27 / 04 / 2024

selçuktaki sera mezarlık mı oluyor

selçuktaki sera mezarlık mı oluyor

İzmir'in Selçuk ilçesinde Selçuk Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi tarafından kullanılan seranın yerine mezarlık yapılacak

Hükümetin kentsel dönüşüm planı hazır! Depreme karşı dirençli şehirler için düğmeye basıldı!

Depreme karşı dirençli şehirler için düğmeye basıldı. Dirençli Şehirler ismi verilen yeni strateji kapsamında depremin dışında küresel iklim değişikliğiyle giderek artan su stresi, sel, tarımsal kuraklık gibi afet ve etkilere karşı da kırılganlık azaltılmış olacak.

Tures İnşaat Taahhüt Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Tures İnşaat Taahhüt Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Bayrampaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Sera Balık ve Yunus Emre Balık ortaklığında kuruldu.

Selçuk Geçer 'küçük kıyamet' için tarih verdi! Dolarda dudak uçuklatan tahmin

Merkez Bankası'nın faiz indirme kararının ardından doların ateşi harlanarak 18 TL'yi geçti. Piyasa uzmanı ve ekonomist Selçuk Geçer ise iç ve dış gelişmeleri ele alarak yaptığı değerlendirmede doların ne kadar olacağına ilişkin yeni tahminlerde bulundu.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer’den bomba tahmin! Dolar 22 TL olacak! Sakın satmayın

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın açıkladığı verilere değinen tahminleri ile ünlü ekonomist Selçuk Geçer, kötü haberi duyurdu. Geçer, doların göreceği rakamı açıkladı. İşte detaylar…

Sinop Ayancık'ta geçici dükkanların inşaatı tamamlandı!

Sinop'un Ayancık ilçesinde meydana gelen sel felaketi nedeniyle yıkılan Ayancık Sitesi'nde inşa edilen geçici dükkanlar hak sahiplerine teslim edilmeye başladı. 

Sinop'ta 40 adet afet evi yıkıldı!

Sinop'ta 35 sene önce heyelan sonrasında vatandaşların yaşaması için inşa edilen 40 adet afet evi yaşanan sel felaketinden sonra yıkıldı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlık'ta cami inşa ediyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Asri Mezarlık girişinde 5 bin metrekare alan üzerinde cami inşa ediyor. 

Silivri'de yeni mezarlıklar için kamulaştırma yapılmalı!

İBB Ekim ayı meclisinde konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de yaşanan mezarlık sorununu gündeme getirdi.

Avcılar'da apartman sakinleri tedirgin: Mezarlık binamıza yaklaşıyor!

Avcılar'da 5 yıl önce yapılan 3 katlı binada oturanlar, hemen yanlarında bulunan Ambarlı Mezarlığı ile aralarındaki duvarın her geçen gün evlerine doğru kaydığını iddia ederek, yetkililere çağrı yaptı.

Selçuk Kurt İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Selçuk Kurt İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 140 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Güzel tarafından açıldı. 

Türk Kızılayı'ndan evleri yıkılanlar için 100 kalıcı konut projesi!

Türk Kızılay, Sudan'ın başkenti Hartum'un farklı mahallelerinde yüzlerce aileye yardım elini uzatmaya devam ediyor. Sudan'da yaşanan sel felaketinde evleri yıkılanlar için başlatılan 100 kalıcı konut projesinde çalışmaları devam ediyor.

Melikgazi'de Kayapulu Mezarlığı'nın tescili imar planlarına işlendi!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayapulu Mezarlığı'nın tescilli mezarlık alanlarının ve koruma sınırının belirlenerek plana işlendiğini belirtti…

Turan Hançerli: Avcılar'daki binalar yenilenmezse, buralar mezarlık olur!

Depremle ilgili konuşan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, "5 aydır binaların yenilenmesi için hazırladığımız planı komisyonda bekletiyorlar. Bu binalar yenilenmezse buralar mezarlık olur" şeklinde konuştu.

selçuktaki sera mezarlık mı oluyor Haberi

selçuktaki sera mezarlık mı oluyor


Selçuk Belediyesi'ne ait 3 bin metrekare sera alanı boşaltılarak, Zeytinköy yolunda yer alan arıtma tesisi yanına taşınıyor. Boşalan sera alanı ise mezarlık alanı olarak kullanılacak. Böylece mevcut mezarlık yanındaki 3750 metrekarelik alan da mezarlığa dahil edilecek. Park, bahçe, refüj ve yol kenarlarında kullanılan mevsimlik bitki ve çiçek çeşitlerinin yanı sıra ağaç da yetiştirilen Selçuk Belediyesi'ne ait seranın günün koşullarına uygun dizayn edilerek modern bir görünüme kavuşturulması hedefleniyor. 


Zeytinköy Mahallesi güzergahındaki arıtma tesisi yanında bulunan 3 dönümlük alana taşınan yeni serada ofis ve depolama alanı için konteynır da bulunacak. Eski yerinde kısıtlı imkanlarla yapılan bitki çoğaltma çalışmasının yeni yerinde daha rahat ve daha düzenli yapılacağına dikkat çeken Selçuk Belediyesi Fen İşleri yetkilileri, söz konusu sera alnındaki düzenleme çalışmalarının devam ettiğini, çok...