02 / 05 / 2024

Selim Tulumtaş imo ankara

Selim Tulumtaş imo ankara

İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şube Başkanı Selim Tulumtaş kimdir? Selim Tulumtaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şube Başkanı Selim Tulumtaş'ın biyografisi..

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılış tarihi değişmeyecek!

Başbakan Binali Yıldırım, bugün Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde incelemelerde bulundu. Başbakan Yıldırım, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün planlandığı gibi 26 Ağustos’ta açılacağını söyledi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün kuleleri son halini aldı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde montajı tamamlanan kule şapkalarının yerleştirilmesinin ardından, 322 metre yüksekliğindeki köprü kuleleri son halini aldı.

Trabzon Yavuz Selim Bulvarı'na 2 milyonluk yatırım!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Yavuz Selim Bulvarı’nın (Tanjant Yolu) asfaltını yeniliyor. Yavuz Selim Bulvarının asfalt ömrünü tamamlayan Beşirli Kavşağı ile Atapark Şehit Ünal Bıçakçı Kavşağı arasındaki kısmının asfaltı tamamen yenileniyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü için günde 25 bin ton asfalt üretiliyor!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve bu köprü ile bağlantılı Kuzey Marmara Otoyol Projesi’nde, 1 adet Benninghoven ECO 3000 ve 2 adet Benninghoven ECO 4000 model asfalt plenti hizmet veriyor.

Aksaray Yavuz Sultan Selim Mahallesin'de asfalt çalışması başlatıldı!

Aksaray Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Yavuz Sultan Selim Mahallesindeki tüm sokaklarına asfalt çalışması başlattı. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye olarak altyapısı biten ve asfaltlanması gereken yolların düzenleneceğini belirtti.

İMO: Ankara'da dönüşüm hızlı ve plansız!

Ankara'da üç hafta içinde, birbirine 500 metre mesafede, 2 çökme ve göçme olayı yaşandı. Konuyu inceleyen İnşaat Mühendisleri Odası (IMO) Ankara Şubesi, olaylar hakkında rapor yayımladı.

Kumluca Yavuz Sultan Selim Deresi'nde köprü yapımına başlandı!

Kumluca'da şehir içi trafiğini rahatlatacak imar çalışması kapsamında Eski Cami Mahallesi'nde köprü yapımına başlandı. Yavuz Sultan Selim Deresi'ne yapılacak köprü, Eski Cami ile Narenciye mahallelerini birbirine bağlayacak.

Adana Mehmet Selim Kiraz Cami açıldı!

İftarın ardından, kaba inşaatı ve ince işçiliğini hükümlülerin yaptığı kurum içindeki şehit savcı Mehmet Selim Kiraz Camisi'nde ilk namaz kılındı.

Vasip Şahin Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşaatını inceledi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü şantiyesinde incelemelerde bulundu.

Yavuz Selim Madenli: Mersin'de ev satışları durdu!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, yaz tatilinin gelmesi ve Ramazan ayının etkisi ile Mersin'de ev satışlarının yavaşladığını söyledi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün yol çalışmaları ivme kazandı!

Avrupa ile Asya kıtalarını birbirine bağlayan dev proje Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantı yollarının, köprünün açılış tarihi olan 26 Ağustos'a yetiştirilmesi için hummalı bir çalışma yürütülüyor

65 ülkenin başkonsolosu Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü inceledi!

İBB Başkanı Topbaş: "Yavuz Sultan Selim Köprüsü anıtsal bir nitelik taşıyor. Bu köprü insanları ve kıtaları buluşturduğu gibi aynı zamanda yapısal ve teknik özelliği bakımından da bir mühendislik harikası" dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde test sürüşleri başladı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde, çalışmalarda sona yaklaşılıyor. Asfaltlama çalışmalarının bitmesinin ardından, test sürüşleri başladı. 29 Ekim’de açılacak olan köprünün artık ince işçilikleri yapılıyor.

Selim Tulumtaş imo ankara Haberi

Selim Tulumtaş imo ankara

Selim Tulumtaş kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şube Başkanı Selim Tulumtaş kimdir? Selim Tulumtaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?


İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şube Başkanı Selim Tulumtaş 1964 yılında Ankara`da doğdu. 1988 yılında ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü`nden mezun oldu. 


1996 yılında TODAİE`de Kamu Yönetimi Uzmanlığı eğitimini tamamladı. 2004 yılında A.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset Bilim ve Yönetim Bilimleri Ana Bilim Dalında doktora yeterliliğini aldı. 


İMO Ankara Şubesi 19. ve 20. Dönem Yönetim Kurullarında yer aldı. 20. Dönemde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulundu. Halen TCDD Genel Müdürlüğü`nde...