29 / 04 / 2024

Selçuk Yıldız arsa alırken dikkat edilecek noktalar

Selçuk Yıldız arsa alırken dikkat edilecek noktalar

Turyap Emlak Yalova Çarşı sorumlusu Selçuk Yıldız, Vatandaşların arazi satın alırken öncelikli olarak mutlaka ilgili belediyelerden imar durumunu öğrenerek hareket etmeleri gerektiğinin altını çizdi..

Gayrimenkulün yıldızı arsa oldu! Aramalar yüzde 251 arttı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanındaki hareketler doğrultusunda merakla beklenen 2023 yılı gayrimenkul raporunu yayınladı. Söz konusu rapora göre gayrimenkulün yıldızı arsa oldu.

2023'ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

Son dönemlerde arsa yatırımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral arsa yatırımlarının 2023 yılının yıldızı olduğunu söyledi.

Kastamonu'daki hasarlı Yıldız Apartmanı yıkılıyor!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketi nedeniyle büyük hasar gören Yıldız Apartmanı için yıkım kararı alındı. Yapı belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Yıldız Tilbe Kuşadası'ndan arsa aldı!

Kuşadası'nda bulunan çiftlik evini satmak zorunda kalan Yıldız Tilbe, çok geçmeden aynı bölgeden yeni bir arsa satın aldı. Sevilen şarkıcı Tilbe, 50 zeytin ağacının bulunduğu arazide bu sefer zeytin yetiştirecek.

Özlem Yıldız Kütahya Sanayi Bölgesi'nden arsa aldı!

Güzel sunucu Özlem Yıldız, oğlu Demir'in geleceği için yatırım danışmanı Mert Başaran ile Kütahya'da kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi çevresinde arsa aldı.

Özlem Yıldız oğluna arsa aldı!

Sunucu Özlem Yıldız, oğlunun geleceğini güvence altına almak için toprağa yatırım yaparak İstanbul dışında arsa satın aldı.

Beşiktaş’ın eski yıldızı Dusco Tosic eşine 19 milyon liralık ev aldı!

Beşiktaş’ın eski yıldız ismi Dusco Tosic eşi Jelena Karleusa ile arasındaki buzları eritmek için kesenin ağzını açtı. Sırp futbolcu, eşine barışma hediyesi olarak Sırbistan’da 2 buçuk milyon euro’luk bir villa satın aldı.

Ankara Yıldız Park görücüye çıktı!

Yıldız Park İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ankara Yıldız Park projesi 181 daireden meydana geliyor. 3 blok şeklinde yükselen Yıldız Park Evleri 9 bin 86 metrekare arsa alanına sahip.

Yooistanbul'un reklam yüzü Selçuk Yöntem oldu!

Ortaköy-Ulus-Zincirlikuyu aksında hayata geçirilen ve lüks yaşam tarifinin anlatıldığı yooistanbul’un reklam filminin yüzü ünlü oyuncu Selçuk Yöntem oldu…

Merkez Bankası'ndan İstanbul Finans Merkezi'ne Selçuklu yıldızı!

Merkez Bankası’nın İstanbul Finans Merkezi’ndeki binası Mimar Sinan’ın eserlerinden ilham alınarak tasarlandı. Finans Merkezi’nin ‘merkezi’ ve haritadaki yeri Merkez Bankası’nın 54 katlı kulesi olacak. Bina sekiz köşeli Selçuklu yıldızı ile bitirilecek.

Yıldız Kule Residence teslim tarihi ne zaman?

Fam İnşaat tarafından Konya Selçuklu'da yükselen Yıldız Kule Residence projesi 15 ve 16 katlı iki blok halinde yükseliyor.Yaprak şeklindeki farklı blok yapısıyla dikkat çeken projede her katta 6 daire bulunuyor.

Beşyıldız Novella güncel fiyat listesi!

Teslimlerin 1 yıl sonra gerçekleşmesi planlanan Beşyıldız Novella Evleri 109 adet daireden oluşuyor. Proje 8 bin 170 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. İşte Beşyıldız Novella güncel fiyat listesi...

Beşyıldız Novella Kurtköy!

8 bin 170 metrekare arsa alanı üzerinde 4 blok halinde yükselen Beşyıldız Novella Kurtköy projesinde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Selçuk Yıldız arsa alırken dikkat edilecek noktalar Haberi

Selçuk Yıldız arsa alırken dikkat edilecek noktalar

Vatandaşların arazi satın alırken öncelikli olarak mutlaka ilgili belediyelerden imar durumunu öğrenerek hareket etmeleri gerektiğini belirten Turyap Emlak Çarşı sorumlusu Selçuk Yıldız, "Vatandaş arazi arsa almaya karar verdiğinde emlakçı ne derse desin, öncelikli olarak bunun bir ön araştırmasını yapması gerekiyor. Emlakçı bunu görememiş olabilir. Mutlaka söz konusu arazinin bulunduğu belediyeye gidip, orada imar işleri Müdürlüğü'ne başvurup, burada gayrimenkulün imar durumunu mutlaka sorsunlar" uyarısında bulundu. 


Arazinin fiyatlandırılmasında imar durumunun en önemli kriter olduğunu belirten Yıldız, "Çünkü burada siz bir yeri alırken, nasıl fiyatlandırıyorsunuz, bununla ilgili ipuçları da işte bu imar planında yer alıyor.Siz bir yeri satarken bunun fiyatını neye göre belirliyorsunuz, işte imar planına göre belirleniyor. Bu da demek oluyor ki, burası kaç kat imarlı, 'ticari imarlı mı, konut imarlı mı,...