29 / 04 / 2024

Selçuk Yıldız kimdir

Selçuk Yıldız kimdir

Turyap Emlak Yalova Çarşı sorumlusu Selçuk Yıldız, Vatandaşların arazi satın alırken öncelikli olarak mutlaka ilgili belediyelerden imar durumunu öğrenerek hareket etmeleri gerektiğinin altını çizdi..

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapıyor?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız'ın eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız'ın kim olduğu ve Tolunay Yıldız'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Kastamonu'daki hasarlı Yıldız Apartmanı yıkılıyor!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketi nedeniyle büyük hasar gören Yıldız Apartmanı için yıkım kararı alındı. Yapı belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Yusuf Mutlu Yıldız kimdir?

Seranova Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Mutlu Yıldız kimdir? Yusuf Mutlu Yıldız daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yusuf Mutlu Yıldız'ın biyografisi...

Beşiktaş’ın eski yıldızı Dusco Tosic eşine 19 milyon liralık ev aldı!

Beşiktaş’ın eski yıldız ismi Dusco Tosic eşi Jelena Karleusa ile arasındaki buzları eritmek için kesenin ağzını açtı. Sırp futbolcu, eşine barışma hediyesi olarak Sırbistan’da 2 buçuk milyon euro’luk bir villa satın aldı.

Haydar Ali Yıldız kimdir?

Haydar Ali Yıldız'ın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Beyoğlu İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Haydar Ali Yıldız kimdir?Haydar Ali Yıldız, hangi alanda hizmet veriyor?

Yooistanbul'un reklam yüzü Selçuk Yöntem oldu!

Ortaköy-Ulus-Zincirlikuyu aksında hayata geçirilen ve lüks yaşam tarifinin anlatıldığı yooistanbul’un reklam filminin yüzü ünlü oyuncu Selçuk Yöntem oldu…

Merkez Bankası'ndan İstanbul Finans Merkezi'ne Selçuklu yıldızı!

Merkez Bankası’nın İstanbul Finans Merkezi’ndeki binası Mimar Sinan’ın eserlerinden ilham alınarak tasarlandı. Finans Merkezi’nin ‘merkezi’ ve haritadaki yeri Merkez Bankası’nın 54 katlı kulesi olacak. Bina sekiz köşeli Selçuklu yıldızı ile bitirilecek.

Haydar Yıldız kimdir?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi Haydar Yıldız kimdir? Haydar Yıldız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haydar Yıldız, ne zamandan beri TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi?

Yıldız Kule Residence teslim tarihi ne zaman?

Fam İnşaat tarafından Konya Selçuklu'da yükselen Yıldız Kule Residence projesi 15 ve 16 katlı iki blok halinde yükseliyor.Yaprak şeklindeki farklı blok yapısıyla dikkat çeken projede her katta 6 daire bulunuyor.

Selçuk Yıldız kimdir Haberi

Selçuk Yıldız kimdir

Vatandaşların arazi satın alırken öncelikli olarak mutlaka ilgili belediyelerden imar durumunu öğrenerek hareket etmeleri gerektiğini belirten Turyap Emlak Çarşı sorumlusu Selçuk Yıldız, "Vatandaş arazi arsa almaya karar verdiğinde emlakçı ne derse desin, öncelikli olarak bunun bir ön araştırmasını yapması gerekiyor. Emlakçı bunu görememiş olabilir. Mutlaka söz konusu arazinin bulunduğu belediyeye gidip, orada imar işleri Müdürlüğü'ne başvurup, burada gayrimenkulün imar durumunu mutlaka sorsunlar" uyarısında bulundu. 


Arazinin fiyatlandırılmasında imar durumunun en önemli kriter olduğunu belirten Yıldız, "Çünkü burada siz bir yeri alırken, nasıl fiyatlandırıyorsunuz, bununla ilgili ipuçları da işte bu imar planında yer alıyor.Siz bir yeri satarken bunun fiyatını neye göre belirliyorsunuz, işte imar planına göre belirleniyor. Bu da demek oluyor ki, burası kaç kat imarlı, 'ticari imarlı mı, konut imarlı mı,...