10 / 05 / 2024

Sektör Buluşmaları

Sektör Buluşmaları

Sektör Buluşmaları toplantısında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar kentsel dönüşümü imar rantına çevirdikleri zaman batacaklarını dile getirdi...

Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi! Sektör temsilcileri Bursa'da bir araya geldi!

MAPEI’nın organize ettiği Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi. Bursa’da gerçekleştirilen toplantıda sektör temsilcileri bir araya geldi. 

Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılıyor!

Workindo tarafından gerçekleştirilecek olan "İnşaat Sektörü Buluşmaları" etkinliği başlıyor. Etkinlikte Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılacak.

Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak!

Daha önce sektörün dev markaları; Ant Yapı ve Sabancı Grubu ortaklığını Riva'ya taşıyan Süreyya Ayaz, birikim ve deneyimlerini SA Riva İnşaat ve Danışmanlık A.Ş. çatısı altında topluyor. Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak...

46. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları'nda demir çelik sektörü konuşuldu!

Merakla beklenen Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nın 46’ncısı, ‘Yeşil Mutabakat Sürecinde Seramik ve Demir Çelik Sektörü’ başlığı altında yapıldı.

Türkiye İMSAD 45. Gündem Buluşmaları'nda küresel tedarik krizi masaya yatırıldı!

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nın 45’incisinde küresel tedarik krizi masaya yatırıldı...

İnşaatta gelecek 30 yılın konusu: Dijitalleşme ve yeşil dönüşüm!

ODE Yalıtım ve DÜNYA Gazetesi’nin desteği, Türkiye İMSAD, İNDER, TürkMMMB ve İVKAD’ın katkıları ile gerçekleştirilen ilk etkinlik, “İnşaat Sektöründe Yeni Dinamikler” ana temasıyla düzenlendi. ‘Sektör Buluşmaları’nın ilk etkinliğinde inşaat sektörü değerlendirildi.

İnşaat sektörü 2021'in ikinci yarısından umutlu!

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve Paynet tarafından düzenlenen ‘Sektör Buluşmaları’ ekinlikleri gerçekleşti. Etkinlikte sektör temsilcileri 2021'nin ikinci yarısı için beklentilerini dile getirdi. 

TÜRKONFED İnşaat Sektöründe Yeni Dinamikler toplantısı yarın!

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve Paynet, ‘Sektör Buluşmaları’ etkinlik serisine başlıyor...

Türk yapı sektörü Afrika için Export Gateway to Africa fuarında buluşacak!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, birçok sektörde alım heyeti ve binlerce satın alımcıyı buluşturacak.

Kentsel dönüşüm çalışmaları konut sektörünü hareketlendirebilir! 

2021 yılında kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanmasıyla konut sektöründe olumlu gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Peki, 2021' de konut sektöründe neler yaşanacak? 

İstanbul'da 72 bin bina yenileniyor!

"Sabah 35. Yaş Sektör Buluşmaları"na video mesaj gönderen Murat Kurum, ülke genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kurum, konuşmasında 80 bin konutun dönüşeceğini dile getirdi.

Murat Kurum'dan dar gelirli ailelere sosyal konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Sabah 35. Yaş Sektör Buluşmaları"nda yaptığı konuşmasında dar gelirli vatandaşlar için on binlerce sosyal konut inşa edildiğini söyledi. 

Knauf çevre yönetim sistemini inşaat sektörüyle buluşturuyor!

Knauf; doğal kaynak kullanımını düşürmek, toprağa, suya, havaya verilen zararın minimum seviyey indirilmesini planlayan ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgeli çalışmaları, LEED V4 esasları ve eko-inovasyon faaliyetlerini inşaat sektörüyle buluşturarak daha yeşil bir dünya yaratımına destek veriyor

Sektör Buluşmaları Haberi

Sektör Buluşmaları
Kentsel dönüşüm konusunun masaya yatırıldığı Sektör Buluşmaları toplantısına katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar kentsel dönüşüm hakkında açıklamalarda bulundu. Kentsel dönüşümün imar rantına çevrilmeyeceğini belirten Erdoğan Bayraktar, en fazla 5 katlı yapılara müsaade edeceklerini...