18 / 05 / 2024

Selahattin Meriç kim

Selahattin Meriç kim

Selahattin Meriç, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Gaziosmanpaşa Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Gaziosmanpaşa Belediye Başkan adayı Selahattin Meriç kimdir? İşte Selahattin Meriç'in biyografisi...

Meriç Nehri'nde su seviye azaldı!

Bulgaristan'ın baraj kapaklarını açmasıyla birlikte kış aylarında Edirne ve çevre ilçe köylerine sel taşkınları ile zarar veren Meriç Nehri'inde su seviyesi oldukça azaldığı görülüyor..

Şerefiye bedelini kim öder?

Taşınmazın cephe farklılığı, manzarayı görme durumu gibi faktörler dairenin bedelini farklı olmasını etkiliyor. Taşınmazın bedelinin farklı olmasına şerefiye bedeli deniyor. Peki, şerefiye bedelini kim öder?

Apartman acil durum planını kim hazırlar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştırması durumlarında apartman yönetiminin çalışanların güvenliği için apartman acil durum planı hazırlaması gerekiyor. Apartman acil durum planını kim hazırlar?

Ekspertiz raporunu kim verir?

Konut kredisi almak istiyorsanız, konut ekspertizi almanız gerekiyor. Eksperler yaptıkları incelemeler sonucunda bir ekspertiz raporu hazırlıyorlar. Peki, eksperler tarafından hazırlanan ekspertiz raporunu kim verir?

İfraz işlemini kim yapar?

İfraz işlemi, bu gibi durumlarda yapılan tapu kütüğündeki değişiklik olarak karşımıza çıkıyor. Peki, ayırma işlemi olarak da bilinen ifraz işlemi nasıl yapılır? İfraz işlemini kim yapar?

Meriç Nehri'nin kumu cüzi bir fiyata satılacak!

Edirne'den geçen Meriç Nehri'nin kumu, ucuz bir bedelle satılacak. Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, nehir yatağında, derinliğin korunması için zaman zaman temizlik çalışması yapıldığını söyledi.

Tapu döner sermaye ücretini kim öder?

Tapu dairesinde gerçekleşen alım satım işlemlerinde yapılan masraf kapsamında tapu harcının yanı sıra, tapu döner sermaye bedeli ücreti de yer alıyor. Peki, tapu döner sermaye ücretini kim öder?

Meriç Nehri'nin kumu satılacak!

Edirne'den geçen Meriç Nehri'nin kumu, ucuz bir bedelle satılacak. Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, nehir yatağında, derinliğin korunması için zaman zaman temizlik çalışması yapıldığını söyledi.

Kısmi yapı kullanma iznini kim alır?

Yapının tamamlanan bağımsız bölümlerine kısmi yapı kullanma izni düzenlenebiliyor Kısmi yapı kullanma izin belgesi nasıl alınır gerekli belgeler nelerdir? Kısmi yapı kullanma iznini kim alır?

Yapı kullanım izin belgesini kim alır?

Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve binanın ruhsat eklerine uygunluğunu gösteren belgeye Yapı kullanım izin belgesi deniyor. Peki, Yapı kullanım izin belgesini kim alır?

Selahattin Keten: En güvenli liman emlak sektörü!

İstanbul'un farklı bölgelerinde birçok konut projesine imza atan Keten inşaat'ın patronu Selahattin Keten, gayrimenkulün diğer yatırım araçlarına kıyasla kârlılığın kanıtlamış bir yatırım aracı olduğunu söyledi.

Tellaliye harcını kim öder?

Belediye Gelirleri Kanunu gereğince her çeşit menkul ve gayrimenkul mal ve mahsüllerin satışı, Tellaliye harcına tabi tutuluyor. Peki, tellaliye harcını kim öder? Tellallık harcının mükellefi kimdir?

Bina inşaat harcını kim öder?

Belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde yapılan ilave ve tadiller de dahil her türlü bina inşaatı, inşaat veya tadilat ruhsatı bina inşaat harcına tabi tutuluyor. Peki bina inşaat harcını kim öder?

Selahattin Meriç kim Haberi

Selahattin Meriç kim

Selahattin Meriç kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda, belediye başkan adayları belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Gaziosmanpaşa Belediye Başkan adayı Selahattin Meriç oldu. Peki Selahattin Meriç kimdir?


Selahattin Meriç biyografi..

11 Kasım 1966 tarihinde Yunanistan Dedeağaç’ta dünyaya geldi. İlköğrenimini tamamladıktan sonra orta öğrenim için Batı Trakya’dan Türkiye’ye gitti. İstanbul Büyük Çekmece Ortaokulu’ndan mezun oldu.

Lise öğrenimini Gaziosmanpaşa Plevne Lisesi’nde, yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamladı. 


Daha öğrencilik yıllarında Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Gençlik Kolları ile başlayan sivil toplum örgütleri ile çalışmaları halen birçok kuruluşta devam etmektedir. 


Bunlar sırasıyla;

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneğinde 3 yıl Gençlik Kolları Genel Başkanlığı, 2 yıl Gaziosmanpaşa şubesi denetim kurulu üyeliğinden sonra, 2 yıl genel sekreterlik...