02 / 05 / 2024

Selçuk Efes Müzesi

Selçuk Efes Müzesi

Tadilat ve genişletme çalışmaları tamamlanan Selçuk Efes Müzesi, bugün saat 15.00'te törenle ziyaretçilere açılacak. Açılışa Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in de katılması bekleniyor

Selçuk Geçer 'kesinlikle alın' dedi! O yatırım aracını işaret etti! Elinde parası olan durmasın...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer elinde parası olanları uyararak, 'kesinlikle alın'' diyerek o yatırım aracını işaret etti. İşte detaylar...

Selçuk Geçer: 'Dolar tüm zamanların rekorunu kıracak' dedi geleceği net seviyeyi verdi!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yükselmeye devam edeceğini söyledi. Geçer ''Dolar tüm zamanların rekorunu kıracak'' dedi.

Ekonomist Selçuk Geçer çıldırdı! Dalga geçtiler! Dolar 45 TL olunca bakalım ne diyecekler!

Ekonomist Selçuk Geçer sosyal medya hesabı X'ten dolar ile ilgili açıklama yaptı. 'Dolar 45 TL olacak dediğimde dalga geçtiler'' diyen geçer bu kişilere seslenerek '45 olunca bakalım ne diyecekler?'' diyerek tepki gösterdi. İşte o açıklama...

Yatırımın rengi değişti! Selçuk Geçer ev ve araba almak isteyenleri uyardı: Çok dikkatli olun!

Ekonomist Selçuk Geçer, ev ve araba almak isteyenlere seslenerek ''Yatırımın rengi değişti çok dikkatli olun'' uyarısında bulundu. 

Selçuk Geçer dolar borcu olanları son kez uyardı! Geri sayım başladı! Doların geleceği rakam resmen belli oldu!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar borcu olanları son kez uyararak doların geleceği rakamı resmen açıkladı. Geri sayım başladı...

Elimizdeki dolarları satalım mı? Doları bilen adam Selçuk Geçer net rakam verdi! Dolar tam tamına bu kadar olacak

Milyonlarca yatırımcı doların ne kadar olacağını araştırıyor. Yatırımcılar ''elimizdeki dolarları satalım mı?'' sorusunu merak ederken  Doları bilen adam Selçuk Geçer net rakam verdi! Dolar tam tamına bu kadar olacak.

Dolar önümüzdeki hafta tam bu kadar olacak! Selçuk Geçer pat diye açıkladı! Dolar borcu olanlar dondu kaldı! Acil bakın

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların, dolar alıp satmak isteyen vatandaşların odağında olmaya devam ediyor. Herkes doların ne kadar olacağını merak ederken Selçuk Geçer pat diye açıkladı! Dolar önümüzdeki hafta tam bu kadar olacak! Dolar borcu olanlar dondu kaldı! Acil bakın.

Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar uyarısı! Dolar borcu olanlar kımızı alarm! Acilen planınızı yapın

Dolar/TL kuru deprem sonrasında açılan borsa ile birlikte 19 TL'yi görürken Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar uyarısı geldi! Dolar borcu olanlar kımızı alarm! Acilen planınızı yapın.

Doların önümüzdeki hafta ne kadar olacağı belli oldu! Doları bilen adam Selçuk Geçer net rakamı açıkladı! Koşun, bakın!

Doları bile adam ekonomist Selçuk Geçer, doların önümüzdeki hafta ne kadar olacağını açıkladı. Elinde dolar olan yatırımcılar koşun, hemen bakın!

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeleri adım adım açıkladı! Bu rakamları görenlerin feleği şaştı! Acil bakın

Ekonomist Selçuk Geçer, doların geleceği seviyeleri adım adım açıkladı. Bu rakamları görenlerin feleği şaştı! Acil bakın! Dolar ne kadar olacak?

Selçuk Geçer’den uyarı üstüne uyarı! Buna yatırım yapmayanlar çok üzülecek!

Dolar yatırımı yapmak isteyenler ne zaman dolar almaları gerektiğini araştırıyor. İşte tam da bu zamanda ünlü ekonomist Selçuk Geçer uyarıda bulundu. İşte detaylar!

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? sorusuna net yanıt! Selçuk Geçer yeni zirveyi açıkladı! Ayağınız yerden kesilecek

Doların değer kaybetmesi ile yatırımcılar ''elimizdeki dolarları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Ekonomist Selçuk Geçer'den hemen yanıt geldi ve dolar için yeni zirveyi açıkladı. Bu rakamı görenlerin ayağı yerden kesilecek! İşte Selçuk Geçer'in o açıklaması...

Geri sayım başladı! Ekonomist Selçuk Geçer'den bomba dolar açıklaması geldi! Planınızı şimdiden yapın!

Son dakika dolar kuru yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Doların kaderini belirleyecek olan kritik gelişme için geri sayım başlarken ekonomist Selçuk Geçer'den bomba dolar açıklaması geldi! Planınızı şimdiden yapın!

Selçuk Efes Müzesi Haberi

Selçuk Efes Müzesi


Tadilat ve genişletme çalışmaları tamamlanan Selçuk Efes Müzesi, bugün saat 15.00'te törenle ziyaretçilere açılacak. Açılışa Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in de katılması bekleniyor. Selçuk'un UNESCO Dünya Mirası listesine kabul edilmesi için gerekli çalışmaları sürdüren Selçuk Belediyesi, bugün kapılarını açacak İzmir Turizm Fuar ve Konferansı'na (Travel Turkey 2014) katılacak. Kültürpark'taki fuarın açılışının ardından aynı gün tadilat ve genişletme çalışmaları tamamlanan Selçuk Efes Müzesi de törenle ziyaretçilerin hizmetine girecek. Açılışa Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in de katılması bekleniyor.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, dünyanın en büyük açık hava müzesi olan Selçuk'un ziyaretçilerini fuara beklediklerini bildirdi. Katılımcılara kültür turizmine yönelik çalışmaların anlatılacağını ifade eden Başkan Bakıcı, "UNESCO Dünya Mirası asıl listesine alınmak için gün sayıyoruz. Paha biçilmez mirası ve...