30 / 07 / 2024

Şekerlisoy gayrimenkule ne kadar yatırım yapacak

Şekerlisoy gayrimenkule ne kadar yatırım yapacak

Şekerlisoy Şirketler Topluluğu, turizm ve inşaat sektörüne odaklanmaya karar verdi. Şirket, 5 yıl içinde gayrimenkul ve turizm sektörüne 300 milyon lira yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Tapumu kaybettim ne yapmam lazım?

Tapu, resmi bir belgedir. Bu belge, Tapu Sicil Müdürlüğü tarafından verilmektedir. Tapu bir kişi ya da kişilerin üzerinde olan malları gösterir. Her gayrimenkule ait bir tapu belgesi bulunur. Peki Tapumu kaybedilir ise ne yapılmalıdır?

Deprem ve pandeminin gayrimenkule etkisi!

Prokule Türkiye Yönetim Yetkilisi Gökhan Gürlek deprem ve pandeminin gayrimenkule yansımasını anlattı. Peki deprem ve pandeminin gayrimenkule etkisi ne oldu?

Gayrimenkule para yatırmanın tam zamanı!

İzmir Emlak ve Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu gayrimenkul sektörüne dair değerlendirmelerde bulundu. Mesut Güleroğlu: "Gayrimenkule para yatırmanın tam zamanı" dedi...

2018'de gayrimenkule getirilen 5 düzenleme!

İstanbul'a yapılan üçüncü havalimanın da hizmete açıldığı 2018 yılı içerisinde gayrimenkul sektörüne ilişkin düzenlemeler de yapıldı. İşte 2018'de gayrimenkule getirilen 5 düzenleme..

Evrim Akın Güneşli'den ev aldı!

Kazancını gayrimenkule yatıran oyuncu ve sunucu Evrim Akın, Güneşli'den 4 oda 1 salon bir daire aldı.

Olkan Güneş: İnsanlar artık gayrimenkule ulaşamıyor!

Emlakkulisi.com sektör buluşmalarına katılan Akyapı Pazarlama ve Satış Koordinatörü Olkan Güneş, insanların artık gayrimenkule ulaşamadığını söyledi...

Şekerlisoy 5 yılda 300 milyon liralık yatırım yapacak!

Şekerlisoy Şirketler Topluluğu, turizm ve inşaat sektörüne odaklanmaya karar verdi. Şirket, 5 yıl içinde gayrimenkul ve turizm sektörüne 300 milyon lira yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Dükkan ekspertiz ücreti 2016 ne kadar?

Ekspertiz, uzman tarafından gayrimenkule yönelik değerin ne olduğunun belirlenmesi çalışması olarak ifade ediliyor. Dükkan alım satımlarında bu rapora ihtiyaç duyuluyor. Peki, dükkan ekspertiz ücreti 2016 ne kadar?

Yabancı yatırımcılar sanayiden gayrimenkul sektörüne yöneldi!

2015'in Ocak-Kasım döneminde Türkiye'de doğrudan yabancı yatırımların yüzde 26'sı gayrimenkul sektörüne yapıldı. 2003-2015 arasındaki dönemde ise bu oran yüzde 20 idi. Bu durum, yabancıların yatırımlarını sanayiden gayrimenkule kaydırdığını gösteriyor.

Net Holding, finans ve gayrimenkule odaklandı!

Turizm yatırımlarıyla öne çıkan Net Holding, finans ve gayrimenkule odaklandı. Holding, Türkiye, Kuzey Kıbrıs ve Azerbaycan'daki arazilerine proje geliştirecek.

Mustafa Baygan:Tüketicinin emlak sektörüne güveni tam!

ERA Türkiye'nin Koordinatörü Mustafa Baygan, inşaata olan güven artışını emlak sektörüne güvenin hiç bitmeyeceği şeklinde yorumlarken "Kimse ağzına balon kelimesini almasın, tüketicinin gayrimenkule güveni her zaman tam" dedi.

Mustafa Baygan: Tüketicinin gayrimenkule güveni her zaman tam!

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, inşaata olan güven artışını 'Emlak sektörüne güven hiç bitmez" şeklinde yorumladı. Baygan "Kimse ağzına balon kelimesini almasın, tüketicinin gayrimenkule güveni her zaman tam" dedi.

Tapu hisse devri için ne gerekli?

Hisseli tapu, gayrimenkule birden fazla kimsenin sahip olması halinde söz konusu oluyor. Hisseli tapuya sahip olunması halinde hisse satışı, diğer ortakların da onayı alınarak yapılabiliyor. Peki, tapu hisse devri için ne gerekli?

Şekerlisoy gayrimenkule ne kadar yatırım yapacak Haberi

Şekerlisoy gayrimenkule ne kadar yatırım yapacak

Temelleri Elazığ’da atılan ve sağlık, inşaat, turizm, tarım, gayrimenkul ve enerji olmak üzere 6 sektörde faaliyet gösteren Şekerlisoy Şirketler Topluluğu, turizm ve inşaat sektörüne odaklanmaya karar verdi. Bu kararın arkasında şirketin 28 yaşındaki genç CEO’su Onur Şekerlisoy var. 5 yıl içinde gayrimenkul ve turizm sektörüne 300 milyon lira yatırım yapmaya hazırlanan Şekerlisoy, ufak çaplı birkaç projenin ardından bu alandaki ilk ciddi adımını Mersin’de attı. Mersin Erdemli’de rezidans ve otelden oluşan 100 milyon liralık Athena projesine başlayan şirket, bu markayı tüm yatırımlarında kullanıp Türkiye’ye yayacak. 

Onur Şekerlisoy, gayrimenkul ve turizmdeki ilk büyük işlerine Mersin’de başladıklarını belirterek, “Bu proje için 2.5 yıl hazırlandık ve logonun tasarımından şantiyeye kadar her ayrıntısıyla ilgilendim” dedi. Turizmde hayalinin çok büyük olduğunu söyleyen Şekerlisoy, “Şu anda topluluk...