18 / 05 / 2024

Selçuk ve Gültepe kültür merkezi

Selçuk ve Gültepe kültür merkezi

İzmir Büyükşehir Belediyesi; Bornova, Çiğli ve Altındağ’da hizmete aldığı kültür merkezlerin bir benzerini de Selçuk’ta yapacak...

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Adıgüzel tarafından kuruldu.

Selçuk Geçer dolar yatırımcılarını son kez uyardı: Dolar taklayı o gün atacak, tam bu kadar olacak! 

Merkez Bankaları faiz kararı sonrası tüm gözler dolar kuruna çevrilirken, dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcıları son kez uyararak ''Dolar taklayı o gün atacak'' dedi.

Yatırımın rengi değişti! Selçuk Geçer ev ve araba almak isteyenleri uyardı: Çok dikkatli olun!

Ekonomist Selçuk Geçer, ev ve araba almak isteyenlere seslenerek ''Yatırımın rengi değişti çok dikkatli olun'' uyarısında bulundu. 

Dolar yorumları ile tanınan Selçuk Geçer'den kafa karıştıran açıklama: Dikkat sırat köprüsü ya düştün ya geçtin...

Dolar ve OVP hakkında kritik değerlendirmeler gelmeye devam ediyor. Bu yorumlardan birisi de Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. Geçer, yaptığı açıklamayla görenlerin kafasını karıştırdı...

Doları 42 TL olarak görmek sürpriz olmayacak diyen Selçuk Geçer tarih verdi! Dolar borcu olanlar köşe bucak kaçtı!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ''Doları 42 TL olarak görmek sürpriz olmayacak'' diyerek tarihi açıkladı. Dolar borcu olanlar, dolarlarını bozduranlar köşe bucak kaçacak. İşte doların 42 TL olacağı o tarih... 

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den çarpıcı iddia: Doların yeni hedefi 35 TL!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yakın geleceği konusundaki çarpıcı tahminleriyle finans dünyasını sallıyor. Geçer'in uyarısına göre, doların dalgalanmaları artacak ve Ekim ayında büyük bir sıçrama yaşayarak 35 TL seviyelerine yükselecek. 

Selçuk Geçer 15 gün sonrasını işaret etti! Dolarda fırtına değil resmen tsumani geliyor

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar ile ilgili 15 gün sonrasını işaret ederek, doların geleceği rakamı açıkladı. Peki dolar ne kadar olacak?

Doların kahini Selçuk Geçer'den çarpıcı açıklama: Doları geleceği gün yüzüne çıktı! Aman sakın bunu yapmayın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in kahin gibi çıkardığı öngörüler, dolar yatırımcıları arasında büyük bir merak uyandırdı. Ekim, Kasım ve Aralık aylarının önemini vurgulayan Geçer, dolar sahiplerine "Dolarınızı sakın satmayın!" uyarısında bulunuyor.

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer'den Dolar Tahmini: 40 TL'ye Ulaşacak!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, son yazısında doların geleceğiyle ilgili çarpıcı bir tahminde bulundu. Geçer'e göre dolar, enflasyon ve diğer faktörlerin etkisiyle önemli bir yükseliş yaşayarak 40 TL'ye ulaşacak.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar borcu olanlara hazırlığınızı yapın uyarısı! Dolar için tarih ve rakam belli oldu!

Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den doları olanları sevindirecek haber geldi. Geçer dolar borcu olanlara ise uyarıda bulunarak, hazırlığınızı yapın diyerek tarih ve rakam verdi...

Dolar 30 TL'yi görecek mi? Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bomba tahmin!

Haziran ayından bu yana dolar kurunda yaşanan artış, vatandaşları meraklandırdığı ve ekonomiyi etkilediği için gündemde yer alıyor. Ekonomistler de hemen hemen benzer ön görüler yürütüyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 30 olacağı gün hakkında bazı detayları verdi. 

Hamdi Selçuk Tuğrul hangi bankalarda çalıştı? SPK’da hangi alanda görev aldı? Hamdi Selçuk Tuğrul evli mi?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Hamdi Selçuk Tuğrul, hangi kolejden ve hangi üniversiteden mezun oldu? Nerelerde çalıştı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Evli mi ve çocuğu var mı? İşte Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Selçuk Tuğrul ile ilgili merak edilen her şey...

Ekonomist Selçuk Geçer dolarda fırtına kopacak dedi! Rakam verdi! Yarın öbür gün...

Ekonomist Selçuk Geçer, ''yarın öbür gün'' Türkiye'de ciddi kur kırılmasının olacağını belirterek dolarda fırtınanın kopacağını söyledi ve rakam verdi.

Selçuk ve Gültepe kültür merkezi Haberi

Selçuk ve Gültepe kültür merkezi


İzmir Büyükşehir Belediyesi Selçuk ve Gültepe’ye yeni kültür merkezleri inşa edecek. Selçuk Kültür Merkezi’nin yapım ihalesi, 10 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleştirecek. Projesi tamamlanan Gültepe Kültür Merkezi’nin yapım ihalesine ise önümüzdeki günlerde çıkılacak.


Cumhuriyet Mahallesi’nde yapılacak olan merkez; bodrum, zemin ve 1. kat olmak üzere 3 katlı olarak inşa edilecek.  1535 metrekarelik bir alanda oluşturulacak kültür merkezinde 100 kişilik konferans salonu, toplantı salonu, yemek salonu, eğitim salonu, yönetim odaları ve otopark bulunacak. Selçuklu vatandaşları kültür- sanat aktiviteleri buluşturacak Selçuk Kültür Merkezi, bölgenin kültür-sanat aktiviteleri için önemli bir buluşma noktası olacak.  


Gültepe’nin projeleri tamam 

Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gültepe ve Aliağa’ya da birer kültür merkezi yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Gültepe’de 2572 Sokak ile 2579 Sokak kesişiminde bulunan Büyükşehir Belediyesi’ne ait 630 metrekarelik bir...