18 / 05 / 2024

Selçukluda otizm merkezi inşaatı

Selçukluda otizm merkezi inşaatı

Selçuklu Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak olan Otizm ve Down Sendromu Yaşam Merkezi 'nin yüzde 95 'i tamamlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, afetlere karşı 'Felaket Kurtarma Merkezi' kuruyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehire ait olan verileri, afet durumlarına karşı koruma altına almak ve bir sorun karşısında anında müdahale etmek için Felaket Kurtarma Merkezi projesini hayata geçirdiğini açıkladı. Olası büyük deprem, sel ve yangın gibi büyük afet gibi durumlarda kurum faaliyete ge

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Zehra Zümrüt Selçuk: Kentsel dönüşümde hiçbir vatandaşımız yerinden edilmedi!

TBMM Genel Kurulu 2019 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi görüşmelerinde konuşan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, İstanbul'daki kentsel dönüşüm hakkında çıkan eleştirileri yanıtladı. 

TOKİ'den İzmir Selçuk'a 620 yeni konut müjdesi!

İzmir İli, Selçuk İlçesi, Zafer Mahallesi 2.Etap 620 Adet Konut, 5 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Anaokulu, 1 Adet Mescit İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den İzmir Selçuk'a 555 yeni konut müjdesi!

İzmir İli, Selçuk İlçesi, Zafer Mahallesi 1.Etap 555 Adet Konut, 5 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet İlkokul, 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Murat Kurum: Konya'yı mimarisiyle örnek bir şehir haline getireceğiz!

Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen "Medya Buluşması" programında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Konya'yı mimarisiyle örnek bir şehir haline getireceğiz" dedi.

Selami Selçuk'a kaçak arazi soruşturması: Ufak bir dikkatsizlik!

İçişleri Bakanlığı, Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘orman arazisine kaçak kongre merkezi' inşa ettiği için soruşturma açtı. Selçuk yaptığı savunmada "Ufak bir dikkatsizlik" dedi.

2023'e kadar 81 ilde 81 milyon metrekarelik alana millet bahçesi yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'da Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen "Şehirlerin Kimliği, Kimliğin Geleceğe Taşınması ve Kültürel Etkileri" konulu panelde iş adamlarının ortaya koyacağı fikir ve projelerin şehirleri büyüteceğini vurguladı...

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura sonuçları!

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura çekilişi Karatay Spor ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştiriliyor. İşte TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura sonuçları...

TOKİ Selçuklu 1057 konut ihalesi 18 Nisan'da!

Konya İli Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 1057 Adet Konut, 1'er Adet Ticaret Merkezi Ve Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 18 Nisan'da yapılacak.

3 ayda 40 engelsiz gündüzlü yaşam merkezi açtık!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada son 3 ayda engelliler için 40 gündüzlü yaşam merkezi açtıklarını söyledi.

TOKİ Konya Selçuklu 1057 konut ihalesi 18 Nisan'da!

Konya İli Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 1057 Adet Konut, 1'er Adet Ticaret Merkezi Ve Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 18 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Selçukbey'e modern hizmet binası geliyor!

Yıldırım Belediyesi tarafından Selçukbey Mahallesi’nde başlatılan hizmet binasının inşasında sona gelindi. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Muhtarlık ve sağlık merkezi olarak hizmet verecek binamız sayesinde vatandaşlarımız rahat edecek” dedi.

Selçukluda otizm merkezi inşaatı Haberi

Selçukluda otizm merkezi inşaatı

SELÇUKLU Belediyesi tarafından Konya'ya kazandırılacak olan ve tamamlandığında otizm ve down sendromlu hasta ve ailelerinin yaşamını kolaylaştıracak yaşam merkezinin inşaatı hızla yükseliyor. Alanında Türkiye'nin en kapsamlı tesisi olacak merkez, mimari özellikleriyle de dikkat çekiyor. Türkiye'de ilk kez kullanılacak özel imalat dış cephe kaplama işlemlerinin sürdüğü tesiste altyapı çalışmaları da aralıksız devam ediyor. Elektrik, kanalizasyon ve doğalgaz hatlarının çekildiği merkezde spor alanları ve çevre düzenleme işleri tamamlanıyor. Bina içi kapı, pencere ve boya işlemlerinin sürdüğü merkezde mobilya imalatları tamamlandı ve montaj aşamasına geldi. Ayrıca zemin için düşünülen antibakteriyel zemin kaplama malzemeleri de montaja hazır. 



ENGELLİ AİLELERİ VE ÇOCUKLARI BİRARAYA GELECEK 

21 bin metrekare alan üzerinde yapımı devam eden Otizm ve Down Sendromu Yaşam Merkezi'nde at ahırı, tarım alanı, kümes hayvanları alanı gibi...