13 / 05 / 2024

Selahattin Şahin izmir kentsel dönüşüm

Selahattin Şahin izmir kentsel dönüşüm

MHP İzmir birinci bölge milletvekili adayı Selahattin Şahin, Aktepe Emrez ve Sarnıç'ı ziyaret etti. Şahin, kentsel dönüşümde yerleşim yerlerinde yaşayanların sürece dahil edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Selahattin Şahin'den Uzundere Konutları depremzedelere satılsın çağrısı!

MHP Grup Başkanvekili Selahattin Şahin İzmir depreminden sonra Uzundere Konutlarına yerleştirilen depremzedelere konutların satılması yönünde yazılı önerge verdi.

Selahattin Varan: İzmir'de kentsel dönüşüm acil olmalı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, İzmir Karaburun açıklarında meydana gelen depremin ardından, yapıların depreme karşı güvenli hale getirilmesi gerektiğine dikkat çekti...

Kentsel dönüşüm halkın bilgisi dahilinde yapılmalı!

MHP İzmir birinci bölge milletvekili adayı Selahattin Şahin, Aktepe Emrez ve Sarnıç'ı ziyaret etti. Şahin, kentsel dönüşümde yerleşim yerlerinde yaşayanların sürece dahil edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Selahattin Varan: İzmir'deki kentsel dönüşüm hızlanmalı!

Çevre ve Şehircilik izmir İl Müdürü Selahattin Varan, İzmir'de 1 milyon 400 bin birim konut ve işyerinin yıkılması gerektiğini söyleyerek, "Deprem yıkmadan biz yıkalım" dedi.

Selahattin Varan: İzmir'de 1,4 milyon konut yıkılmalı!

Çevre ve Şehircilik İzmir İl Müdürü Selahattin Varan, İzmir'de 1 milyon 400 bin birim konut ve işyerinin yıkılması gerektiğini söyledi. Varan, bu rakamın İzmir'de yapı stokunun yüzde 65'ine denk geldiğini belirtti..

Selahattin Varan: İzmir'de 313 bin bina yıkılmalı!

Çevre ve Şehircilik İzmir İl Müdürü Selahattin Varan, İzmir'de 1 milyon 400 bin birim konut ve işyerinin yıkılması gerektiğini söyledi. Varan, bu rakamın İzmir'de yapı stokunun yüzde 65'ine denk geldiğini belirtti...

Selahattin Varan: İzmir belediyeleri dönüşümde gecikti!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan kentsel dönüşüm konusunda birçok şehirde 10 yıldır önemli adımlar atıldığını ancak İzmir'de yerel yönetimlerin hiçbir şey yapmadığını söyledi.

Selahattin Baran: İzmir'in yüzde 65'i kaçak!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Baran, kentte kaçak yapı oranının ise yüzde 65 olduğunu söyledi. Baran 313 bin binanın kentsel yenileme kapsamında değerlendirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Selahattin Varan: İzmir'de kentsel dönüşüm kaçınılmaz!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, kentteki binaların yaş ortalamasının 25'in üzerinde seyretmesi ve kaçak yapıların fazla olmasından dolayı, "Kentsel dönüşüm kaçınılmaz" diye konuştu.

Selahattin Varan: İzmir dönüşümde gecikiyor!

Şehrin Geleceği, Geleceğin Şehri Kentsel Dönüşüm Zirvesi"ne katılan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, İzmir'de başlatılan dönüşüm çalışmalarının yavaş ilerlediği uyarısında bulunarak, "Riskli alanların dönüşümünü geciktirerek risk almayalım"

Selahattin Varan: İzmir'de kentsel dönüşüm bir an önce başlamalı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, "Deprem olduğu zaman çok acı çekiyoruz. Bu nedenle yara sarma değil yara almama gayreti içerisindeyiz. Güvenli konutlarımızı bir an önce önşa etmeliyiz" dedi

Selahattin Varan: İzmir'deki binaların yüzde 65'i kaçak, 10 bini riskli!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İzmir İl Bölge Müdürü Selahattin Varan, İzmir'de 10 bin civarında konutu riskli yapı olarak ilan ettiklerini ve bunlardan 920'sini yıktıklarını belirtti.

Hakan Çatalkaya: İzmir'deki binaların yüzde 80'i riskli!

İzmir kentsel dönüşümde atağa kalktı. Tektaş Kentsel Dönüşüm Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çatalkaya, izmir'deki binaların yüzde 80'inin riskli olduğunu söyledi. 300 bina kentsel dönüşüm kapsamına giriyor...

Selahattin Şahin izmir kentsel dönüşüm Haberi

Selahattin Şahin izmir kentsel dönüşüm

MHP İzmir birinci bölge milletvekili adayı Selahattin Şahin, MHP İzmir Gaziemir İlçe Başkanı Köksal Koç ve İlçe Kadın Kolları yönetimi ile birlikte Aktepe Emrez ve Sarnıç'ı ziyaret etti. 


Esnaf ve vatandaşla buluşan Şahin sorunları dinledi. Kentsel dönüşümde yerleşim yerlerinde yaşayanların sürece dahil edilmesi gerektiğine vurgu yapan Şahin, "Kentsel dönüşüm yaşayan halkın bilgisi olmadan yapılmaktadır. Aktepe ve Emrez mahalleleri de kentsel dönüşümle karşı karşıyadır. MHP iktidarı kentsel dönüşümü vatandaş odaklı olarak yapacak rant savaşını bitirecektir. Aktepe ve Emrezli kardeşlerimiz dönüşüm sürecinin her aşamasında yer alacak. Süreç şeffaflık içinde yürütülecektir. Karar alma aşamalarında etkili olmaları sağlanacak. Dönüşümün doğurduğu mağduriyetler sona erecektir." diye konuştu. 


Sarnıçta var olan 2./B ve hazine arazisi sorununa değinen Şahin "Sarnıçtaki vatandaşlarımız geçmişte bu yerleri paralarıyla almış ama bugün 2/B...