02 / 05 / 2024

Selçuk Adalet Sarayı nerede inşa edilecek

Selçuk Adalet Sarayı nerede inşa edilecek

Selçuk Belediye Meclisi 2017 yılının ilk toplantısı Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı başkanlığında yapıldı. Toplantıda şu kararlar alındı...

Selçuk Adalet Sarayı'nın yeri hazır!

Selçuk Belediye Meclisi 2017 yılının ilk toplantısı Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı başkanlığında yapıldı. Toplantıda şu kararlar alındı...

Gölcük Adalet Sarayı’nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Gölcük’ün ihtiyacı olan ve yıllarca geciktirilen Gölcük Adalet Sarayı’ndaki çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. 5 aylık bir çalışma sonucunda adalet sarayının betonarme işlemi bitirildi, duvar yapımının da yüzde 90’ı tamamlandı.

Selçuk turizm merkezi haline gelecek!

Fener Rum Patrikhanesi, 8 Mayıs Aziz Johannes Ayini'ni geçmişte olduğu gibi ilçedeki Saint Jean Kilisesi'nde yapmayı kararlaştırdı. Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, "Karar, Selçuk'un yıldızını parlatacak" dedi.

Selçuk Avcı: Yapılarda sürdürülebilirlik kaçınılmaz sonuç!

Sürdürülebilir nitelikteki ödüllü mimari projeleriyle tanınan Avcı Architects’in kurucusu ve ÇEDBİK Yönetim Kurulu eski Başkan Yardımcısı Mimar Selçuk Avcı, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla açıklama yaptı.

Selçuk Avcı: Kimse küresel ısınmayla mücadeleden söz etmiyor!

Mimar Selçuk Avcı, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Önemli bir yol ayrımındayız. 2035 senesine kadar global ortalama sıcaklıkların 2 derece artacağı öngörülüyor ve artık hangi yöne gideceğimize karar vermeliyiz” dedi.

Ankara Kazan Adalet Sarayı açıldı!

Adalet Bakanı Kenan İpek, Ankara’nın Kazan İlçesi’nde yapımı tamamlanan adalet sarayını geniş bir katılım eşliğinde hizmete açtı.

Yenilenen Selçuk Efes Müzesi ziyarete açıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, İzmir’in Selçuk ilçesinde onarılıp yeniden düzenlenen Efes Müzesinin açılışını yaptı. Müzenin onarımı, teşhir ve tanzimi için 7 milyona yakın harcama yapıldı.

Selçuk'ta 2015 yatırım yılı oldu!

Göreve geldiği ilk yılda birçok projeye imza atan Selçuk Belediye Başkanı Yrd. Doç. Dr. Zeynel Bakıcı, seyir terasları, rekreasyon alanları ve kültür merkezi projeleriyle halkın memnuniyetini kazandı...

Selçuk Üniversitesi'ne yeni rektör binası inşa edilecek!

Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Kampüsü içine Selçuklu mimarisini yansıtan yeni rektörlük binası inşa ediliyor. Alaeddin Keykubat Kampüsü içinde hızla yükseliyor.

Selçuk arıtma tesisinin yeri belirledi!

Selçuk Belediyesi tarafından Pamucak sahilinde, özellikle oteller bölgesinin en önemli sorunları içinde yer alan arıtma tesisi yapımı için yer seçim çalışması tamamlandı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Atay vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi mezunlarından İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Atay vefat etti.. Cenazesi bugün Erenköy Galippaşa Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Karacaahmet Mezarlığında toprağa verilecek.

Selçuk Pamıcak Sahili'ne yeni yatırımlar yapılıyor!

Selçuk Belediyesi'nin beş yıllık kalkınma planı içerisinde yer alan Pamucak Sahili'ne yatırım programı ile ilgili önemli bir adım atılıyor, yaz gelmeden çalışmalar başlıyor.

İzmir Selçuk imar planı değişikliği askıya çıktı!

İzmir Selçuk 154/33 kV gerilim seviyesinde trafo merkezi tesisine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ve plan açıklama raporları askıya çıktı.

Selçuk Adalet Sarayı nerede inşa edilecek Haberi

Selçuk Adalet Sarayı nerede inşa edilecek


Selçuk Belediye Meclisi 2017 yılının ilk toplantısı Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı başkanlığında yapıldı. Yeni yılın ilk meclis toplantısında meclis başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ve katılımcı meclis üyeleri teröre karşı ortak tepki göstererek; birlikteyiz mesajı verdiler. Meclis üyeleri yılın ilk oturumunda yeni adliye binası için yer tahsisi başta olmak üzere önemli kararlara imza attı. 


Ocak Ayı Meclis Toplantısı’nın ilk oturumu terör saldırılarında hayatını kaybeden tüm güvenlik güçleri ve sivil vatandaşlar için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan meclisin ilk oturumunda ihtisas komisyonları ile denetleme komisyonu seçimlerinin yanı sıra ilk defa Kadın, Aile ve Çocuk Komisyonu içinde seçim yapıldı. 


Adalet sarayı yeri hazır


İlk oturumda gündemde bekleyen Selçuk Adalet Sarayı konusu da çözüme ulaştı. Konuyla ilgili meclis...