15 / 05 / 2024

Selçuk Özdoğan

Selçuk Özdoğan

Diriliş Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Selçuk Özdoğan tarafından 20 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Ataşehir, Yeni Çamlıca Mahallesi, Namık Kemal Caddesi'nde kuruldu.

'Olağanüstü hareketler olacak' diyen Ekonomist Selçuk Geçer elinde altın olanları uyardı! Almayan çok pişman olacak 

Altın fiyatları ile ilgili flaş açıklama Ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. 'Olağanüstü hareketler olacak' diyen Ekonomist Selçuk Geçer elinde altın olanları uyardı! 

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den yürekleri ağza getiren açıklama! Dolarda bu seviyenin altını sakın beklemeyin...

23 TL'yi aşan dolar/TL kuru için ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den yürekleri ağza getiren açıklama geldi. Dolarda bu seviyenin altını sakın beklemeyin...

Yatırım dehası Selçuk Geçer çok net konuştu1 İşte doların 24 TL olacağı tarih

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dalgalı seyreden dolar kuru ile alakalı çok net ifadeler kullandı. Tahminlerini paylaşan ünlü ekonomist Geçer, "Dolar 24 TL olacak" dedi ve tarih verdi.

Dolar her an patlayabilir! Ekonomist Selçuk Geçer'den şimdi yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Koşun, hemen bakın

Dolar yorumları ile tanınan Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar ile ilgili yürekleri ağza getiren bir açıklama geldi. Dolar her an patlayabilir! Koşun, hemen bakın!

Selçuk Geçer olağanüstü dolar kuru tahminini açıkladı! Yer yerinden oynayacak! Hemen buraya bakın!

Ekonomi politikalarını eleştiren ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar kuru için beklentisini duyurarak yatırımcıları uyardı!

''Dolar 30 TL olacak'' diyen Selçuk Geçer tarihi açıkladı! Az kaldı! Bekleyin görün bakalım...

Geçen hafta 18 lira seviyesini aşan dolar/TL kuru yeni haftaya 17,93 TL seviyesinden başladı. Dolar açıklamaları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların 30 TL olacağı tarihi açıkladı ve '' bekleyin görün bakalım, olacak mı olmayacak mı?'' dedi. İşte ayrıntılar...

Doları adım adım bilen Selçuk Geçer büyük kırılma yaşanacak dedi! Dolar için hem rakam hem de tarih açıkladı

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer dolar kurunun 17 lirayı her an geçebileceğini söyleyerek, yıl sonu tahminini açıkladı.

Selçuk Geçer 'Ben hep 50 liralık alıyorum' diyenlere akıl almaz mazot fiyatını açıkladı

Ekonomide oluşan türbülansı ve dolar üzerine yaptığı değerlendirmelerle tanınan ekonomist Selçuk Geçer, litresi 30 lirayı aşan mazot fiyatlarıyla ilgili çok çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi. Geçer'in açıklamaları büyük yankı uyandırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar zengin olmanın sırrını verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar, gençlere zengin olmanın sırrını açıkladı. Bayraktar çalışmaları devam eden iki SİHA projesiyle ilgili de ilk kez bilgi verdi.

İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Anık vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Anık vefat etti. İTÜ İnşaat 1958 sınıf arkadaşları, taziye ilanı yayınladı. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Anık vefat etti!

İTÜ mezunu, İnşaat Yüksek Mühendisi, ASKİ Eski Genel Müdürü, Antalya Eski 13. Bölge Müdürü Selçuk Anık vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Zehra Zümrüt Selçuk: Kentsel dönüşümde hiçbir vatandaşımız yerinden edilmedi!

TBMM Genel Kurulu 2019 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi görüşmelerinde konuşan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, İstanbul'daki kentsel dönüşüm hakkında çıkan eleştirileri yanıtladı. 

Zümrüt Selçuk: İş yeri sayımız 1,9 milyona ulaştı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, iş yeri ve çalışan sayısına yönelik veri paylaştı. Selçuk, "2002 yılında 720 bin olan iş yeri sayımız 1,9 milyona ulaştı'' dedi.

Selçuk Özdoğan Haberi

Selçuk Özdoğan

Diriliş Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Selçuk Özdoğan tarafından 20 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Ataşehir, Yeni Çamlıca Mahallesi, Namık Kemal Caddesi'nde kuruldu. 


Diriliş Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT ALANINDA: a.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak b.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...