02 / 05 / 2024

Selahattin Düzbasan kim

Selahattin Düzbasan kim

Ilgaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Düzbasan, “Bu ülke hepimizin. Bu ülkenin değerlerine hepimizin sahip çıkması lazım. Herkes elinden geleni yaparsa ülke daha aydınlık olacaktır” dedi.

Deprem bölgesinde çalışanların maaşını devlet ödeyecek! Kim ne kadar maaş alacak?

Deprem felaketi nedeniyle bölgede hasar alan birçok işletme faaliyetini durdurmak zorunda kalırken, bu işyerlerinde çalışanların maaşları devlet tarafından ödenecek. Pandemi dönemindeki kısa çalışma ödeneği, depremle birlikte tekrar geri dönerken, kim ne kadar alacak sorusunun cevabı da netleşti.

 Kim Market’te 8 kg Tursil 129 liraya, 4 litre ayçiçek yağı 139 liraya düştü! 15 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Kim Market’in şubat ayı indirimlerinde peynir, çay, yağ, tuvalet kağıdı dahil çeşitli ürün grupları cazip indirimlerle satışa sunuluyor. Peki indirime giren ürünler arasında hangileri var? Hangi ürün kaç TL indirime girdi?  Kim Market’te peynir, çay, yağ, tuvalet kağıdı kaç TL?

Twitter Türkiye'de de altın tik dönemi başladı! Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı!

Elon Musk'ın satın alınmasının ardından Twitter'da "Altın Tik" dönemi başladı ve yapılan değişikliklerle gündeme geldi. Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı...

İhsan Gökşin Durusoy, Akiş GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Akiş GYO Genel Müdürü, İhsan Gökşin Durusoy, 2022 sonu itibariyle Akkök Holding A.Ş.'de İcra Kurulu Başkanı görevini üstlenecek olması sebebiyle 31 Aralık 2022 tarihi itibariyle, Genel Müdürlük görevinden ayrılacak. Peki Akiş GYO Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar ve Akiş GYO'dan gelen o açıkl

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO'dan ayrıldı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Muhammed Halit Sönmez, görevinden istifa etti. Peki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar...

Dolar düştü kim zarara uğradı? Dolar yükseldi kime yaradı?

Yatırımcı açısından bakıldığında dolar veya dolar bazlı tahvil yatırımı yapmayan herkes kayıplar yaşadı. Altın yüzde 8 değer kaybederken borsalarda yüzde 25'i bulan düşüşler yaşandı. Bütün bu iniş çıkışların herkese bir faturası da oldu.

Emekli ve memurların Temmuz zammında detaylar netleşti! En düşük emekli maaşı kaç TL? Kim ne kadar maaş alacak?

Milyonlarca memur ve emekli, Nisan ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla beraber yeni zam oranıyla maaşlarını hesaplıyor. En düşük emekli maaşı kaç TL? Kim ne kadar maaş alacak? İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşüm kira yardımı ev sahibi alabilir mi? Ev kiradaysa yardımı kim alır?

Kentsel dönüşümde riskli yapıda ikamet eden kimseler kira yardımı alabiliyor. Peki, kiradaki ev için kentsel dönüşüm kira yardımı ev sahibi alabilir mi?

Benzin ve mazota zammı kim yaptı? Kim geri çekti?

Son günlerce milyonlarca araç sahibi tarafından merak edilen ve araştırılan akaryakıt zamlarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Dün yapılacağı açıklanan zammın iptal edilince, EPGİS ve EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz arasında tartışma yaşandı. Peki akaryakıta zammı kim yaptı? Kim geri çekti?

Emlak ve çevre temizlik vergisini kim öder?

Gayrimenkuller için emlak vergisi ile çevre temizlik vergisi 1. taksit dönemi başladı. Peki, emlak ve çevre temizlik vergisini kim öder?

Güzeltaş Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzeltaş Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Güzel tarafından kuruldu.

Dolar Mart’ta 9.5 TL’ye mi düşecek?

Türkiye Gazetesi yazarı Necmettin Batırel, Mart ayında dolar kurunun 9,5 lira seviyesine ulaşacağını iddia ederek, "Yazın bir tarafa. Dolar mart sonunda 9,5 liradır. Dövizleri bugünden satın kurtulun yoksa altında kalacaksınız. Koş Türkiye’m koş, kim tutar seni" dedi.

Icm Uluslararası İnşaat Danışmanlık Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Icm Uluslararası İnşaat Danışmanlık Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selahattin Aydemir tarafından açıldı.

Selahattin Düzbasan kim Haberi

Selahattin Düzbasan kim

Geçmişi 1974-75 yıllarına kadar uzanan Ilgaz inşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Düzbasan, firmayı Anadolu’nun bağrından yükselen bir değer olarak nitelendirirken, amaçlarının Anadolu’nun gücünü dünyaya göstermek olduğunu söyledi.


Şirketin 1994 yılında kurulduğunu söyleyen Selahattin Düzbasan, “21. yılımızı kutladık. Yurtiçi ve yurtdışında taahhüt işlerimiz var. Özellikle uzmanlık alanlarımız köprüler inşaatları ve viyadükler. Türkiye’nin en uzun viyadüklerini yaptık. Yurtdışında Kazakistan, Türkmenistan, Suudi Arabistan, Arnavutluk Irak buralarda taahhütler gerçekleştirdik. Bin 500 civarında çalışanımız var. Yabancı ortaklıklarımız var. Fransızlarla bir ortaklığımız var. Bir Alman firmasıyla birlikteyiz. Bunlarla yaklaşık 10 yıldır bir ortaklığımız var” dedi.


Rapan Ilgaz olarak, Rapan firmasıyla ortaklıkları bulunduğunu kaydeden Düzbasan, “Beraber demiryolları ve hızlı tren projeleri için demiryolu traversleri hem de hat ve makas traversi imalatı yapıyoruz. Şuanda hem bu Türkiye’deki hızlı tren...