28 / 04 / 2024

Kentsel dönüşüm halkın bilgisi dahilinde yapılmalı!

Kentsel dönüşüm halkın bilgisi dahilinde yapılmalı!

MHP İzmir birinci bölge milletvekili adayı Selahattin Şahin, Aktepe Emrez ve Sarnıç'ı ziyaret etti. Şahin, kentsel dönüşümde yerleşim yerlerinde yaşayanların sürece dahil edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.



MHP  İzmir  birinci bölge milletvekili adayı Selahattin Şahin, MHP İzmir Gaziemir İlçe Başkanı Köksal Koç ve İlçe Kadın Kolları yönetimi ile birlikte Aktepe Emrez ve Sarnıç'ı ziyaret etti. 


Esnaf ve vatandaşla buluşan Şahin sorunları dinledi. Kentsel dönüşümde yerleşim yerlerinde yaşayanların sürece dahil edilmesi gerektiğine vurgu yapan Şahin, "Kentsel dönüşüm yaşayan halkın bilgisi olmadan yapılmaktadır. Aktepe ve Emrez mahalleleri de kentsel dönüşümle karşı karşıyadır. MHP iktidarı kentsel dönüşümü vatandaş odaklı olarak yapacak rant savaşını bitirecektir. Aktepe ve Emrezli kardeşlerimiz dönüşüm sürecinin her aşamasında yer alacak. Süreç şeffaflık içinde yürütülecektir. Karar alma aşamalarında etkili olmaları sağlanacak. Dönüşümün doğurduğu mağduriyetler sona erecektir." diye konuştu. 


Sarnıçta var olan 2./B ve hazine arazisi sorununa değinen Şahin "Sarnıçtaki vatandaşlarımız geçmişte bu yerleri paralarıyla almış ama bugün 2/B ve Hazine arazisi sorunuyla karşılaşmış ve mağdur edilmişlerdir. Sarnıçlı vatandaşlarımıza tekrar para ödetmeden bu sorunun çözülmesi gerekmektedir." dedi. 


Ege Telgraf


Geri Dön