25 / 07 / 2024

selçuklu belediyesi yatırım

selçuklu belediyesi yatırım

Selçuklu Belediyesi, 2017 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda son terör saldırısını kınayan Başkan Altay, “İnşallah 2017 yılı ülkemiz için mutluluğun, huzurun ve barışın konuşulduğu ve yaşandığı bir yıl olur” dedi.

Selçuk Geçer'den bir ilk! Yatırımcılara dolar dışında başka yatırım önerdi! 'Al kenara koy' dedi

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara  'al kenara koy' diyerek dolar dışında başka bir yatırım aracını açıkladı.

Selçuk Geçer 'kesinlikle alın' dedi! O yatırım aracını işaret etti! Elinde parası olan durmasın...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer elinde parası olanları uyararak, 'kesinlikle alın'' diyerek o yatırım aracını işaret etti. İşte detaylar...

Yatırımın rengi değişti! Selçuk Geçer ev ve araba almak isteyenleri uyardı: Çok dikkatli olun!

Ekonomist Selçuk Geçer, ev ve araba almak isteyenlere seslenerek ''Yatırımın rengi değişti çok dikkatli olun'' uyarısında bulundu. 

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Selçuk Geçer’den uyarı üstüne uyarı! Buna yatırım yapmayanlar çok üzülecek!

Dolar yatırımı yapmak isteyenler ne zaman dolar almaları gerektiğini araştırıyor. İşte tam da bu zamanda ünlü ekonomist Selçuk Geçer uyarıda bulundu. İşte detaylar!

Dolara yatırım yapanlar dikkat etsin! Selçuk geçer uyardı! Hemen bakıp, pozisyon alın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolara yatırım yapanları uyardı! Selçuk Geçer'den beklenmeyen bu açıklama şok etkisi yarattı. İşte ayrıntılar...

Yenimahalle Belediyesi'nden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım!

Yenimahalle Belediyesi ilçenin en hızlı gelişen mahallelerinden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım kazandıracak...

Aksaray Belediyesi'nden 4 bölgeye 43 milyonluk yatırım!

Aksaray Belediyesi, 4 bölgeye 43 milyonluk  yatırım gerçekleştirdi. 700 günde tamamlanan yatırımlar halkın hizmetine sunuldu. 

Amasya Sulova Belediyesi'nden 18.3 milyon TL'lik 6 yatırım!

Amasya Sulova Belediyesi tarafından hayata geçirilen 6 dev yatırım hizmete açıldı. 18.3 milyon TL'ye inşa edilen projeler 61. yıldönümde halkın hizmetine sunuldu.

İzmir Büyükşehir yatırım harcamalarını 27 kat artırdı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yatırım harcamalarını son 14 yılda tam 27 kat artırdı ve 15 milyar liranın üzerine çıktı. 

Erzincan Belediyesi yatırım sezonunu açtı!

Erzincan Belediyesi 2017 yılı içerisinde 150 Milyon TL’lik yatırım yapacak, belediye bu kapsamda hayata geçireceği yatırımlara da start verdi.

Adana Belediyesi'nden sitelere yol yatırımı!

Adana Büyükşehir Belediyesi,Mobilyacılar Sitesi, Metal Sanayi Sitesi ve Nakliyeciler Sitesi ile halk komplekslerine yol yatırımı gerçekleştirdi.

İzmir Gültepe'ye 26 milyon TL'lik yatırım geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi düşük kotta olduğu için yoğun yağışlarda sel tehdidi yaşayan Gültepe bölgesine tarihi bir yatırım gerçekleştiriyor.

selçuklu belediyesi yatırım Haberi

selçuklu belediyesi yatırım


Selçuklu Belediyesi 2017 yılının ilk meclis toplantısını, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda Ocak ayının gündem maddeleri görüşülüp karara bağlanırken denetim komisyonu üyelikleri için seçim yapıldı.                


Yılın ilk toplantısında meclis üyelerine hitap eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2016 yılının belediye hizmetleri açısından başarılı bir yıl olduğunu söyledi. Başkan Altay,“ 2017 yılı da inşallah hizmetlerimizin artarak devam ettiği bir yıl olacak” dedi.




Selçuklu...