28 / 04 / 2024

self istanbul sitesi esenyurt fiyatları

self istanbul sitesi esenyurt fiyatları

Self İstanbul Konutları satış fiyatları 307 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunulan projede toplam 609 daire ve 60 adet iş yeri bulunuyor...

İstanbul'da konut sitesi aidatları 2 yılda yüzde 300 arttı! Beşiktaş, Şişli, Üsküdar... İlçe ilçe aidatlar açıklandı!

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler vatandaşların tepkilerine neden olurken, son 2 senedeki zamlar yüzde 300'e yaklaştı. Peki hangi ilçede konut sitesi aidatları ne kadar?

Self İstanbul projesiyle 609 konut geliyor! Son etap teslimleri baharda! 

Self İstanbul'un son etabında teslimler 2024'ün bahar aylarında yapılacak. Peki projede hangi konut tipleri var? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Konut sitesi aidatları İstanbul'da 36 bin TL'ye dayandı! 3 Bakanlık düğmeye bastı: Aidatlara tavan geliyor!

Konut sitesi aidatlarına gelen zamlar sık sık gündem oluyor. İstanbul'da butik sitelerde aidatlar 36 bin TL'ye dayandı. İşte fahiş aidatlar için alınacak önlemler...

İstanbul'da en ucuz konut sitesi aidatı 575 TL oldu! İşte ilçe ilçe 100 metrekarelik daire için ödenen aidatlar...

EVA Gayrimenkul Değerleme Değerleme tarafından yapılan araştırmaya göre İstanbul’da aidatlar son bir sene içinde yüzde 40 ile yüzde 154 arasında yükseldi. İstanbul'da en ucuz konut sitesi aidatı 575 TL oldu! İşte ilçe ilçe 100 metrekarelik daire için ödenen aidatlar...

İstanbul'daki 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım başladı!

İstanbul Küçükçekmece'de mülk sahipleri arasındaki anlaşmazlık sebebiyle bir türlü yıkılamayan, 13 blok ve 240 daireden meydana gelen 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım çalışmaları başladı. 

İstanbul Etiler'deki Alkent Sitesi'nde yönetim kaosu!

İstanbul’un bir zamanlar en ayrıcalıklı sitelerinden biri olan Etiler'deki Alkent Sitesi'nin gündeminde yönetim seçimleri bulunuyor.

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki akaryakıt istasyonu 39.5 milyon TL'ye satışta!

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. “İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi”ndeki akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa 39 milyon 500 bin TL'ye satışa sunuldu...

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki akaryakıt istasyonu satışa sunuldu! 

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. “İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi”ndeki 2 bin 930 metrekare büyüklüğündeki Akaryakıt İstasyon Alanı imarlı arsasını satışa çıkardı. 

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki son ticari üniteler satışta!

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. İstanbul Başakşehir’de Gıda Toptancıları Sitesi’nde bulunan iş yerlerini satışa çıkardı. 

Kanal İstanbul'un internet sitesi açıldı!

Kanal İstanbul'un internet sitesi açıldı. www.kanalistanbul.gov.tr'de Kanal İstanbul’a ilişkin proje detayları ve merak edilen sorularının cevapları yayınlanıyor. 

EPP İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi'ndeki 101 iş yerini satıyor!

Emlak Konut GYO'nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi'nde bulunan 101 iş yerini satıyor.

İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi'ndeki 123 iş yeri satışa çıkıyor!

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi'nde yer alan 123 iş yerini satışa çıkarıyor. 

Self İstanbul Karden'de kira öder gibi ev sahibi olun!

203 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Self istanbul projesinde daire teslimleri Eylül 2019 tarihinde yapılacak...

self istanbul sitesi esenyurt fiyatları Haberi

self istanbul sitesi esenyurt fiyatları

Self İstanbul Konutları, 132 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Karden İnşaat imzası taşıyan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut tipleri bulunuyor. 


Beylikdüzü-Bahçeşehir TEM bağlantı yolu üzerinde yükselen Self İstanbul projesi, 15, 19, 24 ve 30 katlı dört bloktan oluşuyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılıyor. 


609 konut ve 60 iş yerinden meydana gelen Self İstanbul’da yürüyüş yolları, sauna, fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları gibi imkanlara da yer veriliyor. 


Self İstanbul Esenyurt projesinde yüzde 25 peşinattan sonra sıfır faizle 36 ay, yüzde 30 peşinattan sonra sıfır faizle 30 ay, yüzde 35 peşinattan sonra sıfır faizle 24 ay taksitli ödeme seçenekleri sunuluyor.


Self İstanbul Sitesi Esenyurt fiyatları!

66,91-89,61 metrekare 1+1’ler 307 bin 100 TL ile 462 bin 300 TL,

71,62-93,28 metrekare 1+1’ler 307 bin...