28 / 04 / 2024

Selim Süslü kimdir

Selim Süslü kimdir

PMR Mimarlık oratklarından Mimar Abdurrahman Selim Süslü 1995 yılından bu yana deneyimli ve dinamik tasarım ekibiyle kentsel çevreye ilişkin pek çok proje gerçekleştiren PMR Mimarlık'tan ayrıldı.

Virma Sökmen kimdir? Virma Sökmen ne iş yapmaktadır?

Yapı Kredi Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Virma Sökmen kimdir? Virma Sökmen hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Selim Akın kimdir? Selim Akın ne iş yapıyor?

Selim Akın Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesidir. Selim Akın kimdir? Selim Akın'ın eğitim durumu nedir? Selim Akın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Selim Akın'ın kim olduğu ve Selim Akın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

12 fincan kapasiteli Taotronics TT-CM001 kahve makinesinde kasım ayına özel fiyat!

Kahve tiryakilerinin arama motorlarında en çok araştırdıkları ürünlerin başında kahve makinesi geliyor. Taotronics de bu kapsamda ürettiği TT-CM001 kahve makinesiyle kahve tiryakilerinin adeta rüyasını süslüyor.

Süleyman Sözen kimdir? Hazine Müsteşarlığı’nda ne iş yaptı? Garanti BBWA’da hangi alanda çalışıyor?

Süleyman Sözen hangi alanlarda çalıştı? Doğuş Grubu’nda ne iş yaptı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Süleyman Sözen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Banu Sürek kimdir? Hangi bankada üst düzey yönetici olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Banu Sürek ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışına neden gitti? Hangi bankada çalıştı? Evli mi, çocuğu var mı? İngilizce biliyor mu? İndex Bilgisayar’da hangi alanda görev alıyor? İşte Banu Sürek ile ilgili merak edilen her şey...

MediaMarkt’ta Grundig GPDH 9644 A++ Enerji Sınıfı 9kg Kurutma Makinesi 9 taksit imkânıyla satışa sunuldu!

Evlerin yeni olmazsa olmaz beyaz eşya ürünü haline gelen kurutma makinesi, artık özellik her ev kadınlarının hayallerini süslüyor. MediaMarkt, piyasaya iddialı bir giriş yapan Grundig GPDH 9644 A++ Enerji Sınıfı 9kg Kurutma Makinesi’ni 9 taksit imkânıyla satışa sundu.

Bakan bir daha bakıyor! Beko BFE 400 EB Ocaklı Fırın’da görülmemiş fiyat!

Her evin olmazsa olmaz beyaz eşya ürünleri arasında yer alan ocaklı fırın, hem yeni evleneceklerin hem de evine yeni ocaklı fırın almak isteyenlerin adeta evini süslüyor. Beko’nun piyasaya sunduğu BFE 400 EB Ocaklı Fırın da bu konuda iddialı bir konumda yer alıyor.

Sema Güral Sürmeli Kimdir? Sema Güral Sürmeli nerede doğdu?

Sema Güral Sürmeli kimdir? Sema Güral Sürmeli’nin mesleği nedir? Sema Güral Sürmeli hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Serdar Sümer kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Çalık Grubuna bağlı Türkiye'nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası konumundaki Aktifbank'ın Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serdar Sümer kimdir? Kaç yaşında?  Serdar Sümer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Sümer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Sümer`in hayatına dair merak edilenler.

Migros'ta Samsung Galaxy S23'e 1.000 TL İndirim! Bu fırsatı kaçıran sonra çok üzülür!

Migros'un harika fırsatı kaçırmamanız için bir sebebi daha var! Samsung Galaxy S23 akıllı telefonunda şimdi 1.000 TL indirim var. Yüksek çözünürlüklü kamera ve hızlı şarj özelliğiyle donatılan bu telefon, teknoloji tutkunlarının hayallerini süslüyor. 

Selim Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Selim Akın kimdir? Selim Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Selim Akın'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Selim Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

14 ayar kelepçe altın bilezik ne kadar? Altın kelepçe bilezik kaç TL? 9 Mart 2023 Altınçizgi fiyat listesi

Altın Kelepçe bilezikler düğünlerin geleneksel takısı haline geldi. Hemen hemen her geline takıla bu altın kelepçe bilezikler binlerce kadının hayalini süslüyor. 14 ayar kelepçe altın bilezik ne kadar? Altınçizgi 9 Mart 2023 fiyat listesi.

Selim Süslü kimdir Haberi

Selim Süslü kimdir

PMR Mimarlık oratklarından Mimar Abdurrahman Selim Süslü PMR Mimarlık'tan ayrıldı. 


Promim, kurulduğu 1995 yılından bu yana deneyimli ve dinamik tasarım ekibiyle kentsel çevreye ilişkin pek çok proje gerçekleştirmiştir. Ulusal ve uluslararası düzeyde kentsel tasarım, kentsel yenileme, yeni gelişme alanları tasarımı, kentsel sağlıklaştırma ve çevresel tasarım alanlarında faaliyet gösteren firmanın genel müdürlüğü aynı zamanda kurucu ortak olan Y. Şehir Plancısı Can Kubin tarafından sürdürülmektedir.

Kentsel mekana katkı sağlamayı temel alan bir yaklaşımla farklı ölçek ve kapsamda birçok projeyi başarıyla tamamlamış olmanın yanı sıra, Promim mensupları 1989 yılından itibaren çeşitli uluslararası, ulusal ve davetli yarışmalarda pek çok ödül...