19 / 05 / 2024

Selim Elmalı

Selim Elmalı

Tes Enerji Sistemleri Elektrik Elektronik Mimarlık Mühendislik İnşaat Bilişim ve Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ercan Öncül, Selim Elmalı, Turgay Zümrüt, Feridun Sezgin tarafından kuruldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde son 9 metre!

Cumhuriyet tarihinin en önemli altyapı projeleri arasında gösterilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar aralıksız sürüyor. İstanbul'un iki yakasını üçüncü defa birleştirecek köprüde karşılıklı son tabliyeler dün büyük bir titizlikle yerleştirildi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde son 55 metre!

Cumhuriyet tarihinin en önemli altyapı projelerinden Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Kıtaların birleşmesine 55 metre kaldı. Son 3 tabliyenin üretimiyle bağlantı yolları, tünel ve kavşak çıkışları için çalışmalar sürüyor.

Selim Harbiyeli kimdir?

İMO olan İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi'nin 12 olağan genel kurulu yapıldı. Selim Harbiyeli yeniden başkanlığa seçildi. Peki, Selim Harbiyeli kimdir? İşte Selim Harbiyeli..

İMO Hatay Şubesi Başkanı Selim Harbiyeli oldu!

İMO olan İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi'nin 12 olağan genel kurulu yapıldı. Selim Harbiyeli yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Kongreye Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Oda Başkanları ile İMO üyeleri katıldı.

Elmalı Devlet Hastanesi açıldı!

Antalya Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı 52 Yataklı yeni Elmalı Devlet Hastanesi’nin açılış töreni gerçekleştirildi, açılış törenine Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da katıldı

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolları ihaleleri ertelendi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı yollarından Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimleri için mart ayında yapılması planlanan ihaleler beşinci kez ertelendi. Söz konusu ihalelerin, 4 Mayıs'ta yapılacağı belirtildi.

Selim Atasoy: Kayseri´de konut piyasası durgun!

Emlakçılar Odası Başkanı Selim Atasoy Kayseri´deki konut fiyatlarını değerlendirdi. Atasoy, Kayseri´de konut piyasası durgun olduğunu belirtti ve ''2016 yılı da emlakçılar için çok iyi olmadı'' dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü Ağustos'ta açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, TGRT Haber ekranlarında yayınlanan “Neler Oluyor” programına konuk oldu. Yıldırım, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün Ağustos ayında yollarıyla beraber açılacağını müjdeledi.

Yavuz Selim Madenli: Mersin'de dönüşüm kaçınılmaz!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, her geçen gün hem nüfus hem de potansiyel olarak büyümekte olan Mersin'de artık kentsel dönüşümün kaçınılmaz olduğunu söyledi.

İnşaat mühendisleri Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde!

İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği, 1408 metre uzunluğu ile dünyanın raylı sisteme sahip en uzun asma köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne teknik gezi düzenledi.

Cahit Altunay, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü inceledi!

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, belediye teknik ekibiyle birlikte yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu şantiyesini ziyaret etti.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü Mayıs'ta açılacak!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün büyük oranda tamamlandığını belirterek, “Köprümüz 2016’nın ilk yarısında tahmini nisan, mayıs ayında hizmet vermeye başlayacaktır” dedi.

Mamak Yavuz Sultan Selim Cami açıldı!

İnşaatına geçtiğimiz yıl Mamak Belediyesi, Mamak Müftülüğü ve hayırsever vatandaşlar tarafından başlanan Yavuz Sultan Selim Cami dualarla açıldı. Yavuz Sultan Selim Cami’nin açılışı gerçekleştirildi ve açılışa katılan vatandaşlara yemek ikram edildi.

Selim Elmalı Haberi

Selim Elmalı

Tes Enerji Sistemleri Elektrik Elektronik Mimarlık Mühendislik İnşaat Bilişim ve Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ercan Öncül, Selim Elmalı, Turgay Zümrüt, Feridun Sezgin tarafından 750 bin TL'lik sermaye ile 21 Temmuz'da kuruldu. 


Tes Enerji Sistemleri Elektrik Elektronik Mimarlık Mühendislik İnşaat Bilişim ve Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU Madde 3-Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: A) ENERJİ ALANINDA Elektrik enerjisi üretim tesisi kurulması, işletmeye alınması, kiralanması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışı ile iştigal eder. Şirket bu amacını gerçekleştirmek üzere elektrik piyasası mevzuatına uygun olarak aşağıdaki konularda faaliyette bulunacaktır: 1)Güneş  panelleri,  rüzgar türbinleri içeren elektrik üretim santralleri kurmak  kurdurmak ve bunun gibi elektriksel enerjiye ilişkin projeler yapmak, yaptırmak,...