29 / 04 / 2024

Selahattin Beyazıtın yalısı

Selahattin Beyazıtın yalısı

Galatasaray Kulübü eski başkanı ünlü işadamı Selahattin Beyazıt’ın yalısı “Prenses İkbal Monheim”, icradan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın kardeşi ünlü işadamı Turgut Yılmaz’a satıldı. Turgut Yılmaz, yalıya 80 milyon 873 bin lira ödedi.

Kandilli Neslişah Sultan Yalısı icradan satılıyor!

Galatasaray Kulübü eski başkanı işadamı Selahattin Beyazıt'ın Kandilli'de bulunan Prenses İkbal Monheim Yalısı (Neslişah Sultan Yalısı) icradan satışa çıktı. Neslişah Sultan Yalısı'nın satış bedeli 82 milyon 786 bin 425 TL olarak belirlendi.

Selahattin Beyazıt'ın yalısı icradan satışta!

Galatasaray Kulübü eski başkanı işadamı Selahattin Beyazıt'a ait Prenses İkbal Monheim Yalısı (Neslişah Sultan Yalısı) icradan satışa çıktı. Yalı için belirlenen bedel 80 milyon 873 bin lira.

Selahattin Beyazıt'ın Üsküdar'daki yalısı icradan satılıyor!

GALATASARAY Kulübü eski başkanı işadamı Selahattin Beyazıt’a ait yalı icradan satışa çıkarıldı. Prenses İkbal Monheim Yalısı (Neslişah Sultan Yalısı) için belirlenen bedel 80 milyon 873 bin lira.

Selahattin Beyazıt 'ın yalısı 40 milyon lira ucuza satıldı!

Galatasaray Eski Başkanı Selahattin Beyazıt değeri 80 milyon lira olarak ifade ettiği Prenses Monheim Yalısı için dava açtı...

Sait Halim Paşa yalısı nerede? Bihter filminin galasının yapıldığı yalının adresi!

Bugün yayına giren "Bihter" filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı. Galanın ardından binlerce kişi Sait Halim Paşa yalısı ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

Zarifi Mustafa Paşa Yalısı'nın rekonstrüksiyon projesi tamamlandı!

Anadoluhisarı’nda bulunan Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyon ve iç mimari proje tasarımı ile uygulama çalışmalarını Beysun Mert Mimarlık üstlendi. Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyonunda 18. ve 19. yüzyıl sahilhane yapılarıyla doku bütünlüğünün korunması amaçlandı.

Isı, su, ses ve yangın yalıtımı tüm şehirlerimizde binaların tamamında uygulanmalı!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm kentlerde depreme karşı güvenli, enerji verimli ve konforlu binalara sahip olmak için ısı, su, ses ve yangın yalıtımının binaların tamamında uygulanması gerektiğine değindi.

Feryal Gülman, Bebek'teki yalısını satamayacak!

Feryal Gülman, diziler sayesinde ünü Orta Doğu’ya kadar ulaşan dillere destan yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı, Kemal Gülman da satışa engel olmak için İstanbul 12. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne başvurarak dava açtı.

Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı’nı otele çevirme planı İBB’den döndü!

323 yıllık tarihi Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı'nı otele dönüştürme planı, İBB'den döndü. Yalının bulunduğu parselin, "yeşil alan" fonksiyonunun iptal edilip, "turizm alanı" ilan edilmesi teklifi, İBB Meclisi tarafından uygun görülmeyerek oybirliği ile onaylanmadı.

Sezen Aksu Kanlıca'daki yalısının kapılarını açtı!

Sezen Aksu, Boza'ya kalbinin yanı sıra Kanlıca'daki yalısının da kapılarını açtı. Minik Serçe, stüdyo olarak da kullandığı yalıda sevimli sıpayla yerde otururken böyle poz verdi.

Kentsel dönüşüm sürecinde yangın yalıtımına da öncelik verilmeli!

İZODER Başkanı Levent Pelesen, "Kentsel dönüşümde yangın güvenliği ve hayati önem taşıyan yangın yalıtımı uygulamaları göz ardı edilmemelidir" diye konuştu...

Fethi Tınmaz Yalısı 19 milyon liraya satışa çıkarıldı!

Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Fethi Tınmaz Yalısı’nın da 19 milyon liraya satışa çıkarıldığını söyledi. 

Tatlıcıların yalısına haciz geldi!

Piyasalarda gayrimenkul zenginliği ile bilinen, 2012'de vefat eden merhum iş insanı Şehmus Tatlıcı’nın kızı Gülşen İlter’in borcundan dolayı Tatlıcıların Kanlıca'daki yalısının bir kısmına haciz geldi.

Neslişah Sultan Yalısı 110 milyon TL'ye satıldı!

Selahattin Beyazıt'ın Kandilli'deki yalısı, 2012 yılında oğlunun borçları nedeniyle icra yoluyla GSD Holding'e geçmişti. Yalı geçtiğimiz aylarda yeniden satışa çıktı ve iş adamı Sinan Dereli tarafından satın alındı. Dereli, yalı için 110 milyon TL ödedi...

Reza Zarrab’ın yalısı Meclis’te tartışmalara neden oldu!

TBMM'de masaya yatırılan İmar Affı düzenlemesinin ABD’de tutuklu bulunan Reza Zarrab’ın boğazdaki yalısını da kapsadığı iddiası Meclis’te tartışmalara sebep oldu

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü'nde sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamındaki konutlar için sözleşme dönemi başlıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Yıldırım 152 Evler ve Beyazıt'ta dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Yıldırım Belediyesi 152 Evler ve Beyazıt mahallelerinde de dönüşüm başlatıyor.

Selahattin Beyazıtın yalısı Haberi

Selahattin Beyazıtın yalısı

Galatasaray Kulübü eski başkanı ünlü işadamı Selahattin Beyazıt, iflas etti. Şirketleri bir bir elinden gitti. Borçlarına karşı birçok mal varlığı haczedildi. İstanbul Boğazı'nın incilerinden olan Prenses İkbal Monheim Yalısı'nı da (Neslişah Sultan Yalısı) bir süre önce tamamen kaybetti. Yalı, işadamı Turgut Yılmaz'ın himayesine geçti. 


Tekstilbank'ın 10 milyon liralık alacağına karşılık icralık olan ünlü yalı, 2012'de 40 milyon 811 bin liraya satılmıştı. Ancak aile, bu fiyatın çok düşük olduğunu bildirdi. Bilirkişi raporu dikkate alınarak ihale iptal edildi. Bilirkişi raporunda "Zemin ve çatı katı alanı 485 metrekaredir. Arsa, bina, havuz, rıhtım, müştemilat değeri 79 milyon 134 bin 785 liradır" denildi. Yalı bahçesi için "Bitki cenneti" ifadesinin kullanıldığı bildirildi. Bitkilerin değerinin 1 milyon 304 bin lira olduğu kaydedildi. Fıstık çamı için bile 290...