03 / 05 / 2024

Selena Gomez teksas

Selena Gomez teksas

Dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez'in Teksas’ta 3.5 milyon dolara satışa çıkardığı evine alıcı çıkmadı. Gomez, evinin fiyatını 3 milyon dolara kadar indirdi.

Teksas’ta 4 oda 2.5 banyo bir ev ile Şişli’de 2+1 dairenin aynı fiyata olması sosyal medyada gündem oldu!

Türkiye genelinde konut fiyatları hız kesmeden artarken, İnşaat Mühendisi mühendisyen Teksas’ta 4 oda 2.5 banyo bir ev ile Şişli’de 2+1 dairenin aynı fiyata olmasına dikkat çekti.

ABD'de 2024 yılında 4,71 milyon ikinci el konut satılması bekleniyor!

ABD'de Ulusal Emlakçılar Birliği yaptığı açıklamada 2024 yılında toplam olarak4,71 milyon ikinci el konut satışı beklediğini ve Austin, Teksas'ın en çok bastırılmış konut talebine sahip en iyi emlak piyasası olduğunu belirtti.

ABD'de, depremi tahmin edebilen yapay zeka geliştirildi

ABD'de Teksas Üniversitesi'nde yapılan yeni bir çalışma kapsamında yapay zeka destekli deprem tahmin aracının yüzde 70 doğrulukla çalıştığı belirtildi. İşte haberin merak edilen ayrıntıları...

Brent petrolün varil fiyatı 76,08 dolardan işlem görüyor!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 76,08 dolardan işlem görüyor. Ayrıca  aynı dakikalarda Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili 71,38 dolardan alıcı buldu.

Selena Gomez evini tam 2,3 milyon dolara sattı! 

Ünlü pop yıldızı Selena Gomez, Studio City, California'daki evini 2,3 milyon dolara sattı. 296 metrekarelik alana sahip olan ev, üç yatak odası, iki buçuk banyo ve birinci sınıf güvenlik sistemiyle donatılmış.

Google'a 8 milyon dolarlık dava!

Google , Teksas Başsavcısı Ken Paxton tarafından teknoloji devini Pixel 4 telefonunu tanıtmak için yanlış reklam taktikleri kullanmakla suçlayarak açtığı davayı sonuçlandırmak için 8 milyon dolar ağır bir meblağ ödemeyi kabul etti.

Benzin ve motorin için şok indirim gelişmesi! Herkes bidonu eline aldı bekliyor

Batı Teksas tipi ham petrol fiyatlarında sert bir düşüş yaşandı. Petrol, hisse senetlerinin düşmesi nedeniyle 11 Mayıs'tan bu yana ilk kez 100 TL'nin altını görürken, benzin ve motorin için de indirim beklentisi başladı.

Brent petrol varil fiyatı bugün ne kadar? Brent petrol kaç dolar? 5 Temmuz 2022 brent petrol fiyatı...

Bugün petrolün varil fiyatı cuma günkü kapanışın yüzde 1,6 üzerinde seyrediyor.  ABD'de dünkü tatil sonrası Batı Teksas tipi ham petrolün varil fiyatı 110 doları aştı.Peki brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu? Brent petrol kaç dolar? 5 Temmuz 2022 brent petrol fiyatları...

Elite Miiddle East Proje Yönetimi Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Elite Miiddle East Proje Yönetimi Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de Angel Luıs Martınez Gomez ve F.Antonıo Ubeda Garcıa ortaklığında kuruldu.

Arkadya Global Gayrimenkul Brokerliği Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Arkadya Global Gayrimenkul Brokerliği Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Selena Yıldırım tarafından kuruldu.

Teksas'taki Darth Vader Evi 4.3 milyon dolara satışa çıkarıldı!

Ünlü Star Wars filmlerindeki Darth Vader Evi 4,3 milyon dolara satışa çıkarıldı. Amerika Teksas'ta konumlanan konutta 4 yatak odası ve 5 banyo yer alıyor.

Teksaslı ev sahipleri Elon Musk'tan şikayetçi!

Uzay firması SpaceX kompleksinin bulunduğu Teksas'ta yerel halkın, şirketin CEO'su Elon Musk hakkında şikayetleri bulunuyor. Boca Chica köyünün sakinleri, Musk'ın Starship roketlerini denemek için kullandığı bölgede "her şeyin sahibiymiş gibi davrandığını" belirtiyor.

ABD Sağlık Bakanlığı, göçmen çocuklar için Pentagon'dan arazi talep etti! 

ABD Sağlık ve İnsani Hizmetler Bakanlığı, ülkeye Meksika sınırından kaçak olarak gelen göçmen çocukları yerleştirmek için, Savunma Bakanlığından (Pentagon), Teksas'ta iki askeri üste yer tahsis talebinde bulundu. 

Selena Gomez teksas Haberi

Selena Gomez teksas

ABD'li şarkıcı Selena Gomez, Teksas’ta satışa çıkardığı evine alıcı bulamadı. 3.5 milyon dolara satışa çıkan evin bedeli 3 milyon dolara indi.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, Gomez, taş avlulu, yeşilliklerle çevrili evi satılmayınca bu kez de 2.7 milyon dolara alıcı bulmaya çalışıyor.  Eğer bu rakama da satamazsa, Gomez'in daha da indirim yapacağı iddia ediliyor.