05 / 05 / 2024

Selçuk Üniversitesi atıksu

Selçuk Üniversitesi atıksu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Selçuk Üniversitesi (SÜ) arasında imzalanan protokolle “Ülke Genelindeki Evsel/Kentsel Atık Su Arıtma Tesislerinin Mevcut Durumunun Tespiti, Revizyon İhtiyacının Belirlenmesi Projesi (TÜRAAT) başlatıldı.

Dolar kahini Selçuk Geçer neyin fırlayacağını neyin çakılacağını açıkladı!

Selçuk Geçer, evi ve arabası olanlara uyarılarda bulunarak, doların gidişatı için de tarihi uyarılar yaptı.

Dolar adım adım o rakama gelecek! Doların Efendisi Selçuk Geçer açıkladı, duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen göz atın!

Dolar adım adım o rakama gelecek! Doların Efendisi Selçuk Geçer açıkladı, duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen göz atın!

'Kıyamet kopacak' diyen Selçuk Geçer, dolar için kritik tarihi açıkladı!

Dolar kahini Selçuk Geçer, döviz kurlarının gidişatına ilişkin çok önemli uyarılarda bulundu.

Dolarda nokta atışı yapan Selçuk Geçer'den flaş tahmin! Tarih verdi, hemen bakıp buna göre hareket edin

Dolar 18 TL'yi görünce gözler dolar yorumları ile tanınan Selçuk Geçer'e çevrildi. Geçer, doların 10 gün sonrasında izleyeceği haritayı açıkladı! Dolar o tarihte zirveye çıkacak ! İşte Selçuk Geçer'in flaş dolar yorumu...

Doları nokta atış bilen adam Selçuk Geçer, gram altının kaç TL olacağını açıkladı

Dolarla ilgili yaptığı nokta atışlarla bilinen ekonomist Selçuk Geçer, gram altının yıl sonu geleceği seviyeye ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Selçuk Geçer'den flaş dolar tahmini! 25 TL olacak dedi tarih verdi! Hemen bakıp buna göre hareket edin!

Nokta atışı yapan Selçuk Geçer inanılmaz tahminlerde bulundu! Tarih vererek dolar 25 TL olacak dedi! Geçen yılın son çeyreğinde döviz kurunun yükseliş trendine girmesiyle altın piyasası Aralık ayında rekor kırdı. Yeni rekor yolda mı? İşte Selçuk Geçer'in flaş dolar yorumu...

Selçuk Geçer'den doların gidişatına ilişkin tarihi uyarı! 70 TL'yi görebilir

Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer'den dolar ve gram altın için pik seviye tahmini geldi. Ağustos ayı sonlarında doları 20 liraları göreceğini ifade eden Selçuk Geçer bakın yıl sonu için bakın hangi tahminde bulundu?

Dolar kahini Selçuk Geçer uyardı ve "ağlarsınız" dedi!

Altın ve Para Piyasaları uzmanı Selçuk Geçer, ekonominin durumu ve doların gidişatına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ekonomist Selçuk Geçer altında rekor için tarih verdi

Medya TV'nin Gündem programında Ceylin Çağatay'ın sorularını cevaplayan Ekonomist Selçuk Geçer dolar ve altının gidişatıyla ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu

Dolarlarınızı sakın satmayın! Selçuk Geçer göreceği seviyeyi açıkladı

BDDK sonrası dolar 16.40 seviyesine kadar inmişti. Vatandaşlar döviz kurlarındaki gidişatı merak ederken, Piyasa Uzmanı Ekonomist Selçuk Geçer, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ekonomist Selçuk Geçer: "Gece yarısı dolar düşebilir"

Ekonomist Selçuk Geçer, doların gidişatına ilişkin dikkat çeken bir yorumda bulundu ve Merkez Bankası’nın faiz kararına değindi.

Doları nokta atışı bilen ünlü ekonomist Selçuk Geçer bu kez gram altın için net fiyat verdi! Söylemedi demeyin

Dolar tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü ekonomist Selçuk Geçer bu kez gram altın fiyatıyla ilgili iddialı bir tahminde bulundu.

Tahminleri nokta atışı olan ekonomist Selçuk Geçer doların 20 lirayı aşacağı tarihi açıkladı! Burada durursa dua edin

Dolarda Mayıs ayının son günlerinde başlayan yükseliş Haziran ayının ilk günlerinde de devam ediyor. Dolar tahminleriyle gündeme gelen ekonomist Selçuk Geçer dolarda görülecek yeni zirve için tarih verdi.

Selçuk Üniversitesi atıksu Haberi

Selçuk Üniversitesi atıksu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Selçuk Üniversitesi (SÜ) arasında imzalanan protokolle “Ülke Genelindeki Evsel/Kentsel Atık Su Arıtma Tesislerinin Mevcut Durumunun Tespiti, Revizyon İhtiyacının Belirlenmesi Projesi (TÜRAAT) başlatıldı.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Selçuk Üniversitesi (SÜ) arasında imzalanan protokolle "Ülke Genelindeki Evsel/Kentsel Atık Su Arıtma Tesislerinin Mevcut Durumunun Tespiti, Revizyon İhtiyacının Belirlenmesi Projesi (TÜRAAT) başlatıldı.


Proje kapsamında, Türkiye genelindeki tüm evsel/kentsel atık su arıtma tesislerinin mevcut durumlarının tespiti, atıl durumda olan, inşaatı tamamlanamamış ve çeşitli nedenlerle işletilemeyen atık su arıtma tesislerinin belirlenmesi ve bu tesislerin ilgili mevzuata uygun şekilde işletilebilmesi için gerekli olan yatırımların ve maliyetlerinin fizibilitesi hazırlanacak.


Proje çerçevesinde ayrıca işletilemeyen ve çeşitli nedenlerle atıl durumdaki tesislerle inşaatı yarım kalmış her bir tesis için yapılacak işlere ait yaklaşık maliyet de hesaplanacak.


Projenin açılış...