01 / 09 / 2024

Selahattin Karataş kaliteli malzeme

Selahattin Karataş kaliteli malzeme

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörüne duyulan güven düşüş gösterirken, sektör temsilcileri kullanılan malzeme kalitesinin alıcının güvenini kazanmakta önemli rol oynadığını kaydediyor.

Gaziantep Karataş Köprülü Kavşak çalışmasında sona gelindi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye’nin 'tek taraf çekimle en uzun art germe köprüsü' yapıldı. Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda yapımına başladığı Karataş Köprülü Kavşak çalışmasında sona geldi.

Karataş Köprülü Kavşak projesinde sona gelindi!

Gaziantep’teki trafik sorununu en aza indirmek için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda yapımına başladığı Karataş Köprülü Kavşak çalışmasında sona geldi.

KalDer, Mesa'ya kaliteli yönetim plaketi verdi!

Türkiye Kalite Derneği (KalDer), konut sektöründe kalite ve güvenin adresi Mesa Holding’e ‘kaliteli yönetim plaketi’ sundu. Nazım Karyağdı, “Mesa’nın yönetim kalitesiyle örnek yapısını sürdürmesi memnuniyet vericidir” diye konuştu.

Burdur Karataş Gölü, kuş cenneti olarak düzenlenecek!

Burdur Karamanlı'da Karataş Gölü'nü bölgenin kuş cenneti yapmak için çalışma başlatıldı. Tamer Yılmaz, Karataş Gölü'nün barındırdığı birçok su kuşu ve memeli türü ile Türkiye'deki ulusal öneme sahip sulak alanlardan biri olduğunu söyledi

Adana Karataş yolunda sorunlar çözülmedi!

Karataş Yolu'nda yaşanan kamulaştırma sorununu çözen Karayolları Genel Müdürlüğü, aradan 14 ay geçmesine rağmen trafiği tehlikeye düşüren yolu bir türlü tamamlamadı.

Deniz Karataş: Ruslar konutlarını yine Ruslara satıyor!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş; "Rus hükümetinden çekinen Rusların da gayrimenkullerinden vazgeçmediklerini, ancak ülkesinden gelebilecek baskılara karşı daire satışı yapacaksa bu satışı yine Rus vatandaşlarına yapıyorlar" dedi

Düzce Selahattin Olcar Köprüsü'nde çalışmalar sürüyor!

Asar Suyu Deresi Yenileme Projesi kapsamında yapımı devam eden Selahattin Olcar Köprüsü’nde aynı zamanda Terminal bağlantısı olması nedeniyle köprünün ulaşım düzenlemesi de aynı anda yapılıyor.

Selahattin Düzbasan: Türkiye’nin en uzun viyadüklerini yaptık!

Ilgaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Düzbasan, “Bu ülke hepimizin. Bu ülkenin değerlerine hepimizin sahip çıkması lazım. Herkes elinden geleni yaparsa ülke daha aydınlık olacaktır” dedi.

Deniz Karataş: Antalya inşaatın başkenti olacak!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, "Antalya, Ekim'de metrekare başına konut satış fiyatlarının ve kiraların en fazla yükseldiği şehir oldu. Artışlar önümüzdeki yıllarda devam edecek. Şehrimiz her geçen gün değerleniyor" dedi.

Gaziantep'te Karataş Köprülü Kavşak projesi tamamlanıyor!

Kentin en kalabalık bölgelerinden biri olan Karataş-şehir merkezi bağlantısındaki yoğunluğu azaltmak için başlatılan "Karataş Köprülü Kavşak" projesinde sona gelindi. Yeni köprülü kavşak yılsonunda hizmete girecek.

Uzunal Tau Yapı iki yeni projesiyle kaliteli yaşama destek veriyor!

Uzunal Tau Yapı, Göztepe’deki Yonca ve Erenköy’deki Tezer projeleriyle güvenli ve kaliteli yaşama destek vermeyi sürdürüyor.

Deniz Karataş: Dövizdeki artış inşaat sektörünü etkiledi!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, döviz kurlarında ve faizlerdeki yükselişin inşaat sektörünü olumsuz etkilediğini söyledi.

Kaliteli malzeme binalarda enerji tasarrufunu artırıyor!

'Binalarda Enerji Verimliliği ve Finansmanı' konulu toplantıda, bina yapımında kaliteli malzeme seçiminin önemli miktarda enerji tasarrufu sağlayabileceğine dikkat çekildi.

Selahattin Karataş kaliteli malzeme Haberi

Selahattin Karataş kaliteli malzeme

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) 'Ekonomik Güven Endeksi'ne göre, inşaat sektörü güven endeksi Mart ayında Şubat ayma göre düşüş gösterdi. İnşaat sektörü güven endeksi bir önceki aya göre yüzde 1.6 azalarak 83.67 değerine düştü. Türk ekonomisinin amirali sektörde güveni sağlamanın inşaatçılara düştüğünü vurgulayan Karataş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Karataş, "İnşaat Yap-sat-para kazan' demek olmamalı. Çünkü sürekli yeni projeler üretiliyor. 


Bu projeler arasında öne çıkmak için güven duyulan bir firma olarak isminizi duyurmanız gerekiyor. Uzun yıllardır faaliyet gösterdiğimiz inşaat sektöründe güven duyulan bir marka olmak için çalıştık. Son projemiz Karat Rezidans'ta da bu güveni sağlamlaştırıyoruz" dedi. 


Karataş, Başkent Ankara'da seçkin kişilerin yeni adresi Yaşamkent'te hayata geçirdikleri Karat Rezidans projesini de bu güvenle yükselttiklerini kaydederek, şunları söyledi "Karataş İnşaat olarak, 28 yıldan bu...