23 / 07 / 2024

Selim Velioğlu özgeçmiş

Selim Velioğlu özgeçmiş

1990 yılında "Dış Mekan Yaşantısına Bağlı Olarak Mimari ölçekteki Biçimleniş" adlı teziyle Doktor ünvanı alan Selim Velioğlu kimdir? Selim Velioğlu bugüne kadar hangi projelere imza attı?

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hakkı Güvelioğlu tarafından kuruldu.

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Hacıvelioğlu tarafından kuruldu.

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşananlar kader mi, akılsızlık ve fırsatçılık mı? Erdoğan, ‘kader’ dedi, Nihat Hatipoğlu çok farkı konuştu!

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketi kimileri için kader, kimileri içinse ihmalkarlık ve rant düşkünlüğü olarak ifade ediliyor. Deprem nedeniyle özel program yapan Nihat Hatipoğlu, deprem kader mi sorusuna net cevap verdi.

Bakan Kasapoğlu’ndan son dakika KYK borçları açıklaması! KYK borçlarında faizler silinecek mi?

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Faize en karşı olan biziz" iddiasında bulundu. Peki KYK borçlarına dair iki formül ne? KYK borçlarının faizi silinecek mi? İşte detaylar...

Kavel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kavel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Sultan HAmit Velioğlu, Faruk Kafkaslıgil ve Selçuk Kafkaslıgil ortaklığında kuruldu.

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Zonguldak Çaycuma'da 8.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Çaycuma İcra Dairesi, Zonguldak ili, Çaycuma ilçesi, Velioğlu Mahallesi, 0 ada 2049-2050 parselde yer alan fabrikayı 8 milyon 582 bin TL'ye satıyor...

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Ekrem İmamoğlu'nın seçim vaatleri yerine getirildi mi?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki CHP'li yönetimin göreve gelmesinin üzerinden toplam 21 ay geçti. Peki verilen vaatler yerine getirildi mi?

Selim Velioğlu özgeçmiş Haberi

Selim Velioğlu özgeçmiş

Selim Velioğlu kimdir?

Selim Velioğlu, 1961 yılı İstanbul doğumlu. Selim Velioğlu 1984 yılında MSÜ Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. Mezuniyet sonrasında çeşitli yapıların ön proje ve uygulama projelerini hazırladı. 


1990 yılında "Dış Mekan Yaşantısına Bağlı Olarak Mimari ölçekteki Biçimleniş" adlı teziyle Doktor ünvanı aldı. Girdiği mimari proje yarışmalarında 5 kez birinci ödül ve 16 kez ikinci ödül olmak üzere toplam 46 ödül kazandı. 1995 yılında grafik dalında "Yunus Nadi ödülü'nü" ve 2000 yılında proje dalında "Ulusal Mimarlık ödülü'nü" aldı. 


Halen İTÜ Mimarlık Fakültesi'nde öğretim üyesi olarak görev yapmakta ve tasarım çalışmalarını sürdürmektedir.


Akademik görevi:

İstanbul Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü (1984 - Sürüyor)

İstanbul Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Peyzaj Mimarlığı Bölümü (2002 - Sürüyor)


Yazıları:

Aquapark Kazan, Tataristan (Yapı, 11/2003)


Depreme Uyarlı Yerleşmeler Mimari Fikir Yarışması...