 1 milyon 557 bin 139 TL idari para cezası uygulanacak.

Ev alacaklara 'Bina Tamamlama Sigortası' müjdesi!

Türkiye Emlak Katılım Bankası, hem inşaat firmalarını hem konut sahibi olacakları korumak için Türkiye Sigorta işbirliği ile Bina Tamamlama Sigortası ürününü hizmete sundu.

Şekerbank 53 ilde 253 gayrimenkulü satıyor!

Şekerbank, 53 ilde KDV'den muaf 253 konut, iş yeri ve arsayı açık artırma usulüyle satışa çıkardı. Gayrimenkullerin ihalesi 28 Kasım 2019 günü gerçekleşecek.

HalkBank konut tamamlama kredisi!

Yıllardır hayalini kurduğunuz evi ''kendim yaparım veya yaptırırım'' diyorsanız Halkbank düşük faiz oranları ile konut tamamlama kredisi ile yanınızda. HalkBank konut tamamlama kredisi şartları ve faiz oranları neler?

Şekerbank konut kredisi faizlerinde indirim!

Şekerbank konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. Bankanın konut kredisi faizleri yüzde 1.39’a kadar düştü.

Ziraat Bankası 2019 konut kredisi faiz oranları ne kadar?

Ziraat Bankası konut kredisi ürünleri kapsamında maaş müşterilerinden, OYAK mensuplarına, banka gayrimenkulü konut kredisi ve inşaat tamamlama konut kredisine kadar pek çok farklı ihtiyaç ve bütçeye yönelik uygun faiz oranları ile kredi fırsatları sunuyor.

Şekerbank konut kredisi faizlerinde indirim!

Bankaların konut kredisi faiz indirimleri devam ediyor. Şekerbank da faiz oranlarında indirim uyguladı. Bankanın konut kredisi faiz oranları yüzde 1.5’in altına geriledi...

Şekerbank konut kredisi faiz oranlarında indirim!

Şekerbank konut kredisi faiz oranlarında indirim gerçekleştirdi. Bankanın konut kredisi faizleri 20 puana kadar düştü.

Şekerbank konut kredisi faiz oranları düştü!

Şekerbank bir konut kredisi faiz indirimi daha uyguladı. Banka bugün gerçekleştirdiği indirimle konut kredisi faizlerini 20 puana kadar düşürdü...

Şekerbank konut kredisi faiz oranlarında indirim Temmuz 2019!

Şekerbank konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. Banka konut kredisi faizlerini 34 puana kadar düşürdü...

Şekerbank konut kredisi oranlarında indirimi!

Şekerbank konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. Bankanın konut kredisi faizleri yüzde 2.09’a kadar düştü.çç

ŞekerBank konut kredisi faiz indirimi uyguladı!

Konut kredisi faiz oranlarını düşüren bankalar artıyor. ŞekerBank'ta konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı…

Şekerbank konut tamamlama kredisi Haberi

Şekerbank konut tamamlama kredisi

Şekerbank Konut Tamamlama Kredisi ile konutu henüz tamamlanmamış olanlar,Şekerbank özel konut kredisi faiz oranları ile konut tamamlama kredisi kullanabiliyor. Belirli bir tamamlanma seviyesine gelmiş ancak halen yapımı devam eden konutlar için kullanılabilen kredi, kişinin bütçesine uygun ödeme planlarıyla 120 ay vadeye kadar kullanılabiliyor.


Konut Tamamlama Kredisinin Özellikleri

Kredi kullanmak isteyen kişi bütçesine uygun taksitlerle ödeme planını oluşturabiliyor. Kredi sadece TL cinsinden maksimum 120 ay vadeye kadar kullanılabiliyor. Kredi kulanmadan önce konutun tamamlanma seviyesini belirlemek için ekspertiz raporu düzenleniyor ve konuta bir değer biçiliyor. Ekspertiz değerinin % 60'sine kadar kredi kullanabiliyor.


KrediPazari.com'un edindiği bilgilere göre, sabit faizli kredide, erken ödeme halinde erken ödeme tutarı üzerinden tutarın, kalan vadesi 36 ayı aşmayan kredilerde %1’i, kalan vadesi 36 ayı aşan kredilerde ise %2’si kadar erken...