24 / 07 / 2024

Sektörün Öncüleri Buluşuyor

Sektörün Öncüleri Buluşuyor

TÜGEM 26 Aralık 2019 tarihinde “Sektörün Öncüleri Buluşuyor” sloganı ile 4. Büyük buluşmada yer alacak.

Konut açığı sorununa çözüm: İnşaat sektörünün öncüleri sosyal konut yapmalı!

Konut fiyatlarının artış hızının düşmemesi ve kirada yüzde 25 zam sınırının kalkması konut açığı sorununu yeniden gündeme getirdi. ATEM Başkanı Hakan Akçam konut açığının önüne geçebilmek için inşaat sektörünün öncülerinin sosyal konut yapması gerektiğini söyledi. 

Konut sektörü artan maliyetlerle boğuşuyor! Fiyatlar neden yükseliyor?

Konut sektörü artan maliyetlerle boğuşuyor. İnşaat malzeme fiyatlarındaki artışlar, iş gücü kıtlığı projelerin bütçelerini zorluyor. Peki fiyatlar neden yükseliyor?

Proje GYF'leri gayrimenkul sektörünün "önünü" açacak!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Çekici, yakın zamanda hayata geçmesi beklenen Proje Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun (Proje GYF) sektörün önünü açacağını ve kentsel dönüşümün finansmanı ve konut arzının artırılmasında da önemli bir enstrüman olacağını kaydetti.

Vergi düzenlemeleri konut sektörünü bitirir, gerçek bedelle satışlar fiyatları yüzde 40’a kadar artırır

Artan inşaat malzemeleri, işçilik ücretleri ve bitmeyen ruhsat süreçleri nedeniyle konut sektörünün can çekiştiğini söyleyen Alemdağ Merkez Emlak Yönetim Kurulu Başkanı İsa Demir, birçok müteahhitin konut yapmayı bıraktığını belirtti.

Akiş GYO gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü: Kurumsal yönetim notunu 9,64 olarak güncelledi! 

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO, gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü konumunu koruyor. Akiş GYO, kurumsal yönetimde başarısını 9,64 notuyla  ortaya koydu. İşte ayrıntılar...

İnşaat sektörünün gözü düşük faizli kredide! Kredi muslukları açılırsa sektör canlanacak!

Konut satışlarının geçtiğimiz seneye göre yüzde 50 düştüğünü dile getiren Sirius Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, sektörün hareketlenmesi için uygun faizli kredi imkanı sunulması ve KDV oranlarında düzenlemeler yapılması gerektiğini söyledi.

Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü! Enflasyon yayıncılık sektörünü 7 yıl geriye götürdü!

Son yıllarda yükselen enflasyon ve yaşam pahalılığı yayıncılık sektörünü vurdu. Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü. Enflasyon yayıncılık sektörünü tam 7 yıl geriye götürdü…

Gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak yarar adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda toplandı. Peki gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı buluşması CNR Emlak 17-21 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı buluşması 17 ve 21 Aralık arasında gerçekleşecek. İşte ayrıntılar...

Beton 2023 Fuarı inşaat sektörünün yapı taşlarını buluşturacak!

Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın en önemli fuar ve kongresine ev sahipliği yapacak olan “Beton 2023” sektörün tüm paydaşlarını aynı çatı altında toplayacak. İşte Beton 2023 ile ilgili ayrıntılar...

Deri sektörünün devi iflas bayrağını çekti

Deri sektörünün önemli firmalarından biri olan Matraş için açılan iflas davaları sonuçlandı ve Türkiye'nin öncü şirketlerinden biri olan Matraş bir kaç yıl önce girdiği ekonomik krizden iflasla çıktı.

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu eğitim için buluştu

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu olan Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ile TÜRKÇİMENTO, eğitim için toplandı. Sektörden 34 çalışanın yer almış olacağı Çimento Sektörü MBA Programının ilk dersi 26 Eylül 2022’de yani bugün başladı.

Türk Çimento sektörünün ihracat hedefi 1,7 milyar dolar!

Çimentoda dünyanın en büyük ihracatçısı, Avrupa’da ise en büyük üreticisi olan Türkiye, sektörün en büyük buluşmalarından biri olan çimento endüstrisi konferansı INTERCEM’e ev sahipliği yaptı. Sektörün yıl sonu ihraç hedefinin 1,7 milyar dolar olduğu açıklandı.

Sektörün Öncüleri Buluşuyor Haberi

Sektörün Öncüleri Buluşuyor

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) 26 Aralık 2019 tarihinde “Sektörün Öncüleri Buluşuyor” sloganı ile 4. Büyük buluşmaya hazırlanacak.

Kozyatağı Hilton’da düzenlenecek olan ve 14 il teşkilatının yanı sıra Türkiye’nin birçok ilinden 400’e yakın gayrimenkul profesyonelin katılımıyla düzenlenmesi planlanan buluşmada birçok konukta kalacak.

Başta Kıbrıs Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy olmak üzere Akol Ticaret İl Müdürü İsmail Menteşe, birçok ilin esnaf odası ve ticaret odası komite başkanları, gayrimenkul markalarının temsilcileri, sektörde yer alan derneklerin başkanları, emlak portalları ve teknoloji firmaları  faaliyette bulunabilecek.

Kıbrıs’tan Akol Grubun ana sponsor, Endeksa ve www.tapu.com’un da sponsor olarak yer alacağı etkinlikte, 2019 yılı faaliyetlerinin yanı sıra, yeni yıl vizyon projeleri de katılımcılar ile paylaşılacak.

TÜGEM Yeni Projeleri İle Hazır

TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede...