03 / 05 / 2024

Selahattin Karakaslı İmam Hatip Ortaokulu yıkım

Selahattin Karakaslı İmam Hatip Ortaokulu yıkım

İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında İstanbul Beykoz'da Selahattin Karakaslı İmam Hatip Ortaokulu ve Ümraniye'deki Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi yıkılıp yeniden yapılacak.

Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Silivri'de yapıldı.

Bankacılık hizmetleriyle henüz tanışmamış kadınlara müjde! Garanti’li eğitim ve iş fırsatı!

Garanti BBVA, kadınları yakından ilgilendiren bir programı başlattığını duyurdu. Henüz bankacılık hizmetleriyle tanışmamış kadınları hedefleyen banka, onların aktif bir şekilde ekonomiye katılımını desteklemek amacıyla ‘Hesabını bilen Kadınlar’ programını başlattı.

Simide yüzde 50 zam geldi! Şaşırtan açıklama: Asgari ücrete zam gelince uygun gördük

Çanakkale'de unlu mamüllere zam yapıldı. Simit 9 liraya, kır pidesi 25 liraya yükseldi. Kol böreğinin kilosu ise 180 TL oldu. Çanakkale Kasaplar, Fırıncılar, Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası Başkanı Selahattin İş, "Asgari ücrete zam gelince, zamlar da kendini gösterdi” dedi. 

Tütün mamüllerindeki yasa dışı ticaret yüzünden devlet 70 milyar lira vergi kaybına uğruyor!

Tütün mamüllerindeki kaçakçılık tütün sanayicileri isyan ettirdi. Sanayiciler yasa dışı ticaretten hem ülke ekonomisinin hem de toplumun büyük zarara uğradığını belirterek ilave düzenlemeler ve denetimler ile kaçakçılığın önlenmesini istiyor.

Mam Kimya Plastik İnşaat Kurumsal Hizmetler Tedarik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mam Kimya Plastik İnşaat Kurumsal Hizmetler Tedarik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Hatice Girasun tarafından kuruldu.

Taysan Endüstriyel Mamüller Plastik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taysan Endüstriyel Mamüller Plastik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Aysan Tan tarafından kuruldu.

Mam Murat Ak Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mam Murat Ak Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ak tarafından kuruldu.

Selahattin Şahin'den Uzundere Konutları depremzedelere satılsın çağrısı!

MHP Grup Başkanvekili Selahattin Şahin İzmir depreminden sonra Uzundere Konutlarına yerleştirilen depremzedelere konutların satılması yönünde yazılı önerge verdi.

Mam Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mam Emlak Danışmanlık Limited Şirketi  Başakşehir’de 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Özdemir tarafından kuruldu.

Mam Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mam Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Azız Nıckzad, Mehdı Bagherzadeh ve Mojgan Nıckzad tarafından kuruldu.

İmar ve İskan eski bakanı Selahattin Babüroğlu vefat etti!

İmar ve İskan, Ulaştırma Bakanı eski bakanı Selahattin Babüroğlu hayatını kaybetti. Uzun seneler bakanlık ve Cumhuriyet Senatosu üyeliğinde bulunan Babüroğlu, 98 yaşında vefat etti. 

Selahattin Gürkan'dan yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırma çağrısı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya'ya yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalar yaptı. Gürkan, yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırmaları için çağrıda bulundu.

Melikgazi Ahmet Selahattin Sarıalp ASM tamamlanıyor!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından hayırsever Ahmet ve Selahattin Sarıalp’ın desteğiyle beraberTınaztepe Mahallesi'nde yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi'nde inşaat çalışmaları sürüyor.

Selahattin Karakaslı İmam Hatip Ortaokulu yıkım Haberi

Selahattin Karakaslı İmam Hatip Ortaokulu yıkım

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Biriminden (İPKB):

İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP)

 

“EĞİTİM YAPILARI YENİDEN YAPIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİ”

(AF-CEB-WB04-YAPIM-05)


1. Türkiye Cumhuriyeti, Dünya Bankası (IBRD), Avrupa Yatırım Bankası (EIB), Avrupa Konseyi Kalkınma Bankası (CEB) ve İslam Kalkınma Bankası’ndan (IDB) İstanbul’daki Hastane, Okul ve İdari Binaları İçeren Kamu Binalarının yeniden yapımında kullanılmak üzere kredi almıştır.

2. Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), firmaları aşağıdaki tabloda belirtilen inşaat sözleşme paketi kapsamındaki eğitim yapılarının anahtar teslimi götürü bedel yeniden yapım işleri için Dünya Bankasının satın alma esas ve usulleri doğrultusunda, Uluslararası Rekabetçi İhale – Küçük İşler (International Competiti ve Bidding – ICB Smaller Works) yöntemiyle kapalı tekliflerini sunmaya davet etmektedir.

İnşaat Sözleşme Paketi – (AF-CEB-WB04-YAPIM-05)

İstanbul İlinde 2...