30 / 04 / 2024

Selçuk Üniversitesi kampüsüne öğrenci yurdu inşa edilecek

Selçuk Üniversitesi kampüsüne öğrenci yurdu inşa edilecek

Deneyim paylaşımında bulunan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kampüs bölgesine yapılacak öğrenci yurdu ile üniversite öğrencilerinin Selçuklu standardında misafir edileceğini söyledi.

Doların nabzını tutan adam Selçuk Geçer üstüne basa basa uyardı: Dolar borcu olanlar yandı! Net bu kadar olacak!

Dolar/TL kuru yerel seçimler sorası yükselmeye devam ediyor. Dolar/TL 32 lira sınırını aşarken, doları nabzını tutan adam Selçuk Geçer'den dolar borcu olanlara uyarı geldi. Geçer, üstüne basa basa doların geleceği net rakamı açıkladı.

Dolar şaha kalktı! Selçuk Geçer üstüne basa basa uyardı! Herkes hazır olsun yeni rekor geliyor..

Dolar/TL kuru bugün rekor kırdı. Şaha kalkan dolar için Ekonomist Selçuk Geçer yatırımcıları uyararak üstüne basa basa yeni rekoru açıkladı. Herkes hazır olsun yeni rekor geliyor...

Doları düşürmek için bunu yapacaklar! Döviz hesabı olanlar yandı! Selçuk Geçer sır gibi saklanan yeni hamleyi açıkladı! 

Son zamanlarda gündemden düşmeyen dolar kurunda yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doları düşürmek için yeni bir hamlenin gelebileceğini söyledi.

Ekonomist Selçuk Geçer 'Benim için sürpriz olmayacak' diyerek doların ne kadar olacağını açıkladı!

Dolar/TL kuru rekor kırmaya devam ediyor. Uzmanlardan dolar yorumları ise yakından takip edilirken, Ekonomist Selçuk Geçer 'Benim için sürpriz olmayacak' diyerek doların ne kadar olacağını açıkladı.

Selçuk Geçer altını çizerek söyledi! Bu rakamı öpüp başınızın üstüne koyun! Seçim sonrasında dolar tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile adını sıkça duyduğumu ünlü ekonomist Selçuk Geçer, seçimlerden sonra doların geleceği seviyeyi altını çizerek açıkladı. 

Ekonomi dehası Selçuk Geçer elinde 1 doları bile olanı uyardı! Tarih verdi.. rekor üstüne rekor kırılacak

Merkez Bankası'nın faiz düşürme kararı sonrası dolar, 19 TL sınırını geçti. Yatırımcıların dolar üzerinde ne yapmaları gerektiği ise ekonomistlerin yönlendirmeleriyle şekilleniyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'de dolarda yaşanan son gelişmeleri vatandaşı uyararak yaptı.

Dolar 40 TL olacak! Ekonomist Selçuk Geçer üstüne basa basa tarihi açıkladı! Sonra başınızı duvardan duvara vurmayın

Ekonomist Selçuk Geçer, doların 40 TL olacağını söyleyerek üstüne basa basa tarihi açıkladı! Doları olanlar, dolar almak veya satmak isteyenler hemen baksın. Sonra başınızı duvardan duvara vurmayın...

Dolar tam 12 TL birden fırlayacak! Dolar Kahini Selçuk Geçer üstüne basa basa tarih verdi! Bakmayan pişman olacak

Dolar yorumları ile tanınan Dolar Kahini Selçuk Geçer, dolar ile ilgili yeni açıklamalar yaptı. Dolar 12 TL birden fırlayacak! Dolar Kahini Selçuk Geçer üstüne basa basa tarih verdi! Daha ne bekliyorsunuz? Bakmayan pişman olacak...

Dolar için yeni rota oluşturuldu! Ekonomist Selçuk Geçer üstüne basa basa rakam verdi! Herkes bu tarihi beklesin!

Dolar yorumları ile tanınan Ekonomist Selçuk Geçer, dolar için yeni rotayı açıkladı. Elinde dolar olanları uyaran Geçer üstüne basa basa rakam verdi! Herkes bu tarihi beklesin!

Dolarda kimsenin bilmediği sır perdesi aralandı! Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak! Selçuk Geçer son noktayı koydu!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolarda kimsenin bilmediği sır perdesini aralayarak doların tam anlamıyla ne kadar olacağını açıkladı. İşte Selçuk Geçer son noktayı koydu!

Dolar bu kadar olacak! Selçuk Geçer öyle bir rakam verdi ki duyan dövizciye ışınlanacak!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, sözlerini gündeme taşımaya devam ediyor. Son dakika haberine göre güçlü dolar tahminleriyle tanınan Geçer, Aralık ayında doların ne olacağını söyledi.

Dolarda kıyamet işte şimdi koptu! Selçuk Geçer bu kez hem kötü haberi verdi hem de son dakika tahmini yaptı!

Yaptığı dolar tahminleriyle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer, 'Söylemedi demeyin' diyerek, dolar için kıyamet tarihini açıkladı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra korkutan açıklamayı da yaptı

Altın için son dakika tahmini geldi! Ne 1.250 ne 1.450! Tahminleri tek tek tutan Selçuk Geçer açıkladı! Acil bakın!

Yaptığı isabetli tahminlerle yatırımcıların en çok takip ettiği isimler arasında yer alan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, altını olanlar için önemli tahminler yaptı. Peki Selçuk Geçer gram altın ile ilgili neler söyledi? Gram altın yıl sonunda ne kadar olacak? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Selçuk Üniversitesi kampüsüne öğrenci yurdu inşa edilecek Haberi

Selçuk Üniversitesi kampüsüne öğrenci yurdu inşa edilecek

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, deneyim paylaşımı kapsamında İnşaat Mühendisliği Fakültesi 1. Sınıf öğrencileriyle bir araya geldi. Geleceğin mühendislerine tavsiyelerde bulunan Başkan Altay, mühendisliğin de belediye başkanlığı gibi çözüm ve üretim anlayışı ile çalıştığını ifade etti. Altay, konuşmasında Konya ve Selçuklu Medeniyeti, İnşaat Mühendisliği ve Başkanlığı süresince yapılan çalışmalarındaki katkıları gibi konularda öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.


"Şehrimizdeki insan kaynağı açısından önemli bir merkez olan Selçuk Üniversitesi bizim için çok kıymetli ve değerli" diyen Başkan Altay, “Çünkü birçok insan bulunduğu yaşadığı şehirlerden okumak için buraya geliyor ve burada çok kültürlülüğü hep birlikte yaşıyoruz. Şehri yönetenler olarak bizlerde burada mutlu olmanız ve rahat bir eğitim görmeniz için çalışıyoruz. Sizleri misafir etmekten ve Konya’da bulunmanızdan büyük bir mutluluk duyuyoruz. İnşallah Konya’dan hep...